Wkeno

Hvordan miste 5 pounds i 5 uker

Å miste five pounds i fem uker regnes som sunt vekttap. Sørg for at du spør legen din om denne planen er den rette for deg slik at det vil være sunn og effektiv. Lykke til!

Trinn

Hvordan miste 5 pounds i 5 uker. Begrense kalorier moderat.
Hvordan miste 5 pounds i 5 uker. Begrense kalorier moderat.
 1. 1
  Begrense kalorier moderat. Start med å redusere inntaket med 500 kalorier. Også begynne å spise mer frukt og grønnsaker i stedet for fet eller sukkerholdig mat, de inneholder mye fiber og vitaminer, som bidrar til å holde deg full.
 2. 2
  Gradvis øke kalori begrensning før på slutten av de fem ukene du spiser 700 kalorier mindre per dag enn du pleide.
 3. 3
  Spis et balansert kosthold hver dag. Inkluder en mager proteinkilde, en servering av komplekse karbohydrater, og to til tre porsjoner grønnsaker og frukt til hvert måltid. Det er foreslått at du får din daglige prosentandel av kalorier i følgende deler: 40% protein, 40% karbohydrater, 20% fett.
 4. 4
  Spise fem på seks små måltider per dag, fordelt omtrent to til tre timer fra hverandre. Hvis du spiser før du blir sulten, trenger du ikke å spise mye. Hvis du venter til du føler deg sulten, vil du spise langt mer enn du må. Nå vet vi at dette er veldig upraktisk for alle som faktisk går på skole eller har en jobb, så bare pass på at du spiser små, men tilstrekkelig porsjoner når du spiser og ha en sunn livsstil.
 5. 5
  Det er en god idé å trene ved å gå 30-45 minutter hver dag. Noen mennesker kan starte ut med 20, men som du avanserer det skal øke. Ikke bruk ankelvekter da dette er den ledende årsak til ortopediske skader. Gå opp bakker eller i hellinger som condition blir bedre. Du kan jogge i 20-30 minutter om dagen for de som har mindre tid.
 6. 6
  Motstå mat cravings ved å pusse tennene når du føler deg sulten. Mat cravings er ofte sterke i sen ettermiddag, og hvis du pusser tennene svikter du bør spise en av dine måltider i løpet av denne tiden. Husk at når du får cravings, er du brenne fett så nippe litt vann eller har en lys, lav kalori snack. Frukt og grønnsaker er stor! Det viktigste at mange ikke vet er at 70% -80% av kroppen fett tap er fra maten du spiser. Bare 10% -30% kroppsfett tap er fra treningsstudioet.

