Wkeno

Hvordan holde på en rå mat diett

Hvis du har bestemt at en rå mat diett er riktig for deg, du har gjort en forpliktelse til å forbedre din helse gjennom riktig ernæring. Dessverre er det mange mennesker opplever at de bare kan bo på en rå mat diett for en kort tid. Fordi det er et slikt liv endre kosthold, og siden det kan være vanskelig å unngå alle fristelsene som byr seg på en daglig basis, mange opplever at de sliter med å opprettholde sin forpliktelse til helse.

Hvis du har prøvd den rå mat diett og bestemte du ønsker å fortsette på det på lang sikt, noe som gjør det til en livsstil for deg, er det noen enkle trinn som du kan følge som kan hjelpe deg å holde deg på sporet og unngå å gå tilbake tilbake til maten du tidligere har konsumert.

Trinn

Hvordan holde på en rå mat diett. Prøv å holde fristelsen unna.
Hvordan holde på en rå mat diett. Prøv å holde fristelsen unna.

Unngå fristelsen av å returnere til tilberedt mat

Det vil være mye mat fristelser der ute som du vil ha til ansikt. Mange ganger, spesielt når den først starter opp, vil det være en oppoverbakke kamp for å holde på rå mat diett, spesielt i sosiale situasjoner. Men det finnes noen gode måter å slå disse fristelsene og holde deg på sporet.

 1. 1
  Prøv å holde fristelsen unna. Når du går til butikken for å kjøpe fersk frukt og grønnsaker, ikke gå i nærheten av de matvarer som du er fristet av. Hvis du finner ut at du er konstant craving sjokolade, holde seg borte fra den midtgangen helt. Du er mindre sannsynlighet for å gi etter for disse fristelsene hvis de ikke er rett foran deg.
  • Hvis du kan, prøv å unngå å lytte til reklame og annen reklame for usunn mat til du blir vant til din nye livsstil. Spesielt kan visuelle pekepinner være det vanskeligste å motstå, så vær forsiktig med TV og online annonser.
 2. 2
  Minn deg selv på konsekvensene av å gi etter for fristelsen. Hvis du gir etter for fristelsen, vil det ha potensielt negative effekter på kroppen din og angre gevinster klarte så langt. En rå mat diett er spesielt bra for kroppen din, og selv om du kan nyte smaken av kokt eller behandlet mat, fråtse i dem vil ikke være verdt oppblåsthet, gass og andre sannsynlige ubehagelige resultater. Ikke bare vil din helse betale prisen, men du er sannsynlig å ha følelsesmessige konsekvenser, så vel når du blir møtt med forståelse for at du ikke har utøvd din viljestyrke.
 3. 3
  Hold en journal av de matvarer som du spiser. Hvis du skli opp og spise noe som ikke klassifiserer ikke som rå mat, skrive ned hvor ille det gjorde du føler deg etter at du spiste det. Inkluderer både fysiske symptomer og emosjonelle effekter. Gå tilbake og gjennomgå journalen neste gang du føler trang til å jukse. Dette kan være en stor hjelp i å bo på sporet med å minne deg om ubehagelige bivirkninger av å skli tilbake.
 4. 4
  Prøv å spise noen rå mat snacks i stedet for usunn mat du er ute. Litt frukt er en god erstatning for en søt craving. Når du føler deg fristet av en sukkerholdig, bearbeidet søt og god, fylle craving med en håndfull bær, som er noen av de sunneste frukt kilder tilgjengelig. Nøtter kan også være en god erstatning hvis du er ute noe fet (men unngå peanøtter som du kanskje ikke være i stand til å slutte å spise dem), mens tomatene er kjent for å bidra til å dempe en salt craving som ellers kan føre til å spise bearbeidet mat.

Lag en rutine som fungerer godt for deg

Utvikle et sett måte å gjøre ting kan virkelig hjelpe deg holde deg til din nye diett og gjøre det fungere godt for deg og din livsstil.

