Wkeno

Hvordan gjøre noen glad

Å gjøre en annen person glad er en av de edleste handlinger du kan gjøre. Enten du ønsker å forvise sine blues eller rett og slett vise dem hvor mye du bryr deg, kan du bruke følgende tips og teknikker for å gjøre noen glad.

Trinn

Hvordan gjøre noen glad. Være følelsesmessig støttende.
Hvordan gjøre noen glad. Være følelsesmessig støttende.
 1. 1
  Øv tilfeldige handlinger av godhet. Ring, tekst eller e-post til personen bare å si at du tenker på dem. Send en håndskrevet brev, dum tegneserie, eller søt bilde til dem i posten, så få mennesker bruker brevpost i dag at å få det er en skikkelig godbit. Plukk den personen en blomst, hjelpe dem å bære sine dagligvarer, eller tilby å gjøre noe stort som kan hjelpe dem å flytte.
 2. 2
  Være følelsesmessig støttende. Alle ønsker å vite at de er elsket og verdsatt. Oppmuntre dem til å følge sine drømmer, spesielt hvis ingen andre vil. Finn en måte å fortelle dem hvor mye de betyr for deg, selv om du må gjøre det causally eller ubemerka. (Eks. Ved innføring av denne personen til en venn, sier, "Dette er min beste venn, Så-og-så du vil elske ham -. Han er den absolutt beste!") Være omsorgsfull og medfølende i alle forretninger. Viktigst av alt, la dem vite så de blir selvdestruktiv. Hvis de er i et dårlig forhold, noe som gjør dårlige valg i livet, eller sløsing sine talenter, finne en skånsom måte å diskutere det med dem. Hvorvidt de lytter er opp til dem, men minst du tok deg tid til å være ærlig.
 3. 3
  Muntre dem opp når de er nede. på dem, og hvis du har et varmt forhold med personen,. Gjøre noe dumt som å bygge et teppe fort, hosting en venninne, eller gjør dumme kitt - spesielt hvis du er "for gammel" for slike ting. Sette sammen en liten samling av søte bilder, videoer og gaver og tør ikke personen til å føle seg bedre etter å ha tatt en titt.
 4. 4
  Være troverdig ved å vise at du kan telles på daglig. Holde et stort løfte nå og da er ikke på langt nær så meningsfylt som å holde din slutten av handelen på dag-til-dag ting. Lag en policy. Selv hvite løgner kan føles som små svik. Sørg for at dine handlinger alltid reflektere dine ord - og omvendt. Sikre noen at du bryr deg og deretter neglisjere dem er langt mer av en nedtur enn å være up-front om utilgjengelighet din.
 5. 5
  Gjør dem til å le. Latter lindrer spenninger og er praktfull smittsom. fungerer veldig bra, spesielt hvis det er noe kun mellom dere to. Hvis du ikke føler seg inspirert, finne noe morsomt på nettet og sende den til dem. Du kan også gjøre noe dumt som å plukke en løvetann eller gresstrå og gi det til dem og sa: "Jeg fikk dette spesielt for deg!" eller "Jeg plukket dette ugresset bare for deg!"
 6. 6
  Vær en god lytter. En enkel måte å gjøre noen føler seg verdsatt og validert er å bare høre dem ut. Prøv å forstå sine tanker og være i deres sko. Spør gjennomtenkte spørsmål, ikke avbryte, og hvis du ikke forstår noe, si noe i stedet for å spille sammen.
 7. 7
  Tilbringe kvalitetstid med dem. Vis at du ikke bare bryr seg, men også nyte deres selskap. Det tar ikke mye: start ved å slå av TV, sitte ned og snakke. Du kan også invitere dem til å komme ut for en stund ved å gå bowling, eller noe annet morsom og aktiv.
 8. 8
  Gi en gave. Ta deg tid til å plukke ut en spesiell gave som passer for den personen. Jo mer omtanke du legger i gaven, jo bedre er det fra poenget med å være et uttrykk for positiv energi. Sørg for å inkludere en inskripsjon i gave der det er mulig, og gjøre meldingen som er oppløftende og åndelig.
 9. 9
  Gjør dem verdsatt. ved å fortelle dem noe du om dem. Skriv en takkekort for alle de små tingene de gjør. (Vær konkret, det vil la dem få vite at du virkelig bryr seg.)

Tips

 • Sørg for at de vet at du vil være der for dem uansett hva.
 • La dem vite at du er komfortabel med dem rundt - si "Vera Jeg elsker deg!", "Jeg har savnet deg!", "Jeg elsker å være rundt deg!", "Det er så hyggelig å være her med deg", osv.. Den andre personen ville sette pris på å vite at de er verdsatt! Si noe søtt du virkelig mener, men har alltid holdt på innsiden. Det vil gjøre dem smiler fysisk og mentalt, vel vitende om at det kom fra bunnen av hjertet ditt.
 • Være fornøyd selv. Du sier, jeg vet hvordan å være lykkelig - følg meg! Det kan falme sin sorg, komme i kontakt med deres ønske om å kose seg i stedet for å gråte.
 • Hvis de ikke ønsker å snakke om det da ikke irritere dem ved å prøve å finne ut om hva som plager dem. Ta med noe annet opp som "Hva gjør du denne helgen?" osv.
 • Gjøre noe som oppfordrer svette. Fotball,, basketball, en med dere to sammen, dans, bowling, rydde opp i garasjen, etc.
 • Ta ham / henne til å se dyr, spesielt når han / hun elsker dem!
 • Le av folks vitser. Det er veldig flaut når du er i en gruppe, lage en spøk, og ingen andre finner det morsomt. Så prøve til minst smil.
 • Du trenger å gjøre dem glade ved å gjøre dem latter og viser kindness.Show dem at du er virkelig lei meg. De ville være glad for å være sammen med noen som gjør dem komfortable! Eller spille noe som de elsker. Gjør dem bedre.

Advarsler

 • Hvis vennen din ønsker å være alene, gi dem plass, men la dem vite at du er villig til å høre hva de har å si om de skifter mening.
 • Pass på at ingen av deres kjærlige støtte kommer over som medlidende eller sarkastisk.
 • Hvis vennen din er opprørt om noen, ikke klokkespill på med dårlige ting om den personen. Det vil bare oppmuntre negative følelser mot at noen han / hun tenker på.
 • Ikke bli en krykke. Hvis noen blir avhengig av deg for å føle seg bra, usunn (og muligens ødeleggende) dynamisk vil gjøre dem verre enn de var før du kom.
 • Ikke noen gang gjøre narr av dem.
 • Ikke rope på dem.
 • Going for overbord eller være for seg om ting kan gjøre den andre personen føler klosset.