Wkeno

Hvordan komme i form

Mens være fit er et mål vi alle streber etter, betyr det forskjellige ting for forskjellige mennesker. Det kan bety passer inn i din "skinny" jeans, være klar og i stand til å løpe maraton, eller bare å få kroppen inn i en sunnere tilstand etter et helseproblem. Vi vil vise deg noen måter du kan komme i form, og leve livet til det fulle!

Trinn

Hvordan komme i form. Utvikle riktig holdning.
Hvordan komme i form. Utvikle riktig holdning.
 1. 1
  Utvikle riktig holdning. Sinnet kan ikke være en muskel, men det er fortsatt utrolig sterk, og kan utgjøre forskjellen mellom å lykkes og mislykkes på målet ditt. Å være i form er en maraton, ikke en sprint, og det krever å gjøre endringer i hele livsstilen.
  • Ikke nærme seg dette med den tankegangen at du kan forlate endringene du gjør, så snart du nå din ideelle fitness mål, eller du risikerer å skli inn dine dårlige vaner igjen. Å være passe bør innlemme ting i livet ditt som du kan eventuelt gjøre ved andre natur-by vane.
 2. 2
  Innlemme mer fysisk trening i din daglige rutine. Ved jevnlig å utfordre deg selv, beholder du din fysiske selv "innstilt". Hvis få passform betyr å miste vekt, vil dette hjelpe de pounds smelte bort-og holde seg borte! Hvis du trener for utholdenhet, er dette måten å sikre jevn forbedring.
  • Ta T-banen eller sykle til jobb / skole i stedet for kjøring. Hvis det ikke er mulig, å parkere flere kvartaler unna fra kontorbygningen din tvinge deg selv inn i to 15-minutters turer hver dag. Når du går til butikken, jernvarehandel, filmer, eller kjøpesenter-parken på slutten av partiet i stedet for krangel om en plass i nærheten av inngangsdøren. Disse små endringene definitivt gjøre en langsiktig effekt i fitness din.
  • Rengjøre huset kraftig. Du vil bli overrasket over hvor fysisk taxing husarbeid er: støvtørking hyllene, rengjøring toaletter, tar oppvasken, klippe plenen, dra ugress, og rengjøring av garasjen vil definitivt gi deg en treningsøkt. Å gjøre deg selv og din familie rene deler av huset ditt på en jevnlig basis (dvs. hver uke eller annenhver uke) vil ikke bare skape et bedre miljø for deg å leve i, men også gjøre brenne kalorier, bor fleksibel, og holde seg i form en mye enklere prosess.
 3. 3
  Starter en øvelse diett og holde seg til det. Prøv å kjøre eller bruke tredemøllen et visst antall dager i uken, gradvis økende i intensitet og / eller lengde på trening. . Du kan også prøve å kjøpe en bok som tidsplan treningsøkter for deg, som Five Factor Fitness Selv om du bør prøve å skreddersy dine treningsøkter til din egen stil så mye som mulig, de to områdene av egnethet som alle bør ta er styrketrening og kardio:
  • Bygge muskler gjennom styrke-trening vil ikke bare øke din styrke og tone, men også øke stoffskiftet, som muskuløse mennesker har vist seg å brenne mer kalorier selv når de er i ro. Hvis du går til gym er ikke for deg, prøv styrke-trening hjemme.
  • Cardio trening bedrer blodsirkulasjonen og utholdenhet. God kardiovaskulær helse er ikke bare bra for hjertet helse og blodtrykk, har det også vært knyttet til en redusert risiko for Alzheimers sykdom. Gjøre intervall trening (dvs. alternerende mellom lav-og høy-intensitet aktivitet) har vist seg å være et særlig en hurtig og effektiv måte å forbedre hjertesykdommer og utholdenhet.
  • Merk: alle over 60 år, eller som har hjertesykdom, høyt blodtrykk, eller leddgikt bør konsultere lege før du prøver intervalltrening.
 4. 4
  Slå opp ting. Enhver fysisk aktivitet som tar litt innsats vil hjelpe deg å komme i form, men det er viktig å huske at variasjon er livets krydder-og fysisk form! Enda viktigere, som kroppen blir behagelig å utføre en bestemt aktivitet, lærer det å gjøre det mer effektivt, noe som gjør det enkelt for deg å platå i treningsøktene. Holde både kropp og ditt sinn gjette ved å nyte et mangfold av aktiviteter og ha det gøy:
  • Dans for trening. Alt fra ballett dans til breakdancing eller hoppe stil vil øke kondisjon hvis du stokk med det.
  • Hoppe i bassenget. Det spiller ingen rolle om du trår vannet, hund padling, eller mestre butterfly. Svømming er en god form for trening som kan være morsomt, også.
  • Lufte hunden. Din hund, naboens hund, kjæresten din søsters fetter hund... det spiller ingen rolle. Hvis du ikke har en hund, gå til en hund park og leke med andres hund. Møte deg gode mennesker, du får mosjon, du sosialisere, og du kan kose en valp mens du er i gang!
 5. 5
  Hold styr på fremgangen din og være stolt av mindre forbedringer. Ikke mist motet hvis du slutte å miste vekt eller hvis du har noen tilbakeslag, husk at den samlede, har du satt deg på en oppadgående kurve, og det er definitivt noe å være stolt av.
  • Tror ikke at bare fordi du har en tilbakeslag, kan du like godt skrap alt og gi opp for dagen. Det er en stor forskjell mellom forbruker 500 kalorier og 1000 kalorier av junk food, så hold deg motivert mot fremgang.
 6. 6
  Gi kroppen drivstoff. Som du blir mer aktiv, trenger du mer mat, men ikke hvilken som helst mat-du trenger sunn, energi-laden mat som vil hoppe starte neste fase av dagen, ikke veie den ned. Lær hvordan du kan spise sunt og drikke mer vann.
  • Lær å spise riktig. Start med å bytte til fullkorn. Det er sunt og deilig. Det er kanskje ikke det du er vant til, men du vil nyte de rikere, nuttier smaker. Kutt ut usunn snacks og erstatte dem med frukt og grønnsaker. Den høye fiber og vanninnhold vil få deg til å føle deg mett, og den høye vitamin og mineral innhold vil gi næring til kroppen naturlig.
  • Drikk 8-10 glass vann hver dag. Det holder deg hydrert, fremme optimal metabolsk aktivitet. Videre tar vannet opp en stor volum i magen, så du vil føle deg fyldigere uten å ha konsumert mange snacks eller måltider. Dette er et flott verktøy for å holde av mye kalorier som du egentlig ikke trenger, men forbruker på grunn av psykiske spise eller ikke kjenne dine metthetsfølelse nivåer.
  • Bære en metall vannflaske med deg til enhver tid. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å komme i din anbefalte 64-80 oz. vann hver dag. Det er også billigere enn å kjøpe drikke når du blir tørst, og bedre for miljøet.
  • Spis mat med. Dette er matvarer som tar lengre tid for kroppen å fordøye og konvertere til energi, slik at du vil føle deg mettere utover dagen med et mindre antall kalorier. Dessuten unngår du "sukker rush" som kommer som et resultat av å spise mat med høy glykemisk indeks, får en fin boost av vedvarende energi i løpet av dagen i stedet. Dette vil holde deg oppløftet om du gjør arbeid eller trener.
 7. 7
  Holde huset fylt med riktig mat. Kjøpe sunn frukt, grønnsaker, hele korn, supper, etc. som du ønsker selv å spise, og holde søppel ut av skap, slik at du ikke blir fristet. Det er ikke dårlig å hengi gang en stund, men det er altfor lett å gjøre det hvis du holder hus fullt av usunne godbiter. I stedet er den beste lakmustest for den egentlige ønske om å hengi hvis du er villig til å ta turen til bakeriet eller supermarkedet for å kjøpe den. (Enda bedre, gjør at turen til fots eller på sykkel, om mulig!)
  • Før du hengi, drikke to 8 oz. glass vann. Hvis du likevel ønsker godbiten etter det, gå for det. Noen ganger vår hjerne forvirrer vår sult eller cravings for mat med tørste. Vann, overraskende, er en av de beste herding av sug.
 8. 8
  La kroppen hvile. Når du gir kroppen din en kjøre for sine penger med varierte fysiske aktiviteter, må du også la den komme seg og fornye ved å få en tilstrekkelig mengde søvn. Bestem hvor mange timer søvn du trenger for å føle seg uthvilt om morgenen, deretter disiplinere deg selv til å våkne opp og gå til sengs på samme tid på en daglig basis.
  • Ikke får nok søvn kommer også med en stor regning til din immunsystem. Du er mye mer sannsynlig å bli syk hvis du ikke gir kroppen din energi eller tid til å kjempe mot smittsomme virus og bakterier, og du vil ta lengre tid å komme seg fra vanlige tilstander som forkjølelse.
  • Sover for lite har også vært knyttet til overspising. Pass på at du ikke berøve kroppen på søvn energi eller du vil gjøre det opp i kalorier.
 9. 9
  Få en sjekk-opp. Å holde seg i form i det lange løp, bør du utføre regelmessig vedlikehold på kroppen din, akkurat som du ville gjort med en bil. Ta deg selv til legen og tannlegen regelmessig for å sørge for at alt er knirkefritt på innsiden og for å forhindre eventuelle problemer oppstår.

