Wkeno

Hvordan lære kung fu selv


Kung Fu, også kjent som Gong (1) Fu (1), er en gammel kinesisk kampkunst. Skulle du bli inspirert til å lære denne kunsten, men har ingen å lære deg, vil denne artikkelen gi deg nøyaktige instruksjoner for å gjøre det.

Trinn

Hvordan lære kung fu selv. Forstå historien og filosofien kung fu.
Hvordan lære kung fu selv. Forstå historien og filosofien kung fu.
 1. 1
  Forstå historien og filosofien kung fu. Ikke absolutt nødvendig, men det vil gi deg større innsikt og forståelse. Dette kan gjøres ved å gå til ditt lokale bibliotek og lese opp på emnet, eller gå på nettet for å lete etter informasjon.
 2. 2
  Gjør hyppig bruk av andre how-to artikler. Dette er nyttig fordi det vil trolig være en artikkel for nesten alle deler av Kung Fu. Lære alle ferdigheter i hele Kampsport kategori. Ellers vil internett sannsynligvis har informasjon, for eksempel videoer på nettet og andre informative nettsteder. For eksempel kan du starte med å se opp hvordan du gjør de ulike spark, slag, og andre angrep og praktisere dem.
 3. 3
  Trene. For å kunne gjøre de mest grunnleggende av Kung Fu-bevegelser, eller å holde ut i en kamp for lenge, må du være svært passform. Du kan tenke deg et treningsregime for deg selv. Pass på at du jobber alle muskelgrupper og begge sider av kroppen din.
 4. 4
  Praksis! Dette er den viktigste del av prosessen. Praktisere og gjenta til du er mer enn kjent med hvert steg på veien. Du kan øve med en sparker pose eller annen trening verktøy slik at du kan faktisk oppleve angrepene du har lært. Dette trinnet tar aldri slutt!
 5. 5
  En sentral ferdighet i nærkamp er hopping. "Men hvordan hopper du rundt som Bruce Lee gjør?" Du kan spørre. Vel, kan du prøve metoden på en newzealandske. Han gravde en 3 ft dypt hull og praktisert hoppe inn og ut av det. Over tid gravde han dypere og, litt etter litt, snudde han inn i en humanoid kenguru. Hvis han kan hoppe seks meter rett opp, kan det være lurt å gi det en sjanse.
 6. 6
  Gjøre selve treningen. Hvis du må ta steroider, er du ikke egentlig en Kung Fu artist.
 7. 7
  Ikke vær redd for å gi seg, hvis det er nødvendig. En levende hund er mer verdifullt enn en død tiger.
 8. 8
  Hvis du går for en mentor, kan noen velge en mild en over en streng en. Men hvis din mentor forteller deg bra når du ikke, vil du få ødelagt en ekte kamp. Så noen ganger er det bedre å bli fortalt at du suger på noe.

Tips

 • Når du slåss, prøv å bruke føttene så mye som du bruker hendene. Slipp løs det fulle potensialet av dine lemmer.
 • Prøv å få bøker som viser deg trinn for trinn-instruksjoner til forskjellige trekk.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du tar fatt på noen opplæring av noe slag. Alltid være klar over risikoen og farer før start.
 • Ikke briljere. Hvis ditt hovedmål å lære Kung Fu er å vise frem til andre, er du bedre ikke trene i det hele tatt.
 • Ikke begynn å såre folk når du har lært Kung Fu. Kung Fu skal kun brukes til selvforsvar.