Wkeno

Slik holder et skarpt sinn og god holdning

Vi ønsker alle å holde våre sinn skarp og frisk. Ved å arbeide for å holde hjernen skarp, kan du forbedre din holdning. Ingenting sint en person mer enn å ikke kunne huske viktige ting eller hendelser. Ved å ha et skarpt sinn kan du finne situasjoner ut mer effektivt og gjøre klokere beslutninger. Det er mange måter å holde hjernen skarp mens du holder en god, helhetlig holdning. Leser denne artikkelen vil fortelle deg disse måtene.

Trinn

Slik holder et skarpt sinn og god holdning. Ense dette neste setningen.
Slik holder et skarpt sinn og god holdning. Ense dette neste setningen.
 1. 1
  Ense dette neste setningen: Uansett hvor skarp en tanke du har, kan ingen huske alt. Derfor må du ikke slå deg opp å prøve. Lære å skrive ned ting hjelper.
 2. 2
  Finne og bruke et spesielt talent. Alle har noen form for spesielle talent. Vær åpen for å prøve forskjellige ting. Du kan finne en skjult talent som du ikke er klar over. Lærer du av lyd og stemmeleie eller fra bilder?
 3. 3
  Opprettholde et vanlig treningsprogram. Det vil bidra til å løse opp spenninger. Relieving spenning alene kan forbedre dine tankemønstre. Jo mindre spenning som du har skarpere tankene dine vil bli. Du vil begynne å utvikle en bedre holdning som tiden går. Du bør finne et program som passer for deg.
 4. 4
  Skriv gjennom selvutfoldelse. Skrive dikt kan være avslappende pluss det er en fin måte å uttrykke deg. Ikke alle skriver poesi så finn din egen modus for selvutfoldelse. Prøv å sy, spille et instrument, eller hagearbeid. Få en dagbok og uttrykke dine tanker.
 5. 5
  Ikke la læring stopper bare fordi du er ute av skolen. Du er aldri for gammel til å lære. Gå til din lokale biblioteket for å få mer kunnskap. Det er et flott sted å slappe av, samle tanker, og fokusere på å studere. Hvis du har noe ledig tid, gjennomføre en bok over til parken eller stoppe på en familierestaurant. Det hele hjelpemidler i å bygge et skarpere bedre sinn, og forbedrer din holdning.
 6. 6
  Unn deg selv så godt du behandler andre. Det vil forbedre måten du tror. Du vil bli en lykkeligere person med en skarpere sinn og bedre holdning. Prøv å kjøpe deg en liten gave mens ut shopping for andre. Det er alltid godt å gi, og være sjenerøs er hyggelig, men nestekjærlighet bør begynne hjemme. Husk også innebærer at generøsitet mer enn bare materielle ting og tilfredshet oppnås ikke ved forbruk.
 7. 7
  Regne ut selv den sanne betydningen av hva som er viktig i livet. Ved å gjøre det vil du bygge et skarpere sinn og en bedre holdning. For der andre har feilet og så aldri vite den egentlige betydningen, kan du lykkes. Søk dypt inne for ditt indre.
 8. 8
  Prøv å finne litt sunn fornuft i livet. Du er virkelig velsignet hvis du har sunn fornuft. Det er ingenting som gode gamle sunn fornuft, for uten det hvordan kan du muligens oppnå å ha et skarpt sinn?
 9. 9
  Bruk hjernen din mer i stedet for å bruke en kalkulator eller regnemaskin. Dette er for å si, spesielt på enkle ting som du lett kan totalt opp i hodet ditt eller på et stykke papir. Mange mennesker har ikke gjort lange divisjon siden barneskolen, gi det et forsøk en gang.
 10. 10
  Holde fokus på å lage dine egne avgjørelser. Ikke la andre mennesker prøver å ta avgjørelser for deg. Være fast om å snakke for deg selv. Og ikke vær redd for å uttrykke din mening. Alle har en mening og retten til å ha en. Hvem vet, kanskje din mening ta på.
 11. 11
  Gjør ting som du liker. Jogge eller løpe eller gå på ski eller spille ball, fisk, skrive, hage, eller hva som gjør deg lykkelig. Det vil hjelpe deg å holde sinnet friskt og klart og holde din holdning på sitt beste.
 12. 12
  Lær noen grunnleggende minne teknikker. Til å begynne med, kan du finne noen bøker skrevet av Tony Buzan (Mind Maps) eller Dominic O'Brien: begge er toppfolk i minnet verden.
 13. 13
  Lær av alt du gjør. Ved klipping, finne ut den mest effektive ruten, når du leser prøver å lese raskere, prøve å forbedre hver eneste detalj, prøv å skrive pent, unngå å bruke stavekontroll, og så videre. Hvis du stadig og konsekvent lære, vil du lykkes i livet, og dermed overgå dine medarbeidere.
 14. 14
  Lær å forbedre din mentale evne i domener som logikk, problemløsning, mental orientering og korrigerende tankeprosess. Gjør du det gjør det mulig å forbedre rasjonalitet deres, og med økt rasjonalitet kommer en forbedret holdning til en gitt situasjon.

