Wkeno

Hvordan lage ditt eget hjem gym for liten eller ingen kostnad

Bortsett fra det durer musikk og super passform og super trim instruktører, treningssentre egentlig bare tilbyr to hovedtyper av kondisjonstrening: (1) aerobic og (2) styrketrening med vekter eller trinser. Enkelte treningssentre har også Yoga, Pilates og meditasjon, men av flere grunner, kan det være lurt å ha ditt eget treningsstudio hjemme. Her er noen skritt for å komme i gang.

Trinn

Hvordan lage ditt eget hjem gym for liten eller ingen kostnad. Finn seks gamle telefonkataloger.
Hvordan lage ditt eget hjem gym for liten eller ingen kostnad. Finn seks gamle telefonkataloger.

Gjør din egen stepper

 1. 1
  Finn seks gamle telefonkataloger.
 2. 2
  Lim to bøker sammen for høyre fot skritt og to for venstre. Hold de to andre bøkene for tiden når du er klar til å øke intensiteten nivå.
 3. 3
  Dekk bøker med noe sklisikkert belegg. For eksempel at gamle håndkle du var bare om å kaste ut. Eller noen gamle klesplagg.
 4. 4
  Sett vakker ser nye 'trinn' side ved side foran deg - Som om de var dine nye ski eller truger.
 5. 5
  Test ut dine stepping rutiner. Se tips nedenfor.
 6. 6
  Nå for sidelengs stepping. Sett ett trinn i horisontal stilling, er det slik at du får plass til begge føttene på den, side ved side. Stå med hver fot på hver side av at "skritt" for å gjøre dine sidelengs stepping øvelser: se Tips nedenfor. Ytterligere fem minutter og du er nesten ferdig.

Lage dine egne hånd vekter

 1. 1
  Ta to 750mls (litt over en halvliter) plastflasker og fylle dem med vann. Du har nå to hånd vekter som er i underkant av en kilo (ca £ 1,6). En god vekt for din varme opp, eller hvis du er en nybegynner, er det en utmerket vekt for å starte ny muskel-toning-uten skade program.
 2. 2
  Bær din hånd vekter til å gå din 5kms rundt innsjøen, eller ti minutter rundt din hage eller leilighet eller hus.
 3. 3
  Bruk dem til å gjøre armhevinger, triceps dips, skulderpress.

Lage dine egne vektstenger - Pretty eller tung

 1. 1
  Kjøp en stålstang om en 0,5 meter lang - ca 5'5 ".
 2. 2
  Hvis du bare starte opp, sy en liten pute litt større enn størrelsen på en gjennomsnittlig hånd. Fyll puta med 1kg (£ 2,2) av sand, ris, hvete. Limet som liten klut pute rundt hver ende av stangen.
 3. 3
  Hvis du ønsker litt mer vekt selv i starten, bruk en murstein på hver ende. Se Advarsler, nedenfor. Den gjennomsnittlige murstein veier en heidundrende 9kgs (nesten 20 kg) som er grunnen til at du ikke ser for mange byggherrer eller murere kaste bort pengene sine på treningsstudio! Se mine advarsler om hvordan å lage en £ 40 + vekt med murstein.

Tips

 • Høyre fot på høyre to bøker, ta venstre fot til å hvile lett mot venstre-fot-bok. Holde venstre fot på bøkene / step, nedre høyre fot og bringe til venstre ned til stående stilling. Etter fem minutter av det, fører med venstre fot. Husk å holde rytmen går, er alt du trenger å huske at foten som går opp først, er foten som går ned først.
 • Sidelengs trinn: med venstre fot på gulvet ved siden av stepper, ta med høyre fot til å hvile på trinnet. Deretter bringe den venstre foten opp å stå ved siden av den høyre foten. Lite skritt sammen, senk deretter høyre fot deretter til venstre. Starte på nytt. Etter noen minutter, føre med venstre fot.

Advarsler

 • Bryt murstein opp i mindre biter. Legg igjen en sted for deg å holde baren og deretter lime murstein stykker på begge sider av hånden din plass, hele stål pole.
 • Du ville aldri drømme om å starte et treningsprogram uten først å sjekke med legen din at du er i god form for å komme i bedre form. Bare i tilfelle: aldri gå fra et liv liggende på sofaen å kjøre rundt kvartalet. Gjør alt gradvis og så mye som mulig gjøre livet ditt treningsprogram, snarere enn å ha et treningsprogram som er et supplement til en travel, men stillesittende liv.
 • Du kan sette tunge gjenstander i et lerret pose og henge dem fra baren.