Wkeno

Hvordan lage et vekttap inspirasjon bord

Det er lett å miste motivasjonen når du prøver å gå ned i vekt eller få montør. Jobben til en inspirasjon styret er å inspirere deg og minne deg om dine mål. Med det plassert et sted opplagt i ditt hjem, kontor eller annet sted, kan det hjelpe deg å holde til vekttap planen i en inspirert og bevisst måte.

Trinn

Hvordan lage et vekttap inspirasjon bord. Velg bilder som inspirerer.
Hvordan lage et vekttap inspirasjon bord. Velg bilder som inspirerer.
 1. 1
  Designe inspirasjon bord. Planlegg ut tilleggene til styret før styret. Dette omfatter plassering av elementer, farger, layout og evne til å gjøre endringer. Bestem hva slags bord du ønsker fysisk - papp, hardboard, pin bord, etc.
  • Fokusere så mye som mulig på visuelle markører, for eksempel bilder, piler, lyse farger, utropstegn, osv.
  • Ikke har tenkt å gjøre det altfor ordrike - noen inspirerende affirmasjoner er gode, men ikke blokker med tekst som vil avlede oppmerksomheten fra messaging.
  • Bruk lyse, iøynefallende farger.
 2. 2
  Velg bilder som inspirerer. Når du velger bilder, tenk på de tingene som vil inspirere deg mest. For all del bruke bilder av organer som du aspirerer til å se ut, men være realistiske. Bilder av kjendiser eller modeller kan presentere et urealistisk ideal som ikke kan oppnås, spesielt når airbrushing og sult er involvert. Velg rollemodeller som har en sunn vekt og ser sunn og god.
  • Velg bilder som inspirerer deg og at du får kontakt med. Du ønsker ikke å velge folk som har hatt plastisk kirurgi, en personlig trener for de siste 10 årene og regelmessig botox, de er ikke den gjennomsnittlige ideelt. Husk at når du føler deg ned, vil du være i stand til å se på disse bildene og huske hva du sikter til stedet for følelsen som du ikke kan matche opp, noensinne.
 3. 3
  Gjør et område av inspirasjon bord hvor du kan registrere dine resultater. På din inspirasjon styret legge til en tabell eller chat for å registrere fremgang å oppfordre deg til å holde det gående. En annen idé er å legge et barometer som går opp så vekten kommer ned. Bruk en visuelt fengende idé som er lett å legge til og oppdatere.
 4. 4
  Vurdere å legge noen linker til nettsteder som inneholder informasjon, historier eller vekttap programmer som fungerer for deg. Lenkene vil minne deg på å fortsette å se disse sidene for mer inspirasjon på nettet.
  • Påminnelser for å se spesifikke vekttap YouTube-videoer eller lytte til vekttap podcaster kan også være nyttig å inkludere.
 5. 5
  Legg øvelser. Vekttap handler om både mat og mosjon. Hvis du ønsker å bli inspirert med trener rutiner, legge til noen snarvei påminnelser som vil hjelpe deg å huske ditt treningsprogram. Dette kan være en rekke sports bilder, et sett med nettadresser for online trening tutorials eller tegneserie-stripe som trening bildene for en øvelse du ønsker å gjøre hver eneste dag (for eksempel push-ups).
 6. 6
  Inkluder en kalori diagram for dine topp 10 mat fristelser, med sunnere substitutter sammen med dem. For eksempel liste hamburgere fra en gatekjøkken i én kolonne og i den andre kolonnen skriver du en hjemmelaget burger med sunnere og lavere kalori-produkter. Enda bedre hvis du kan bruke bilder og ikke bare ord (kanskje ta bilder av den gamle maten og den nye maten). I tider med fristelse, se på denne listen for å inspirere sunnere alternativer.
 7. 7
  Legg noe annet du tror vil inspirere deg. Noen mennesker synes det er nyttig å se tilbake på livet sitt og velge én ting de har gjort som var virkelig hardt, men der lyktes de. For eksempel kan du ha gjort en strikkhopp gang for å overvinne frykt og har et bilde av hendelsen, hold det opp og minne deg selv "Jeg gjorde dette en gang - jeg kan gjøre dette nå." Andre opplever at visualisere å kunne gjøre noe i fremtiden inspirerer dem, for eksempel deltar i et hav svømmetur hendelse, iført en snau klesplagg eller være i stand til å holde tritt med barna. I dette tilfellet, legger bilder av de tingene du ønsker å være i stand til å gjøre i fremtiden, når vekten er slått av.
 8. 8
  Plasser inspirasjon bord et sted fremtredende. Velg et sted hvor du vil se brettet daglig og bli inspirert av sitt innhold. Dette kan være din soverom, studier, hallen, hjemme eller på jobb kontor, kjøkken, uansett hvor. Hvis du er bekymret for at andre ser det, sette den et sted bare du ser regelmessig, for eksempel baksiden av din garderobe dør eller i et personlig bad plass.
 9. 9
  Bruk inspirasjon styret regelmessig. Hvis du har gjort en ganske interaktiv inspirasjon bord, sørg for å følge opp de oppgavene du har satt deg selv på det, eller gjøre bruk av sin informasjon for å holde deg gående. Legge til og fjerne ting fra brettet som trengs, du kan lime nye ting over toppen av gamle hvis nødvendig. Være fleksibel, som din vekttap er en reise i et skiftende deg.

Tips

 • Et ord sky kan være en morsom måte å legge noe til inspirasjon bord. Tast inn favoritt ord forbundet med vekttap reise, gjøre den om til et ord sky og skrive den ut å lime på brettet.
 • En hvit bord kan være nyttig der du ønsker å fjerne og erstatte informasjon. Du kan også bruke en tavle med bilder fast på det, men etterlot seg en skriftlig plass for å endre etter behov.
 • Det er ingen grunn til at du ikke kunne lage en digital versjon av denne inspirasjonen styret, hvis det er enklere for deg å bære den rundt på din laptop, mobiltelefon eller touch tablett. Bare slå den inn i et elektronisk dokument og gjøre det så brukervennlig interaktiv som du ønsker. På denne måten kan også tillate deg å lage historie filer, for å registrere endringer i styret som du endrer.

Advarsler

 • Som med noen mål i livet, er handling tasten. En inspirasjon bord kan bare hjelpe samling av tanker og ideer, og i inspirerende handling, det kan ikke gjøre deg noe. Du må fortsatt være aktiv selv.

Ting du trenger

 • Platemateriale
 • Markører
 • Lim eller tape
 • Saks
 • Printer