Wkeno

Hvordan legge strøm til din baseball swing

Det er flere måter å lage kraft i baseball swing. Det første skritt bør være å utvikle en god sving fra et teknisk synspunkt.

Trinn

Hvordan legge strøm til din baseball swing. Ta et lite skritt direkte mot pitcher når du begynner å svinge.
Hvordan legge strøm til din baseball swing. Ta et lite skritt direkte mot pitcher når du begynner å svinge.
 1. 1
  Ta et lite skritt direkte mot pitcher når du begynner å svinge. Prøv å holde vekten balansert. Også holde lengden for enda mer kraft. Sørg for at din foran foten er stengt av når du går. Tær på den fremre foten skal peke på tvers foran i kroppen din. Hvis ikke, har du tenkt å spinne i stedet for å skape moment som overkroppen roterer. Dreiemoment skaper makt.
 2. 2
  Når du treffer ballen, uansett om det er en innenfor eller utenfor banen, hendene forblir tett inntil kroppen. Den øverste hånden av flaggermus bør ha håndflaten vendt opp når du tar kontakt. Hvis toppen håndflate ruller over på kontakten du ikke vil kjøre gjennom ballen.
 3. 3
  Det er viktig å holde hendene rundt høyden på brystet. Hvis hendene eller albue er for høy, vil du kutte ned på ballen og slo den i bakken. Albuen bør være rundt en 45 graders vinkel som gjør det mulig å drive balltre raskt gjennom sonen.
 4. 4
  Vet at det følger gjennom er viktig. Hendene skal fullføre videregående sikre at bat hodet holder seg gjennom treffer sone så lenge som mulig. Hvis du er ferdig under skulderen din, så vet du at du har "rullet hendene" tidlig som vil redusere mengden av tid flaggermus er i treffer sone, derfor gir deg mindre av en sjanse til å ta kontakt. Sørg for å gå inn og deretter slå gjennom med hendene ikke svinge balltreet rundt deg. Husk også at du må ha alt kroppen din peker mot pitcher og ikke faller bakover som er et tegn på at du setter all vekten til baksiden av you.Your hodet bør holde ned på ballen hele tiden fordi hvis du trekke hodet ut du ikke kan se ballen og hoftene trekke ut så vel slik at din makt reduseres.

Tips

 • Øv av en batting tee. I dette landet spillerne bruke tee til de er syv år gammel, og deretter begynne å bruke det igjen etter at de er 17. Nybegynnere og profesjonelle bruker tee hele tiden. Scholastic spillere må bruke tee til å utvikle, vedlikeholde og perfekt teknikk.
 • Hvis du slår ut ikke bli sint. I stedet prøve og finne ut hva du gjorde galt (eller hva pitcher gjorde høyre) for å hjelpe deg i din neste at-bat.
 • Ved hjelp av den nedre halvdelen av kroppen er en god måte å enkelt produsere ekstra strøm.
 • Vekttrening, Spenst, spurter, er ting som kan gjøres i sesongen og off season for å øke styrke og kraft. Hold deg unna avstand kjører hvis du ønsker å være eksplosiv. Også du trenger å bruke så mye tid i vekt, så du svinger et balltre. Løfte vekter vil hjelpe, men ikke gjøre deg godt. Du må svinge et balltre mye å få styrke.
 • Rask bat hastighet vil generere mer kraft enn en tung balltre.
 • Led din swing ved å kaste hoftene i swing, deretter hendene med følge. Det er den nye måten spillerne blir undervist. Det er mye kraftigere. Hvis du tenker på det, vil hele underkroppen stakk hele stammen og armer generere mer strøm enn jekket opp armene alene. Hofter vil generere mer bat hastighet. Hoftene skulle ende opp med ganske mye parallelt med pitcher for maksimal bat fart og følge gjennom for kraft treffer.
 • Svingende ned på ballen vil produsere bakken baller og linje stasjoner, som kan fungere godt for spillere med god fart. En liten uppercut vil holde balltre i StrikeZone for en lengre avstand, minkende strikeouts og økende makt.
 • Du kan også holde hendene bare på toppen av knotten som det gir deg litt mer kraft.
 • Uansett hvor hoftene er når du tar kontakt dvs hvor ballen går.

Advarsler

 • Bruk alltid hjelm for sikkerhet. Du kommer til å ha en i et spill uansett, så du kan like godt øve med det.
 • Kontroller at du har en sterk base / balanse når du tar din swing. Prøv ikke å ha en lang sving, men vær rask og kompakt.
 • Ikke sving så fort at du mister balansen og trekke hodet unna. Etter swing kroppen bør fortsatt være balansert slik at du er klar til å kjøre.
 • Ikke bruk en tung balltre, viste Ted Willams at du ikke trenger en tung balltre å treffe dekselet på ballen, bruke det som er akkurat riktig for deg. Bruk det som er behagelig og gjør deg trygg. Jo tyngre bat, jo lenger ballen vil gå så lenge du ikke mister bat hastighet på grunn av vekten av flaggermus. Hvis du kan svinge et tre så fort du kan svinge et balltre, som vil slå ballen lenger?
 • Bruke ti minutter gjør en dynamisk oppvarming før svingende 100%. Spør hvilken som helst trener eller gymlærer. Du vil unngå skader og forbedre ytelsen.
 • Ikke gjør steroider eller narkotika. Du vil bli funnet ut og bivirkninger er store, og du vil få i en rekke problemer og noen ganger også utestengt fra spillet.
 • Ikke praktisere swing for mye uten batting hansker eller du får blemmer.
 • Ikke over swing, kan du forskyve armen eller trekke en muskel.