Wkeno

Hvordan lage en slynge for armen

Du trenger ikke å ha et brukket bein å bære en slynge. Du har kanskje muskulære skader som forårsaker smerte når flyttet eller trenger å holde en arm bevoktet mot bumping ved å gjøre en meget visuelt signal til andre. Enten du har ødelagt eller skadet armen din, kan en slynge gjøre en forskjell i dag-til-dag liv, og hvis du ikke opp å få en pre-laget ett, her er hvordan du kan lage din egen.

Trinn

Hvordan lage en slynge for armen. Finn noen klut for å gjøre seilet med.
Hvordan lage en slynge for armen. Finn noen klut for å gjøre seilet med.

Klargjøre slynge

 1. 1
  Finn noen klut for å gjøre seilet med. Kluten du velger må være minst 40 inches (1 meter) kvadrat. Ta hensyn til fleksibilitet og "stretchiness 'av kluten - armen vil bli lagt stor vekt på seilet og du ikke vil at det skal være for tøyelig.
  • Hvis det er nødvendig, kutt klut til ca 40 inches square (en meter kvadrat).
  • Et godt forslag er å bruke lin fra sengen, for eksempel et ark eller et putevar. Hvis kutte disse elementene, være sikker på at de ikke lenger ønsket for regelmessig bruk som lin.
 2. 2
  Brett kluten i to diagonalt for å lage en trekant. Alternativt, skjær den i denne form hvis enklere.

Putting på seilet

 1. 1
  Ta av deg ringer, armbånd og andre smykker som kan hekte seg fast i seilet. Enda viktigere, kan en arm i fatle svelle om skadde og slike elementer kan innsnevre det hovne området.
 2. 2
  Sett den ene enden av bind under armen og den andre over skulderen din. Armen skal være posisjonert for komfort, som vanligvis foldet over brystet. Kluten skal være plassert slik at omtrent halvparten er over albuen av de skadde arm og halvparten under.
 3. 3
  Ta den andre enden av seilet over andre skulderen og løft opp den nederste enden slik at den er cradling den skadde armen.
 4. 4
  Knyt endene av seilet bak nakken. (Pass på å unngå håret på nakken din). Hvis knuten er ubehagelig, setter en liten pute under den.
  • Knuten kan brukes til å justere høyden på seilet posisjonering.
 5. 5
  Fest kanten av seilet, nær albuen, med et solid sikkerhetsnål. Kontroller at hånden kan fremdeles sees stikker ut enden av seilet. Hånden er viktig som det blir sjekket for sirkulasjon og følelse.

Tips

 • Hvis armen eller skulderen får ikke noe bedre selv om du favoriserer det (ved hjelp av slynge), sørg for å gå se din lege.
 • For å holde en slynge på plass, kan en lang stripe av bandasjen være knyttet rundt seilet, rundt den skadde armen, men under den ikke-skadde ett og bundet sammen med en sikkerhetsnål. Dette vil forhindre eventuelle armbevegelse som person spaserturer eller beveger seg om.
 • En annen idé: Pakk en stripe av tøy, et ark, bukser, strømpebukse, (hva du har) og pakk den under håndleddet og rundt halsen på en lignende måte som den i full størrelse slynge.
 • Når det ikke er mulig eller tilrådelig, for å lage et "full size" slynge, foreta en krave og mansjetter slynge.

Advarsler

 • Noen skulder problemer (for eksempel) "frossen skulder» vil bli gjort mye verre ved hjelp av en slynge. Oppsøk lege så snart som mulig for smerte som ikke går bort i en dag eller så.
 • Hvis du virkelig tror armen, håndleddet eller albuen er brukket, gå se en lege.
 • En slynge kan forverre nakke problemer hos utsatte mennesker og noen eldre personer.

Ting du trenger

 • 40 inch / 1 meter stykke egnet slynge materiale eller ark / putevar
 • Sikkerhetsnål
 • Myk polstring (valgfritt, men hyggelig)