Wkeno

Hvordan du kan nyte deg selv på treningsstudio

Hvis du har en gym medlemskap, vet du at det kan være vanskelig å motivere deg selv til å gå. Men hvis du lærer å kose deg under treningen, vil det være mye lettere å gjøre det.

Trinn

Hvordan du kan nyte deg selv på treningsstudio. Ikke prøv for hardt å vise frem, gjør det du ser desperat.
Hvordan du kan nyte deg selv på treningsstudio. Ikke prøv for hardt å vise frem, gjør det du ser desperat.
 1. 1
  Ha fine klær. Hvis du er overvektig, kan du ikke være helt klar for korte shorts eller stramme ermeløse topper, men det er OK. Hvis du velger noe som passer kroppen din pent - i stedet for å bruke store joggebukse og en stor t-skjorte - du vil føle deg bedre om deg selv og du ønsker å trene mer.
 2. 2
  Se hensiktsmessig. Hvis du er en kvinne, ikke gjør din makeup som du kommer til å være på den røde løperen! Jada, er litt eyeliner eller mascara OK - men hvis du kommer til å sette på foundation, leppestift, blush, etc. - revurdere grunnene til at du virkelig kommer.
 3. 3
  Ta med en venn! Det er alltid mer moro med en venn. Men hvis du ikke kjenner noen, føler ikke skremt. Det kan være en gruppe med gutter eller jenter som du alltid se sammen-ikke føler seg utelatt. Bare nyte deg selv og ikke bry deg om å være populær.
 4. 4
  Forstå etikette. Ikke Lounge på maskiner hvis du ikke bruker dem. Dette er en forferdelig vane og er respektløst overfor folk som kan være som ønsker å bruke dem.
 5. 5
  Ikke prøv for hardt å vise frem, gjør det du ser desperat.
 6. 6
  Ta med litt musikk. Lag en spilleliste på mp3-spilleren av favorittsangene dine som virkelig ønsker å gjøre deg danse og bevege seg rundt. Ikke legg langsom musikk som setter deg til å sove på det. En iPod shuffle 2. generasjon er bra fordi den er liten.

Tips

 • Hvis du er usikker på hvordan du skal bruke en maskin, be om hjelp og les instruksjonene riktig. Folk kan hviske om hvor dum du ser gjør maskinen feil.
 • Bruke en sports-BH (hvis du har bryster).
 • Bruk mer tid på å jobbe ut enn å sjekke deg ut. Ellers kan du se ut som du er selvopptatt.
 • Bare ha det gøy! Hvis du bare starte opp, ikke sammenligne deg selv til bombshell eller hunk som har jobbet ute i mange år. Fokuser på deg selv!
 • Alltid sette håret opp i en hestehale. Det er mye mer behagelig og vil hindre svette å bli fanget under håret ditt, noe som kan føre til kviser.
 • Hvis du er redd svette gjennom klærne, kjøpe Nike Dri-fit skjorter, og bruke mørke bukser.
 • Gå med en kompis eller to, treffer gym med vennene dine kan gjøre øvelsen mer progressiv og moro.

Advarsler

 • Alltid respektere mennesker. Hvis noen griper tredemølle du var på vei for, ikke si noe. Bare ta en pust og vente på den neste - eller prøve noe annet.
 • I motsetning til det mange tror, ​​ikke bare strekke før en treningsøkt, enten det er cardio eller vekter. Har lav innvirkning øvelser først, deretter strekke. Hvis du strekke eller løfte kalde muskler, kan du sette deg opp for smerte.
 • Noen maskiner kan være vanskelig å manøvrere. Hvis du er usikker, spør alltid! Du kan skade deg selv eller forårsake forlegenhet hvis du gjør dem feil.

Ting du trenger

 • Workout utstyr (sports-BH, hansker hvis nødvendig, vannflaske, mp3-spiller, etc)
 • Gym medlemskap
 • En god holdning å ha det litt gøy og for å få sterk!