Tips

 • Aldri spise færre enn 1200 kalorier på en dag eller begrense kalorier med mer enn 550 per dag. Kroppen din vil gå inn i "sult"-modus og stoffskiftet vil avta dramatisk. Når du begynner å spise mer, vil kroppen være mer sannsynlig til å lagre hva du spiser, forårsaker du å få vekt raskt.
 • Det er to ting kroppen trenger som ikke har noen kalorier: vann og fiber. Jo flere av disse du bruker, jo bedre for deg og dine vekttap mål. Mange grønnsaker er fulle av begge: dette er grunnen til at en £ 1 pakke med salat mix har bare 100 kalorier eller så.
 • Les mat etiketter på alle bokser og krukker. Nesten ingen bestanddeler som slutter på "-ose" (druesukker, sukrose, etc.), er en form for sukker, er som noen form for honning eller sirup.
 • Ikke bli en slave av skalaen; fokusere på følelsen sunnere samt å miste vekt. Det spiller ingen rolle hva skalaen sier, men hvordan du ser ut, og hvis du er fornøyd med deg selv.
 • Legg merke til hvor så mange såkalte fettfattig mat er faktisk høy i sukker og har mer kalorier enn du kanskje forventer. Redusert fett, redusert karbohydrat, reduserte kalorier - ingen av disse er unnskyldninger for å spise mer.
 • Som en generell regel, krever en ikke-aktiv person 12 kalorier per kilo per dag for å opprettholde sin nåværende vekt. Så en £ 150 person som ikke er aktiv vil kreve 1800 kalorier per dag for å opprettholde sin vekt.
 • Hold rate av vekttap under to pounds per uke, justere ditt nivå av kalori begrensning av mengden vekttap du opplever hver uke.
 • "0 gram" merking regelen gjelder ikke bare transfett, men til karbohydrater og totalt fett i tillegg. Alt med mindre enn 0,5 gram fett kan være merket "fett-fri". Også, hvis noe har mindre enn 5 kalorier per porsjon, så det kan lovlig være merket som har 0 kalorier. (Et eksempel er søt 'N' Low, en kunstig søtningsmiddel, som inneholder 4 kalorier per pakke, men kan lovlig være merket som har 0 kalorier. Den druesukker brukes som en transportør for sakkarin inneholder 1 gram karbohydrater (oppført på etiketten.))
 • Sukker er vanedannende og forårsaker cravings for mer mat og mer sukker. Dette er en grunn til at mange rask mat, og noen hermetisert mat på våre supermarkeder er lastet opp med sukker. Grunnen sukker er avhengighetsskapende, er at hjernen vår fungerer på karbohydrater bare, og sukker er en av de raskeste måtene å få karbohydrater til hjernen. En rask flom av karbohydrater til hjernen gir et rush ("sukker høy"), som er etterfulgt av en krasj når kroppen produserer insulin for å bekjempe høyt blodsukker. Når sukkeret er kombinert med fiber, som i hele frukter, er det metaboliseres langsommere, noe som er sunnere.
 • Når man teller kalorier, se inn det totale antall porsjoner i en beholder, og deretter beregne. Ofte kalorier per porsjon er i tankene, og man har en tendens til å glemme at det kan være 2,5 porsjoner i posen eller kan.
 • Tror ikke at bare prøver å spise mindre vil hjelpe deg å miste mer: Det vil ikke. kroppen din er vant til mengden mat du spiser og endring som vil gjøre kroppen din tror du "dør" og vil bruke kalorier det butikker for å hjelpe kroppen din. Spise, men spiser god mat.
 • Ikke unngå fett (eller karbohydrater for den saks skyld) helt! Sunt fett som mono-umettet fett (predominant i olivenolje) og matvarer som inneholder naturlig høye mengder av fettsyrer slik som omega-3 er helt akseptabelt.
 • Du må brenne 3500 ekstra kalorier eller spise 3500 færre kalorier per uke for å miste ett pund.
 • Fruktose, en frukt sukker, metaboliseres mindre raskt, og er et bedre valg enn sukrose (sukker laget av sukkerrør eller sukkerroer). Lønnesirup inneholder også kalsium og jern slik at det er et klokere valg enn sukrose.
 • Ikke spis mat som listen '(delvis) hydrogenert olje "i ingrediensene. Hydrogenert olje inneholder trans-fettsyrer, verre for helsen enn mettet fett. Matprodusenter i Europa har lov til å si at deres produkter inneholder 0 gram transfett så lenge en porsjon inneholder færre enn 0,5 gram transfett. Sjekk ingredienslisten etiketten - uansett hva forsiden av pakken sier - for å være sikker på at maten er helt trans-fett gratis.
 • En gradvis, moderat begrensning av kalorier sammen med trening er den eneste velprøvd metode til og holde den av.
 • Planlegg ut en god øvelse tidsplan. En av årsakene til at så mange av oss ikke har tid til å trene er fordi vi ikke har en skikkelig timeplan avsatt til å trene. Utkast ut en øvelse tidsplan og vise den til vennene dine, slik som å opprettholde ditt engasjement i det. Hvis du er en person som alltid backing ut i siste minutt når det er tid til å trene, bør du alltid be en venn til å trene med deg. Dette vil gjøre at du føler ansvar for å slå ut for å trene.

Advarsler

 • Rask og ekstreme vekttap er usunn og til slutt vil resultere i vektøkning. (Dette kalles også "yo-yo slanking".)
 • Ikke hopp over et måltid bare fordi du tror at det vil redusere vekten. Faktisk, vil kroppen gå inn i "sult-modus," lagre fett i stedet for å brenne fett.
 • Ikke prøv å gå ned mer enn en kilo i uken. Mer enn det er ikke ansett som sunt.
 • Sørg for å rådføre seg med legen din om din vekttap programmet, legen er der for å hjelpe og kan ha flere forslag til deg.