Wkeno

Hvordan lage en flat pil og bue

Hvis det gjøres riktig, avhengig av lengden sin, kan dette baugen ga en trekke en vekt på en 40 to £ 60 baugen, og laget med noe annet enn en jaktkniv. Dette er bra for jakt.

Trinn

Hvordan lage en flat pil og bue. Sjekk for å forsikre deg om at tre er ca en til en og en halv inches bredt og fem åttere av en tomme tykk.
Hvordan lage en flat pil og bue. Sjekk for å forsikre deg om at tre er ca en til en og en halv inches bredt og fem åttere av en tomme tykk.
 1. 1
  Få litt tre. Et ubegrenset antall tresorter kan brukes til å gjøre en god flat bue, men hickory, eik, ask, teak eller barlind fungere fint. Bambus og horn buer er best, men de må lamineres og som ikke er dekket i denne artikkelen.
 2. 2
  Sjekk for å forsikre deg om at tre er ca en til en og en halv inches bredt og fem åttere av en tomme tykk. Når du er ferdig bør det være om lag en centimeter tykk og tre åttere av en tomme brede på slutten og det samme som det du startet med på basen der lem og håndtaket møter. Det kan ikke være for mange grener på lem - grener betyr svake punkter. Barbere all barken ut av det med unntak av magen på baugen som er den ytre delen av kurven. Stikk hånden hvor det vil normalt være, og merk den med en penn. Når dette er gjort, satte en ny mark over toppen lem mark. Pilen vil gå i mellom disse merkene.
 3. 3
  Begynne å forme veden. Ikke kutt inn i håndtaket delen. Bruk en tynn hide, for eksempel kanin eller ekorn skjule. Pakk det tett og bruke enten fleetching lim eller skjule lim. Dette vil bli den samme måten er det slik at den kan støtte bena. For å gjøre denne prosessen gå raskere kan du hacke snarere enn spikke tre. Det beste å bruke er et grovt sandpapir. Gjør den tykkeste delen av lemmer på basen og gjøre det smaleste på slutten. Begge lemmer må være av samme tykkelse eller baugen vil ikke bøye høyre, noe som gjør at det er verdiløst.
 4. 4
  Forstå at du må forlate bark på magen baugen. Hvis fjernes, kan det sprekk og brekke. Gjør hakkene for strengen på magen side. Gjør strengen to inches fra hakk.
 5. 5
  Å gjøre bowstring. Flettet sene fungerer bra. Nylontrå fungerer fint også. Du må ta tre strenger og flette dem sammen. Og hvis det fortsatt ikke er nok deretter gjenta denne prosedyren to ganger og til slutt flette dem alle tre sammen. Gjør de enkelte linjer ca 5-10 inches lengre enn baugen er. Husk at du trenger også ekstra streng for løkker og hyssing blir kortere når det er flettet sammen
 6. 6
  Gjør strengen tre inches lenger enn beregnet å være slik at du kan lage en løkke for strenger og un-strenger.
 7. 7
  Begynn å ta en fjerde streng som er to inches lengre og vri den rundt det.
 8. 8
  Begynn å lage løkker for strenger og un-strenger. Den siste delen av å gjøre strengen er å lage en primer, slik at strengen ikke slites ut.
 9. 9
  Ta en lang streng av samme materiale og pakk den stramt rundt strengen bare hvor du skal hvile baken på pilen din.
 10. 10
  La din bue tørt før strenger, slik at det ikke deformere og mister spensten. Når den har tørket, sette noen bue finish på det. Uten bow finish, vil det sprekk og brekke fra rotting.If du setter baugen finish på før det tørker ut, vil den låse fuktighet i. Dette vil føre til at baugen bøyer seg. Så det er lurt å være tålmodig og la det tørke.
 11. 11
  Forstår det er en raskere måte å gjøre det tørt. Først, ikke prøve å sette den i et varmt loft. Du vil la den være der og glemme det eller over anslå den tiden den trenger å være der. Varmen boksen er en bedre metode. Finne en lang nok boks for baugen din. Deretter skar et hull på den brede siden på begge sider. Ta en 125 watts lyspære og fikse det å dingle i boksen uten å berøre boksen. Ikke bruk en pappeske! Det vil ta fyr. Bruk en non'flammable boks. Måten en varme boksen fungerer er det pries fuktigheten ut av baugen og flytter strøm gjennom hullene bærer vannet unna.
 12. 12
  Lage piler ut av billige dowel stenger. Før du kjøper, rull dem på gulvet, og hvis de ruller de er rette. Hvis de ikke er rett, vil de ikke fly rett. Ikke skjerpe endene av arrows.they vil bli matt i løpet av kort mengde time.instead bruk lim på trippelpunktet brede hoder. Det er et billig militær utgitt bredt hode som kalles M-A3-L. Noen bueskyting butikkene vil selge disse.
 13. 13
  Vet at jo lenger baugen jo mer makt den har. Avhengig av høyden din, kan det være lurt å gjøre det så høy som du er. For omtrent en 45-60 pund bue, bør det være om lag seks meter høy.

Tips

 • Ikke gå billig på string.If det klikker det kunne bryte baugen, eller hvis du har tegnet strengen tilbake det kunne klapse øyet og du vil være på sykehuset i flere uker. Unngå å bruke metall strenger.
 • Hvis du ikke kan få fletching eller gjør piler ut av pinner, kan du dele pilen på slutten der fletching går og sette kortet bord eller sagflis i delingen slutten og knytt den stramt og klippe den med saks før det er den riktige form. Du kan også bruke duct tape til å lage fletchings.
 • Sett bow finish på når den er tørr, slik at det ikke begynner å råtne og svekkes.
 • Hvis du kjøper en eik bord på en hardware butikk for ti dollar og lage den om til en profesjonell jobb som fungerer godt, kan du videreselge den på eBay for 190€, men det må se helt feilfri.
 • unstring din bue når du er ferdig. Baugen vil miste styrke hvis venstre stressede for en periode på over en dag. Du kan skyte hele dagen uten problem, men ikke la den stressede om natten.
 • Å trekke tilbake en pil på strengen, satte tre fingre på strengen og sette pilen under toppen finger og over de to nederste.

Advarsler

 • Denne bue er et våpen og må behandles med hensyn.
 • Ikke peke og skyte på alle dyr med mindre du har tenkt å spise det dyret. Bare skyte på storvilt som er i sesong. Likevel, er det anbefalt å bruke en "sikrere" måte av jakt som vil være mindre sannsynlig å bare lemleste.
 • Misbruk av denne buen kan forårsake alvorlig skade og mest sannsynlig død.
 • Gi deg selv ekstra streng lengde: pyntebånd tar bort lengde
 • Ingen andre enn deg selv er ansvarlig for eventuelle juridiske eller medisinske problemer forårsaket av denne artikkelen.

Ting du trenger

 • Hickory, eik, ask, barlind, teak eller annet egnet tre
 • Dowel stenger og billig fletching og fletching lim
 • Bow finish eller sealer
 • papp / fjær / plast fletching
 • lim på broadheads