Wkeno

Hvordan gjøre en regnbue i fotball

Rainbow er et offensivt verktøy som, men som samtidig er veldig imponerende, kan også sette forsvareren på ryggen mens du holder i gang. Regnbuen brukes til å se prangende og komme rundt forsvarere i stil.

Trinn

Hvordan gjøre en regnbue i fotball. Drible ballen ganske raskt mot en forsvarer, og sett deretter dominerende fotens hæl foran ballen mens du lener deg frem litt.
Hvordan gjøre en regnbue i fotball. Drible ballen ganske raskt mot en forsvarer, og sett deretter dominerende fotens hæl foran ballen mens du lener deg frem litt.
 1. 1
  Drible ballen ganske raskt mot en forsvarer, og sett deretter dominerende fotens hæl foran ballen mens du lener deg frem litt. Dette er viktig fordi hvis du ikke lene seg fremover, vil ballen gå bakover. Dette er noe som plager de fleste nybegynnere.
 2. 2
  Plasser hælen på hva fot du er komfortabel med foran ballen. Deretter ta den andre foten (ikke dominant) bak ballen mens den ruller mot den andre hælen med innsiden av foten.
 3. 3
  Med non dominant fot peker litt ut, feie ballen opp dominerende fotens hæl (så i utgangspunktet du trilla ballen opp med hælen din). (Husk at ballen beveger seg så ikke la det sprette av hælen.
 4. 4
  Ballen bør forbli suspendert i luften for et brøkdels sekund, og i den tiden skal du være i stand til å slå ballen med fremre foten hæl igjen (lean forward). Ballen skal gå opp og over forsvareren og de vil sannsynligvis bli forvirret om hvor det gikk.
 5. 5
  En god kilde for hvordan du gjør regnbuer er http:/ / sportsdrills.net/2010/08/11/how-to-do-the-rainbow-in-soccer /
 6. 6
  Ferdige.

Tips

 • Hvis det etter en stund, ballen bare ender opp med å bli sparket i luften ved hælen og lander bak deg, prøve å kjøre på ballen for å få mer fart, men husk å holde farten som én bevegelse. Hvis du kan enkelt få ballen til å gå over hodet, er et kult triks å innlemme det med sjonglering, eller hvis du kjører på ballen diagonalt, kan du noen ganger få ballen til å gå over skulderen eller i en bestemt retning.
 • Dette gjøres mens du kjører, så ikke fjerne seg for langt fra din naturlige steg. Det vil bare skje. Ikke bekymre deg for mye om hvor ballen går. Men ikke kjør for fort eller det vil være vanskelig å rulle ballen opp.
 • Det siste trinnet vil ta lang tid å få rett, skal hele trinnet være en bevegelse, og med praksis, vil du naturligvis gjøre takt med letthet.

Advarsler

 • Ikke gjør dette trekket for mange ganger i ett spill, fordi de andre spillerne vil begynne å fange på hva du gjør og være i stand til å stoppe det. Du vil også se tåpelig, som regnbuer er bare en måte å vise frem - de er nesten aldri brukt i spillene.
 • Så snart du hælen på ballen, sørg for å holde i gang så du holder på føttene, noen ganger kan du snuble og lande på ansiktet som ikke er alt som imponerende.
 • Noen bedre forsvarere vil vite hva du gjør så snart de ser føttene. Få flytte raskt nok slik at de ikke slå deg til ballen. Jogge mens du gjør susen
 • Ikke prøv å gjøre triks står stille, det er mye lettere hvis du kjører på ballen og prøve å få den over hodet. Men hvis du får god du kan stå stille og gjør det fortsatt.

Ting du trenger

 • Fotball
 • Noen Open Space
 • Løpesko eller fotball cleats.