Wkeno

Hvordan gjøre kalv høyninger

Viktig for stabilitet, holdning og mobilitet, kan våre kalv muskler også være en kilde til smerte når de krampe eller føles stram. Sitte ned mye eller ikke beveger seg mye kan være en viktig kilde til strammet kalv muskler, og trene dem jevnlig kan hjelpe dempe slike problemer, samt holde bena i god form. Den lave intensitet trening av kalv reiser er enkel, men er en utmerket måte å styrke og tone kalv muskler, når det gjøres regelmessig.

Trinn

Hvordan gjøre kalv høyninger. Stå rett opp, fatte en stol eller vegg for balanse.
Hvordan gjøre kalv høyninger. Stå rett opp, fatte en stol eller vegg for balanse.

Komme i startposisjon

 1. 1
  Stå rett opp, fatte en stol eller vegg for balanse.
 2. 2
  Plasser føttene hip-bredde hverandre.

Utfører øvelsen

 1. 1
  Sakte heve hælene før du er på tiptoes. Balansere kroppsvekten din på ballene dine føtter.
 2. 2
  Pause for et øyeblikk, og deretter sakte senke deg. Gjenta.

Avansert versjon

 1. 1
  For å gjøre denne øvelsen mer utfordrende, prøv å balansere kroppsvekten din på ballen på bare en fot. Brette din venstre fot bak høyre hæl og gjenta trinnene over. Deretter skifte side.
 2. 2
  For ytterligere å øke vanskelighetsgrad, prøve å gjøre dine settene med en £ 10 (4 0,5 kg) manual i hver hånd. Vær forsiktig så du ikke mister balansen!

Frekvens

 1. 1
  Gjør 15 til 20 repetisjoner av denne øvelsen per sett. Gjenta til du har fullført 3 til 4 sett.
 2. 2
  For å begynne å se / følelse resultater, tar sikte på å gjøre 3-4 sett fire dager i uken i 6 til 8 uker. For raskere resultater, øke antall sett / ganger per uke du gjør denne øvelsen. Også super-sette den med.

Andre varianter

Det finnes flere andre måter å strekke disse leggen, for eksempel:

 1. 1
  Finne et sett med trapper, en stor, stabil blokk av tre, eller en plattform ca 8 inches (20cm) høy (med trapper, alltid bruke den nederste trapp, ikke noe høyere trapp). Plasser deg slik at du kan holde på et rekkverk, en dørstolpen, eller en vegg. Følg fremgangsmåten som er beskrevet ovenfor, men i stedet for å stoppe når hælene er flat, bringe dem hele veien ned.
 2. 2
  Gjøre hopping knekt uten å la hælene berører bakken. Bare gjøre dette på et mykt underlag skjønt, for å unngå rystelser noe hvis du ikke lander godt.
 3. 3
  Sette det meste av vekten på tærne når du går. Bruk tærne til å dytte bort fra hvert trinn, bruker anklene som en fjær. Du kan prøve dette rundt i huset, når han går hjem etter en dag sitter på jobben osv.

Tips

 • Fordelene med disse øvelsene er økt styrke og fleksibilitet i leggene.
 • For å gjøre denne øvelsen mindre utfordrende, lå i sengen og plasser føttene flatt mot en vegg. Presse tærne hardt mot veggen. Denne metoden er også en fin måte å vedlikeholde din kalver hvis du finner ut at du ikke har tid til å gjøre regelmessig kalver hever konsekvent.

Advarsler

 • Potensielle skader på din akillessene kan påløpe dersom denne øvelsen utføres feil. Vær spesielt forsiktig-skade denne sene kan føre til at du livslange problemer.
 • De med dårlig balanse bør være forsiktig når du utfører denne øvelsen.

Ting du trenger

 • Manualer (valgfritt)
 • Håndkle (valgfritt)