Tips

 • Søvn er veldig viktig å holde et skarpt sinn og god holdning. Men legging i senga kaste og tumbling er ikke noe moro. Så gjør noe for å sikre at du er trøtt nok til å sove godt. Et par timer med god søvn er bedre enn de brutt opp timer med søvn.
 • Ikke la andre styre livet ditt, for det vil gjøre deg trist og kjedelig tankene dine.
 • Prøv å bruke motsatt hånd til å gjøre hverdagslige ting, spesielt skriving og trykking. Sett deg ned og begynne å skrive på et stykke papir bruker av hånden. Det vil trolig starte ut som rable ned, men du vil få bedre kontroll, bli mer bevisst på dine spente skuldre og kropp, og i stand til å bruke begge sider av hjernen. Denne øvelsen er også brukt for epileptikere.
 • Prøv å holde alkoholforbruket til et minimum, og holde seg borte fra narkotika fordi de undertrykke mental klarhet
 • Negativ tenkning blir aldri noe gjort, det er bare å sette deg opp til å mislykkes.
 • Drikk rikelig med vann. Drikker litt vann hver 30-40 minutter fungerer godt.
 • Tenk på de oppgavene du har tenkt å gjøre i løpet av dagen og lage en liste og begynne å jobbe. Hvis du gjør dette hver dag, vil du definitivt få gode resultater.
 • Gjør deg selv en spesiell mentalt notat at det å være skarp er smart.
 • Prøv å få kontakt med naturen når du er anspent. Naturen kan ha en beroligende effekt og fremmer avslapning.
 • Ha en flott tid med Google. Det vil hjelpe til å holde en god skarp hjerne og en god positiv holdning. Skriving er som mat for hjernen.
 • Tenke positivt er ikke bare sunt, men det bygger en sterkere sinn med at godt tilpasset holdning.
 • Du kan forenkle aritmetikk å gjøre beregninger raskt og enkelt i hodet ditt. La oss si at du må legge til 433 og 433, vel 33 +33 = 66 og 4 +4 = 8. Så du vil komme opp med totalt 866.
 • Sitte ned og tenke det ut, hva kan du gjøre for å holde en skarpere sinn og en bedre holdning? Du vil bli overrasket over hva du regne ut selv.
 • Lær å runde av tall mens dagligvarer shopping. Prøv å ikke bruke en kalkulator. Selv kan man handle på et budsjett. Hvis noe er 0,69 cent, bare runde det av til 0,70 cent i hodet ditt. Jeg har alltid komme nær det nøyaktige beløpet (dollar-wise) ved å sjekke ut registeret. Dette fungerer med mindre du helt unngå å se på din handleliste, noe som ikke anbefales.

Advarsler

 • Ikke vær en folk pleaser, for feil type mennesker vil utnytte deg. Hvis du bor skarpe, er sjansen stor for at ikke vil skje med deg.
 • Se opp for folk som prøver å gjøre din tenkning for deg. Men holde sinnet åpent for gode råd. Når du har et skarpt sinn, vil du gjenkjenne gode råd.
 • Praktisere ulike strategier for å holde tankene skarpere er bra, men slike strategier bør brukes på en avslappet måte. Man bør nyte mens du gjør det, men bør ikke gjøre under noen tvang.