Wkeno

Hvordan å ha et interessant liv

Er livet ditt ikke helt spennende nok? Tror du det kan ha mer pizzazz? Hvis svaret er et rungende ja, så les denne artikkelen!

Trinn

Hvordan å ha et interessant liv. Komme seg ut i verden mer.
Hvordan å ha et interessant liv. Komme seg ut i verden mer.
 1. 1
  Komme seg ut i verden mer. Du kan egentlig ikke har en veldig aktiv eller interessant liv hvis du bo inne å se på TV (eller lese internett wikier) hele dagen.
 2. 2
  Prøve nye ting. Enten det er å spille et nytt spill på arcade, eller frivillig for en organisasjon, vil noe nytt åpne øynene dine og vise deg nye utsikter i livet.
 3. 3
  Møte nye mennesker og ta hensyn til hva som er viktig for dem. Lære om andre er sikker på å åpne opp nye muligheter som vil gjøre livet ditt mer engasjerende.
 4. 4
  Hvis du er for tiden på skolen, prøve en annen form for skolen. Prøv å gjøre online skole eller homeschool å finne noe mer dynamisk og interessant for deg.
 5. 5
  Få en venn som har et interessant liv. De kan levere ideer, og du kan være med på moroa.
 6. 6
  Gi noen trodde til hva som gjør deg mest begeistret om livet. Målrette dine energier til å lære mer om hva det kan være. Grav rett inn og bestemmer seg for å utvikle noen ferdigheter rundt lidenskap. Jo mer dypt du dykke inn i noe, jo mer kunnskapsrik og interessant blir du.
 7. 7
  Reise! Vurdere en Caribbean cruise, en backpacking tur gjennom Europa eller bestigning av Kilimanjaro. Men hvis disse synes bare litt utilgjengelig i øyeblikket, en ettermiddag utflukt til museet, eller din lokale zoo kan være inspirerende også!
 8. 8
  Endre ditt perspektiv på livet. Kanskje du allerede har et interessant liv i forhold til andre, men du bare ikke vet det. Skritt tilbake og setter pris på det du har.
 9. 9
  Si ja til alle muligheter du får.

Tips

 • Husk at du bare gjøre livet mer interessant. I stedet for å klage, gjør noe med det.
 • Prøv å gjøre gale ting. Ikke dårlig gal, eller ting som vil få deg i trøbbel, men god gal, som aking ned en bakke i en papirkurv kan lokket i midten av august.
 • Ikke bekymre deg for mye om å komme i trøbbel. Så lenge du oppføre deg klokt, er du bedre å ta noen kalkulert risiko i livet. Du er bare ung en gang...... gjør det før du går tom for tid.
 • Hva løfter din ånd? Gå for det!
 • Nyt de minste ting, Ha litt solkrem over hele ansiktet og nyte den varme solen
 • Les biografier av fascinerende mennesker som har oppnådd utrolige ting. Som kan inspirere deg til å gjøre lignende ting.