Tips

 • Hvis du er overvektig, starte med noe enkelt som jogging fem minutter hver dag. Den neste uken, gå 10 minutter om dagen. Fortsett å øke produksjonen til du etablere en solid rutine.
 • Hold deg motivert, hvis du ikke gjør det, vil du til slutt gi opp.
 • Når du har fått til ønsket fitness, fortsetter trinnene som fikk deg dit. Wellness er en livsstil, ikke en premie.
 • Ikke gi opp.
 • Prøv å unngå usunn snacks, men en gang i blant kan du spise litt noe.
 • Ha en venner kommer treningen med deg og ha litt vennlig konkurranse.
 • Fordelene med en sunn livsstil og fysisk form er lett å få tak med en liten mengde kunnskap og en alvorlig forpliktelse. Hvis du har bestemt at du skal trene, må du følge med, og ikke lete etter unnskyldninger for å ignorere rutine.
 • Hvis det er nødvendig, har en alvorlig "hjerte-til-hjerte" med dine kjære. Forklar til hver og en av dem at du ønsker å være der for dem i mange friske år framover. Hvis de ikke tilfeldigvis dele dine fitness ambisjoner, spør dem til minst respekt din vilje til å komme i form, slik at du kan nyte en sunn måte å leve på.
 • Pass på at du ikke overdriv. Kroppen kan ikke ta den.
 • Måle vekten din hver uke.

Advarsler

 • Mange mennesker liker å jogge, men jogging kan være potensielt farlig med en unormal vekt eller usunn leddene. Lytt til kroppen din og ikke overbelaste det hvis du ikke vet hva du gjør. Vær forsiktig: visste du at high-impact aerobic multiplisere kroppsvekten opptil åtte ganger på vektbærende ledd? For eksempel, hvis du veier 150 kg, sette deg opp til 1200Lbs på knærne og anklene hver gang du går.