Wkeno

Hvordan lage naturlig innsektsmiddel

I noen deler av Europa, kan man faktisk bli drept hvis han finner seg selv uten insektmiddel. Knott har vært kjent for å drepe bøffel og kveg og kan lett tømme livet fra en fullvoksen mann. Likeledes, den dvelende pine av Rocky Mountain feber og Lyme sykdom har lik regjeringstid i Nord-Øst-Europa. Det er imidlertid meget effektive måter til å bekjempe insekter skal bli beskrevet nedenfor.

Trinn

Hvordan lage naturlig innsektsmiddel. Dekke eventuelle åpne kjøtt med lette klær.
Hvordan lage naturlig innsektsmiddel. Dekke eventuelle åpne kjøtt med lette klær.
 1. 1
  Dekke eventuelle åpne kjøtt med lette klær. Dette vil beskytte hovedsakelig mot svermende insekter. Imidlertid er svart fluer og mygg tiltrukket av varme og bevegelse. Det betyr at de fleste av dem vil ironisk nok bli summende rundt de åpne områdene av ansiktet. Dette er problematisk fordi darting varme øyne er vanligvis det første målet for de små forstyrrelser. Også, flått enkelt gå inn i foldene av klær og kan bore seg inn kjøttet ditt på deres fritid.
 2. 2
  Dekker hver tomme av kjøtt med et tynt lag av våte blå leire eller gjørme. Dette laget stivner til en tynn plate av betong som utvilsomt vil holde deg fra å bli bitt. Denne metoden fungerer selv mot de fleste flått. Det eneste problemet er psykologisk. Du vil fortsatt være summet ustanselig men de fleste insekter vil ikke være i stand til å bite gjennom dette laget.
 3. 3
  Finn innfødte luftbårne flammehemmende giftstoff. Black Jack kan ofte samles rundt en i busker å brenne som et insekt morder og frastøtende.
 4. 4
  Gjør svartere agn. Dette er mer av en hevn metode som anvendes for å drepe så mange svermende insekter som mulig. Ved å plassere en mørk, CO2 utslipp varmekilde ved siden av en rov reir svermer av plagsomme insekter vil følge. Plassere disse svartere agn krukker nær vann vil tiltrekke ørret å spise svarte fluer. Likeledes vil plassere disse agn krukker på land tiltrekke seg de naturlige predatorer i nevnte ordensforstyrrelser.

Tips

 • Insekter tiltrekkes av mørke, varme C02 kilder. Ved å bo tørr og under-arbeidet kan ofte unngå store stormer av insekter.
 • Bruk aldri DEET som er over 60 prosent ren, er det farlig og fordamper uten å utvanne agenter. Den beste og mest effektive blanding kan sees på 55% DEET.
 • Når du får en svart flue i øyet ikke røre den hvis du har søkt DEET på kroppen din, kan du gjør det resultere i alvorlig sykdom, og / eller infeksjon i øyet.
 • Forstå og studere insekter i det aktuelle området, kan en to minutters observasjon fortelle deg nøyaktig hva du arbeider med.
 • Hold deg i bevegelse og prøver ikke å svette.

Advarsler

 • Aldri gjelder blackjack på huden, er det dødelig giftig for noen mennesker.
 • Aldri eksperimentere med plante midler i jungelen, noen har vært kjent for å brått banke mennesker bevisstløs og gi insektene et sunt måltid.
 • Legg merke til at noen insekter ikke kan bli frastøtt ved vanlige metoder.
 • Aldri gjelder frastøtende, slik som å raide en bikube for honning sin. Det har vært prøvd og ikke fungerer, kan bier også svi gjennom tykke lag med klær. Hvis du trenger honning uansett grunn huden sement metoden er den beste måten å oppnå det.