Wkeno

Hvordan hula hoop

Hula hooping er ikke bare en god trening for magemusklene, men det er en fin måte å ha det gøy og imponere vennene dine. Å være en ekspert hula Hooper, alt du trenger å øve og forbedre koordineringen. Hvis du vil vite hvordan du hula hoop, bare følg disse enkle steg og du vil være i stand til å gjøre det på et blunk.

Trinn

Hvordan hula hoop. Sett på sportslige klær.
Hvordan hula hoop. Sett på sportslige klær.

Hula hooping for nybegynnere

 1. 1
  Sett på sportslige klær. Bruk en tettsittende skjorte og bukser så det vil være lettere å hula hoop og så bøylen ikke vil bli fanget på noen løse klær.
  • Komfortable sko vil også gjøre det enklere for deg å hula hoop. De trenger ikke å være atletisk sko.
  • Unngå iført noen armbånd eller noe dinglende smykker som kan sette seg fast i hula hoop.
 2. 2
  Sett hula hoop på bakken. Velg en bøyle som når brystet eller midjen når du står den på høykant. Større hoops er ideelle for nybegynnere, fordi de spinner saktere, noe som gir deg mer tid til å venne seg til rytmen av bøylen.
  • Hvis du virkelig forpliktet til hula hooping, kan du prøve hoops av en rekke vekt og størrelse for å se hva som fungerer best for deg.
 3. 3
  Går inne i bøylen.
 4. 4
  Komme ned og ta tak i kantene av rammen. Plasser hendene fra hverandre i behagelig avstand.
 5. 5
  Ta med hula hoop opp til midjen nivå. Trinn en fot foran den andre for å få balanse.
 6. 6
  Ta tak i bøylen fast med to hender. Slapp av bøylen mot den ene siden av overkroppen din.
 7. 7
  Spinn bøyle. Hvis du er righty en, fast spinne bøyle mot klokken. Hvis du er en lefty, spinner den med klokken.
 8. 8
  Begynner å bevege midjen i en sirkelbevegelse. Skyv magen frem som bøylen beveger seg over magen. Skyv rammen tilbake når den beveger seg over ryggen.
  • Etter hvert vil du finne en perfekt bevegelse for pumping overkroppen.
 9. 9
  Fortsett å spinne bøyle. Hold deg i bevegelse midjen i en sirkulær bevegelse som du lar gå og tar sikte på å få bøylen å vikle seg rundt midjen din som en frisør polet, rundt og rundt og rundt.
  • Hvis bøylen faller under midjen din eller faller til bakken, plukke den opp og prøv igjen.
  • Når bøylen faller, prøve spinne det i den andre retningen. Selv righties foretrekker å spinne bøyle mot klokken og lefties foretrekker å spinne den med klokken, bør du likevel finne retningen som fungerer best for deg. Retningen du foretrekker som kalles "første retning" eller "in-flow".
 10. 10
  Forvent bøylen å falle de første par forsøk som du blir vant til bevegelse. Bare plukke opp bøylen igjen, og holde det gående. Det handler like mye om å få følelsen for bevegelse som det er om følgende instruksjoner.
  • Når du blir mer erfaren som en hula-Hooper, kan du oppdage noen triks for å gjenopprette en fallende bøyle.

Avansert hula hooping

 1. 1
  Lær hvordan du kan gjenopprette en fallende bøyle. Hvis du føler at du får taket på det, og du ikke ønsker å beholde plukke opp rammen fra bakken, kan du også lære å gjenopprette bøylen når det er i ferd med å falle. Dette vil gjøre at du ser mer ut som en proff og kan la deg spinne bøyle for mye lenger. Her er noen ting du kan prøve hvis bøylen faller under midjen din:
  • Bøy knærne under bøylen samtidig som du skyver hoftene veldig fort å få bøylen å flytte tilbake opp til midjen din.
  • Slå kroppen i retning av flyten av bøylen samtidig som du skyver hoftene veldig fort.
  • Bevege kroppen din mye raskere enn vanlig for å gjenopprette posisjonen av bøylen.
 2. 2
  Beherske noen mer hula hooping ferdigheter. Etter hvert som du blir mer erfaren som en hula Hooper, kan du legge til din hula hooping repertoar ved å prøve noen nye ferdigheter. Her er hva du kan gjøre:
  • Øv beveger seg raskere. Du kan gjøre dette ved å forskyve vekten mellom følelsen din raskere, eller ved å pumpe overkroppen frem og tilbake raskere.
  • Flytte rundt som du hula hoop. For å gjøre dette, slår kroppen i den retningen at bøylen er i bevegelse. Shuffle føttene i riktig retning.
  • Prøv "booty bump". I stedet for å flytte hula hoop rundt midjen din, prøve å flytte den sammen baken din.
  • Prøv å flytte bøylen opp og ned kroppen. En erfaren hula hooper kan gjøre bøyle flytte over eller under midjen hans mens fortsatt utvinne den.
  • Hvis du virkelig ønsker å sparke den opp et hakk, kan du prøve å spinne bøyle rundt hodet eller armene, eller rundt bare ett av bena. Lettere hoops fungere bedre for dette trikset.

Tips

 • Hvis du har problemer med å bevege midjen riktig, flytte beina lenger fra hverandre og plante dem, bøye dem, og fokusere på en fot, flytte det ene beinet i små sirkler som starter med hoften. Dette vil bidra til å flytte midjen til rett rytme.
 • Større rokkeringer vil spinne saktere og være enklere å bruke. For en person som er 5'8 ", er en 3,5 '-4' diameter anbefales. Tyngre rokkeringer vil også være enklere å bruke, men de bør ikke være så tung at du har problemer med å holde dem opp.
 • Hula hooping er en fin måte å krydre opp en tradisjonell abdominal workout. Hvis du er lei av å gjøre sit-ups, prøve hula rammefesting stedet.