Wkeno

Hvordan bygge en lav pris hjemme gym

Kjøpe et hjem gym kan bli ganske skremmende oppgave. Gå inn i noen sportsbutikk og dine sanser vil raskt bli stimulert. Øynene dine vil stirre på alle vedlegg og kabler. Ørene dine vil høre fettete salgstricks fra butikken førsteamanuensis. Munnen vil slippe til gulvet når du innser et hjem gym kommer til å sette deg tilbake tusenvis av dollar. Men trenger du alt dette?

Et par enkle deler av utstyret kan du spare dyrebar plass og masse penger. Du har kanskje hørt om følgende hjemme gym alternativer, men trygg på at de er like effektive som den super-duper-modellen 5000 merkevare i din lokale sportsbutikk.

Trinn

Hvordan bygge en lav pris hjemme gym. Få en høy kvalitet justerbar benk.
Hvordan bygge en lav pris hjemme gym. Få en høy kvalitet justerbar benk.
 1. 1
  Få en høy kvalitet justerbar benk. En justerbar benk vil erstatte behovet for en skråbenk, en flat benk, og en nedgang benk. En justerbar benk vil spare deg for hundrevis av dollar i forhold til å kjøpe alle tre enkle benker. En justerbar benk er svært allsidig og kan brukes i nesten hvilken som helst øvelse.
 2. 2
  Plukke opp et sett eller to med manualer. Manualer har lenge vært regnet som bedre valg blant hypertrofi trening utstyr. De er mye mindre enn store hjemme gym maskiner og mye billigere. Det fine med frie vekter er at du kan starte med en eller to sett og som du blir sterkere kan du kjøpe tyngre vekter. Manualer er ekstremt allsidig også. Nesten hver øvelse omfatter bruk av vekter.
  • Hvis du allerede er ganske sterk bør du få standard olympiske manualer, som veier ca £ 12 (ubelastet) og kan lastes med opp til £ 200 hver.
 3. 3
  Få en burst-motstandsdyktig stabilitet ball. Disse ballene er den beste tingen i fitness i disse dager. De er utmerket for abdominal arbeid fordi de støtter ryggraden og isolere magemusklene. En stabilitet ball fungerer på abs mer enn en crunch eller sit-up noensinne kunne drømme om. Disse ballene er svært allsidig. Ballen kan selv ta plassen til en benk i noen øvelser. Men på grunn av sin svært ustabil natur, bør folk som søker muskelstyrke og CNS forbedringer, bare trene på et stabilt underlag.
 4. 4
  Prøv en motstand trening band. De kan brukes til å legge til ekstra motstand under kontrollerte øvelser ved hjelp av armer eller ben.
 5. 5
  Invester i en olympisk bar med støtfanger plater hvis du ønsker å øke din styrke. Disse platene er mer holdbare enn vanlige plater som de er gummibelagt og la det bli droppet på gulvet. Når du gjør bevegelser som knebøy, er det svært viktig å være i stand til å "dumpe" baren, hvis føreren i knebøy. Også, vektstenger tillate mini trinn i vekt brukes fra 100gms-1KG. Dette er svært nyttig for de høyere nivå løftere som er plateauing.
 6. 6
  Velg en cardio maskin som du faktisk vil bruke. Tredemøller, ergometersykler og elliptiske maskiner er populære valg, men du bør vurdere om du faktisk vil bruke den. Vurder å kjøpe en brukt maskin fra noen som har innsett at de ikke vil bruke den.
 7. 7
  Vurder å kjøpe en power rack. Det er den største del av utstyret (og av alle de nevnte elementene, den dyreste), men kombinert med benken og olympiske vektstang det gjør for en flott tillegg hvis du ønsker å utføre benkpress og knebøy trygt uten en spotter. Hvis pull-up barer og dip barer er festet og du kjøper en dukkert belte, vil du være i stand til å gjøre vektet pull-ups og dips, også.

Tips

 • Lær hvordan du skal bruke alt utstyr for maksimalt utbytte.
 • Kjøpe bedre kvalitet utstyr som det vil vare lenger.
 • Bruk alltid en spotter når løfte tunge vekter.

Advarsler

 • Alltid sjekke med legen din før du starter noen fitness rutine eller fysisk aktivitet.