Wkeno

Hvordan helbrede og forebygge migrene

En hodepine er smerten oppleves rundt hodet, utsiden av kraniet. De fleste hodepine innebære pulserende smerter eller bankende. Migrene involverer ikke bare hodet smerte, men også kvalme, oppkast, følsomhet for lys og sporadiske svimmelhet.

Trinn

Hvordan helbrede og forebygge migrene. En viktig årsak til migrene og andre hodepine er toxemia.
Hvordan helbrede og forebygge migrene. En viktig årsak til migrene og andre hodepine er toxemia.
 1. 1
  En viktig årsak til migrene og andre hodepine er toxemia. Når nivået av giftstoffer i kroppen blir for høyt, blir nerver og blodårer i hodet og nakkeregionen irritert. Slik irritasjon kan utløse hodepine smerte. Løsningen er å redusere nivået av giftstoffer ved å endre livsstil, hvile, spise mat tilberedt så lite som mulig, helst rå og meditere.
 2. 2
  Legg deg ned og hvile med øynene lukket.
 3. 3
  Du må holde oppmerksomheten fokusert på smerter i hodet. Det kan føles ekstremt intense i begynnelsen. Det kan virke nesten uutholdelig. Det kan være lurt å snu oppmerksomheten bort fra det. Ikke prøv å kjempe mot smertene. Dette vil gjøre det verre. Hvis du godtar smerte, vil det være lettere å holde ut. Som du fokuserer på det, vil det begynne å lette opp. Kroppen din vil ikke gi deg mer smerte enn du kan tåle.

Tips

 • En annen måte å forebygge migrene hodepine er å unngå visse matvarer: svinekjøtt, koffein i noen form (kaffe, sjokolade, pop, etc.), jordbær, spinat, peanøtter, nitrater, MSG, kunstige søtningsmidler, skalldyr, brokkoli, alkohol (særlig rødt viner) og hard, gammel ost. Disse matvarer åpne blodårene i hodet ditt raskt, forårsaker migrene. Det høres rart ut, men ikke å spise disse matvarene arbeider for å bidra til å holde deg migrene gratis!
 • Når du har fullført denne prosessen, må du gjøre endringer i livet ditt for å hindre at giftstoffer fra bygningen igjen og smertene tilbake. Du må trene regelmessig, spise mat tilberedt så lite som mulig, helst rå, hvile og meditere. Hvis du følger en rutine som dette, vil du holde kroppen ren og ditt sinn og hodet klart.
 • Smerten er kroppens måte å fortelle deg den ønsker å hvile. Dersom du opplever hodepine, ønsker kroppen å hvile hodet. Det er en opphopning av giftstoffer i hodet og kroppen ønsker å avgifte.
 • Dette er en prosess. Det kan ta dager, uker eller måneder. Du må være tålmodig og holde på den. Engasjere seg i denne prosessen hvert øyeblikk som du kan. Jo mer tid du kan bruke til å hvile, desto raskere vil gro. Hver dag vil du bli bedre og bedre. Dette er fordi du konfrontere problemet og tillater kroppen å reparere og helbrede seg selv.
 • Endringer i lufttrykk kan også utløse en migrene.
  1. Hvis du er utsatt for oppkast i løpet av migrene, holde en boks med Campbells kylling kjøttkraft opp ned i kjøleskapet ditt. Virkelig. Etter at du er ferdig på badet, ta ut kannen, slå den høyre side vender opp, åpne, hell suppen (la fettet stakk til toppen), og drikke det når du er i stand til. Erstatter nødvendig elektrolytter osv., bidrar til å avlaste svakhet og generell sykdomsfølelse. Vet ikke hvorfor Campbell fungerer bedre enn noe annet merke, men det gjør.