Wkeno

Hvordan ikke plukke en skorpe

Skorper er ikke ment å bli plukket, men de fleste ikke vet at de ikke er ment å være dekket opp heller.

Trinn

Hvordan ikke plukke en skorpe. Vet hva en streikebryter er.
Hvordan ikke plukke en skorpe. Vet hva en streikebryter er.
 1. 1
  Vet hva en streikebryter er. Så snart du skrape eller bryte huden hvor som helst på kroppen, kalt spesielle blodlegemer blodplater våren til handling. Blodplater holde sammen som lim på kutt, danner en blodpropp. Dette blodpropp er som en beskyttende bind over cut ditt som holder mer blod og andre væsker i å renne ut.
 2. 2
  "Etter hvert faller en skorpe av og avslører ny hud under. Dette skjer vanligvis av seg selv etter en uke eller to.
 3. 3
  Prøv å bli kvitt dem! For å fjerne skabb, vil du ønsker å fukte den ved å vaske det med såpe og vann. Eller du kan også bruke utvannet eddik med en ratio på 1 til 24 eddik til vann. Suge en ren klut med løsningen og plassere den på skabb. Når skorpen har myknet, vaske hendene med såpe og vann, og skrell skorpedannelse langsomt. Vask såret med såpe og vann, og bruke aktuell antibiotika for å bekjempe infeksjonen. Hvis infeksjonen blir virkelig ille, gå se en lege. "
 4. 4
  Antibakterielle aktuelle salver hjelpe immunforsvaret i å forsvare kroppen mot infeksjoner. Selv om du ikke har en infeksjon det kan ikke være en dårlig idé å bruke noen form for antibakteriell aktuell salve.
 5. 5
  Pass på at du lar streikebryter tørke hver gang du vasker det eller behandle det. Skorper må være tørr for å fungere ordentlig. "
 6. 6
  Ikke dekk til streikebryter med noe. Den eneste gangen et sår bør dekkes er om det er blødning, oser, eller infisert. Ellers er det bare å holde skorpe rent og tørt. Skorper fungerer ikke med mindre de er tørre. Når skorper blir våt, begynner de å falle fra hverandre og slitasje, noe som gjør at bakterier å komme inn og skape store problemer. Hvis du har til å dekke en skorpe, bare bruke en bandasje og holde den på for bare noen få timer av gangen. "
 7. 7
  Hver dag inspisere skorpe etter tegn på infeksjon. Er skabb endre farge, får oppblåst eller oser i det hele tatt? Er huden rundt streikebryter øm, rød eller varm å ta på? Dette er tegn på en infeksjon som må behandles med.
 8. 8
  Vask skabb flere ganger om dagen med såpe og vann. Hvis du har besluttet å bruke en salve, gjelder det som anvist. Hold sår tørr ved å la den puste etter vask.
 9. 9
  Spis et balansert måltid og ta vitaminer og kosttilskudd. Studier gjort av virkelige leger har viser at å ta daglige vitaminer og kosttilskudd kan og vil hjelpe kroppens immunsystem og hjelpe deg å leges raskere.
 10. 10
  Se på bilder av infiserte skorper. Du ønsker ikke at det skal skje deg?
 11. 11
  Gjøre noe annet. Se på TV, gå på datamaskinen, alt for å unngå å plukke den.

Tips

 • Hvis du plukker eller dra på skabb, kan du angre reparasjon og rippe huden igjen, noe som betyr at det vil trolig ta lengre tid å helbrede. Du kan også få et arr. Så la det skorpe sitte der - huden din vil takke deg!
 • Hvis skorpen er på ansiktet ditt, legger ikke under noen omstendigheter make-up på den. Dette i all sannsynlighet vil legge til potensialet arrdannelse.
 • Ikke plukk skorpedannelse med mindre det blir infisert. Plukking vil bare gjøre arret mer merkbar.