Wkeno

Hvordan lage en mikrobølgeovnbolle halsen wrap

Microwavable nakke wraps brukes til å løse opp spenninger fra overarbeidede muskler eller stress. Mange holder fast stress i trapezius muskler, musklene som strekker seg på hver side av halsen fra bunnen av vrikke til skuldrene. En hals vikle fylt med korn eller ris i forhold til det legeme, som gir lindring til trapezius og andre muskler. I motsetning til tradisjonelle elektrisk oppvarming pads, vil en mikrobølgeovnbolle wrap kjøle seg ned i mindre enn en time og utgjøre mindre risiko for overoppheting muskler. Aromaterapi nakke wraps kan gjøres med husholdning ingredienser og resirkulert stoff. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du gjør en mikrobølgeovnbolle halsen wrap.

Trinn

Hvordan lage en mikrobølgeovnbolle halsen wrap. Velg et stoff for å lage din mikrobølgeovnbolle wrap fra.
Hvordan lage en mikrobølgeovnbolle halsen wrap. Velg et stoff for å lage din mikrobølgeovnbolle wrap fra.
 1. 1
  Velg et stoff for å lage din mikrobølgeovnbolle wrap fra. Du kan gå til stoffet butikken for å finne en komfortabel flanell, fleece, musselin, denim eller bomull print, men du kan også bruke sokker, gamle skjorter, vaskeklut eller håndklær. Uansett hva du velger å bruke, sørg for at den inneholder ingen sparkly eller metalliske tråder, ledninger, perle, etc, da disse vil ta fyr når varmes i mikrobølgeovn senere.
  • En stor, tykk sokk er den enkleste klut til å bruke, siden det allerede er rund, og du trenger ikke å sy alle sidene. Du kan også bruke et gammelt håndkle og brett den i to på langs, for en annen enkelt alternativ.
  • Hvis du velger en løs veve på stoffet, også finne eller kjøpe en flanell eller musselin klut til å bruke som din indre fôr, slik at fyllet ikke lekker ut.
 2. 2
  Mål nakken med et stoff målebånd, og tilsett 1/2 cm (en 0,3 cm) til å stå for sømmer. Hvis du ikke ønsker å måle, en lengde på ca 20 inches (51 cm) bredde på fem inches (13 cm) vil fungere for de fleste nakker.
  • Hvis du ønsker å bruke sjal for andre deler av kroppen din, som ryggen din, sørg for å forlenge vikle et par ekstra inches eller cm for å gjøre wrap mer allsidig.
 3. 3
  Velg ditt fylling. Folk bruker langkornet hvit ris, linfrø, bokhvete, bygg, havregryn, fôr mais, kirsebær groper, bønner eller hirse frø. Hvis du lager en ris halsen wrap, sørg for at du ikke bruker instant ris, som kan lage mat ved oppvarming.
 4. 4
  Legg en aromaterapi duft. Selv om dette ikke er nødvendig, kan en avslappende duft bidra til å slappe av og fjerne spenningen fra kroppen din. Velg en eterisk olje eller krydder og bland det med fylling av valget i en stor bolle. La fyllet sit med duften for en dag eller så, og rør ofte å sørge for at duften er fordelt i hele kornet.
  • For eksempel kan du bruke ca 5 dråper av en eterisk olje som lavendel, peppermynte eller rose. Du kan også bruke fem klyper krydder som kanel, nellik eller rosmarin. Du kan også blande med rose eller andre kronblader.
 5. 5
  Kutte stoffet til de målene du nettopp tok, og pass på å gi rom for sømmer. Hvis du bruker et håndkle eller en sokk, vil dette ikke være nødvendig. Hvis du planlegger å ha en indre og ytre stoff, klippe rektangler ut av både fôr og dekkmasse, noe som gjør slimhinnen litt mindre - ca 1/2 tommer (1,3 cm).
 6. 6
  Brett stoffet langs med innsiden stoff vendt ut. Pin den på plass over den åpne lengde og begge ender slik at sømmene holder sammen mens du syr.
 7. 7
  Sy lengden og en ende med enten en symaskin eller nål og tråd. Sørg for at stingene er svært tett sammen så små korn av ris ikke rote ut av sømmene.
 8. 8
  Sy der den siste ende, slik at omtrent en 1 tomme (0,54 cm 2) åpning ved enden av denne gjenværende siden.
  • Hvis du syr en indre og ytre bag, la en ende helt åpne på den ytre posen. Du må åpne den ytre posen regelmessig mens du varmer den indre posen.
 9. 9
  Snu stoffet høyre side ut gjennom en tomme (2 0,54 cm) åpning på siden.
 10. 10
  Hell den aromatiske korn eller bønner i sekken eller indre sekk med en trakt eller et målebeger med en tut. Eksperimenter med mengden. De fleste nakke wraps er 1/2 til 3/4 full. Ikke fylle den helt, som den mindre full er det, jo mer vil det samsvare med kroppen din.
 11. 11
  Sy opp de resterende søm tett med en nål og tråd eller en glidelås fot på symaskinen. Selv om dette 1 tomme (2,54 cm) av sømmen vil møte ut, er det viktig å være i stand til å rive denne søm ut og erstatte korn hvis posen mister sin duft eller blir våt.
  • Hvis du gjør en ytre bag, hem de to sidene av den ytre posen i og overholde borrelås på hver side, slik at du kan åpne og lukke det enkelt.
 12. 12
  Varm vesken, eller indre bag, i mikrobølgeovnen i 90 sekunder. Hvis du ikke føler det er varmt nok, varme i 30 sekunders intervaller. Plassere rundt halsen og over skuldrene til halsen wrap kjøler, ca 20 minutter.
 13. 13
  Vask tøyet og erstatte filler på nakken varmere hver 3 til 6 måneder, avhengig av tyngde i bruk. Hvis du virkelig ønsker å få fancy, gjør puten, og deretter lage et dekke for det som lett kan vaskes, men fjernes i løpet av mikrobølgeovnen prosessen. Bare husk å gjøre cover målinger litt større for å imøtekomme den indre pute. Dette gjør en utmerket gave. Lykke til!

Advarsler

 • Vær veldig forsiktig så du ikke over overopphetes posen, og legg den direkte på huden din. La den avkjøles hvis det er for varmt, og bare varme den i 30 til 60 sekunder når du bruker den på et barn.

Ting du trenger

 • Klut
 • Stoff målebånd
 • Langkornet hvit ris, linfrø, bokhvete, bygg, havregryn, fôr mais, kirsebær groper, bønner eller hirse frø
 • Eterisk olje, blomsterblader eller krydder
 • Symaskin eller sy nål og tråd
 • Pins
 • Borrelås (valgfritt)
 • Mikrobølgeovn