 1. 1
  Avstå fra overspising. Det er viktig å spise på samme tid hver dag og utvikle en konsekvent spising planen. Dette etablerer en intern klokke for din sult triggere og det vil sterkt redusere oddsen for å ha ekstreme cravings fordi du vil være konsekvent holde kroppen fornøyd og full.
  • Når du spiser, prøv å unngå alle typer distraksjoner. Dette vil hjelpe deg til å konsumere mat til en god tempo. Hvis du er distrahert, vil du pleier å spise raskere og kanskje ikke engang er klar over at du gjør det. Når dette skjer, har du sannsynligvis ikke vil vite når du er full og vil fortsette å spise utover det som er nødvendig. Hvis du spiser uten distraksjon, kan det hjelpe deg til å bli full med rå mat og holde full lenger. Dette gjør det mindre sannsynlig å nå for ikke-rå matvarer i tillegg til de rå matvarer du forbrukes.
 2. 2
  Bli venner med andre mennesker som er på rå mat diett. Du kan møte mennesker i ditt område som også gjør dietten ved å bli med en lokal støttegruppe. Hvis det ikke finnes støtte grupper i ditt område som er opprettet for folk som driver med den rå mat diett, vurderer å starte opp! Bare å ha noen få folk til å lene seg på under justering perioden kan gjøre en enorm forskjell i din evne til å holde seg på sporet. Mennesker som deler samme mål som deg vil hjelpe deg å holde til kosthold og vil også tilby et utmerket eksempel viser deg fordelene med hva du gjør.
 3. 3
  Komme inn i en god øvelse rutine. Alle vet at trening er en fin måte å holde seg frisk, men det har også andre fordeler. Trene holder positiv energi rundt deg, og vil også bidra til å dempe dine krav for dårlig mat. Enhver type trening som involverer meditasjon er gunstig og vil hjelpe deg å holde deg på sporet fordi den åndelige faktor av øvelsen vil hjelpe deg å holde fokus på målene dine.

Oppsøk positive

Du har gjort et stort skritt mot å bli sunnere, og det er svært viktig å holde en positiv holdning om det selv om du kan bli fristet til å fjerne seg.

 1. 1
  Gi deg selv ros for det du gjør. Kjøp deg noe lite når du har oppholdt seg på sporet etter en viss tid. Selv om det er bare en viss type eksotisk frukt eller en naturlig snack som du normalt ikke ville kjøpe, gjør det kan være en fin måte å belønne deg selv for å holde seg til dine mål. Og non-food belønninger som for eksempel besøker en meditasjon sentrum, kommer til å se en indie-film eller et element av hamp klær er andre gode måter å belønne deg selv.
 2. 2
  Avstå fra å være for hard mot deg selv. Ikke slå deg opp hvis du faller av sporet. Hvis du slip og spise noe som du ikke burde ha spist, prøver ikke å gi deg selv en vanskelig tid om det. Fokus på det langsiktige målet og erkjenne hvor langt du har kommet i arbeidet. Godta at du er bare menneskelig og feil og slip-ups kommer til å skje av og til. Cravings kan være svært vanskelig å håndtere, spesielt i begynnelsen stadier av den nye kosten. Dette er en av grunnene til at en støtte gruppen kan være til stor hjelp. Sørg for å lære av dine feil og gå videre. Bolig på svakhet din vil ikke hjelpe, og vil bare bygge en negativ holdning til hva du prøver å oppnå.

Tips

 • En smoothie er en fin måte å gi deg selv en godbit nå og da. Smoothies kan være så deilig at det kan gjøre at du føler deg som om du er juks, men du vil fortsatt være å bo på sporet med sunne rå frukt.
 • Husk at de helsemessige fordelene med en rå mat diett er ikke bare fra å spise rå mat, men i ikke lenger spise stekt mat, bakevarer, og junk food. Redusere ens inntak av bearbeidet mat er nesten alltid bra for deg.
 • Prøv å drikke en god, økologisk urtete som ren peppermynte eller kamille, for å dempe suget etter noe varmt i vintermånedene.
 • Også huske på at du har fortsatt å være oppmerksom på hva du spiser og hvordan du forberede det. Grønnsaker kan miste næringsstoffer ved matlaging, men de kan også miste så mye av sin næringsverdi ved å sitte på disken eller i kjøleskapet i flere dager i strekk. Næringsstoffer er også tapt når grønnsaker og frukt er dehydrert, frosset, våte, eller Juiced. Og det er et trist faktum at du kan fortsatt ha problemer med enkelte næringsstoffer, avhengig av kostholdet ditt, som de er laget lettere absorberes av matlaging. Gjentatte krav til en viss mat kan være en indikator på noe mangler i ditt kosthold og en ernæringsmessig trenger ikke å bli oppfylt, så holde orden på kosthold og helse!

Advarsler

 • Rå mat kan inneholde mye bakterier, så gjør at maten er hygienisk er viktig.