Wkeno

Hvordan spille shortstop i baseball

Shortstop i baseball er leder av diamant. Shortstop er også en veldig morsom posisjon å spille fordi du får mange baller treffer deg.

Trinn

Hvordan spille shortstop i baseball. Plasser deg selv riktig.
Hvordan spille shortstop i baseball. Plasser deg selv riktig.
 1. 1
  Plasser deg selv riktig. Den vanligste plasseringen er halvveis mellom andre base og personen som spilles tredje base.
 2. 2
  Arbeidet på området ditt. En shortstop må være i stand til å komme til mange bakken baller svært raskt.
 3. 3
  En pre-banen rutine vil hjelpe deg å få ut raskere. Hver gang pitcher begynner å kaste bør du ha dine føtter trekk. Det kan være et lite skritt på ballen av foten opposisjonelle din kaste arm eller et lite hopp til ballene av begge føttene. Poenget er at du har utviklet litt av drivkraften.
 4. 4
  Felt ballen rent. En shortstop må være i stand til felt ballen rent mesteparten av tiden i motsetning til en Second Baseman. På de høyere nivåene starter i college og kanskje videregående skole løperne er raskere og kast over hele feltet tar lengre tid. En pålitelig ut først på en grounder er forventet. Praksis.
 5. 5
  Bygge arm styrke. En shortstop har også å ha en sterk arm for å få ballen over diamant til første baseman. For å gjøre dette, spille "long kast" (kaste enn 100-150 meter) i minst fem minutter hver gang du varmer opp. Begynn sakte og ikke skadet armen din ved å prøve å kaste så langt på en linje. En fin bue er fint til du bygge styrke.
 6. 6
  Kunne kaste nøyaktig fra alle vinkler. Dette er hvor godt fotarbeid er et must.
 7. 7
  Kjenn dine roller. Hvis en ball treffer til venstre feltet shortstop må være cut-off mann på stykket.
 8. 8
  Slipp raskt. Det er ikke noe poeng i å ha en rask kaste hvis du ikke kan slippe ballen i tide.
 9. 9
  Kjenner situasjonen. Før mugge plasser, ta en titt og huske hvor baserunners og fielders er plassert. Dette er slik at du vet hvor du skal kaste til når du får ballen, som er svært viktig siden ballen vil gå til deg mesteparten av tiden.
 10. 10
  Være en leder. Etter catcher, leder shortstop infield. Bestem hvem som kommer til å sikkerhetskopiere kaste tilbake til pitcher, som skal ta innkastet på en pickoff og om infield er plassert riktig er noen av de shortstops ansvar.

Tips

 • I mange ungdom baseball mange av spillerne lurer på hvorfor de infielders ikke kan slå dobbelt spiller hver gang som de store. De får bare ledelsen løper og kaster til første er sent. Dette er alt fordi midten infielders ikke er posisjonert for å slå en dobbel play. Den andre basen menn bør være fire skritt tilbake og 4 trinn enn fra andre base, og shortstop bør være ca 5 skritt tilbake og 7 over på en høyrehendt røren. (Dette er du normale trinnene ikke lange skritt og ja, det ser veldig nære, men det er der du bør spille for å slå to). Med anstendig overganger vil du oppdage at du vil være å snu en dobbel spille mye oftere.
 • Shortstops må jobbe hardt på bakken baller og kaster. De må også ta mye av kutt i batting buret. En god treffer og Fielding shortstop kan få deg langt. Også trener i et vektrom (ikke for små barn under 13 eller 14) og kjører mye vil bygge kroppen din for baseball.
 • Bra fotarbeid krever bor off hælene og sterke ben. Gjør spurter opp en bakke trinn er en god måte for alle å bygge ben styrke.
 • Ikke vær redd for å komme foran ballen. Blokkere den med brystet. Hvis du får en briuse på brystet, det er der for en dag eller to, og så går det unna. Hvis en ball får av deg og en kjøre score, som kjører opphold i poster og scorebook alltid.
 • Husk at du kan være den beste shortstop i verden, men hvis du ikke kan treffe, vil du ikke spille. Bli en godt avrundet spiller.
 • Hvis du er på en vei å se på en lastebil du kan se om det går fort eller ikke, sant? stå foran den bilen, ikke så enkelt ikke sant? så ta en vinkel på ballen ikke la det komme til deg lade den på en vinkel For alle dere fremtidige Derek Jeters der ute!

Advarsler

 • Baseball er en grov sport. Alltid holde øye med ballen, hvis du ikke gjør det du kan få boret og som ikke føler så bra.
 • Du må imidlertid ikke være så konsentrert om ikke å bli truffet. Sette deg der ute, og husk å ikke være "redd" av ballen. Det føles ikke godt å bli truffet, men du er nødt til å bli truffet minst en gang i baseball karriere.
 • Ved hjelp av trening band er en utmerket måte å styrke din skulder og beskytte rotator cuff. Gjør det hver dag hvis det er mulig og alltid før du kaster sammen med stretching.
 • Når vektløfting mer fokus på riktig teknikk og på hvor tung en vekt du kan løfte. Hvis du ikke kan bruke riktig form så du løfte for tungt en vekt.
 • Også være forsiktig med å kaste armen ut gjør lange kast. Mer enn fem minutter er for lang
 • Stikk hånden foran hanske for å unngå feil.

Ting du trenger

 • Midterste infielders 'hansker pleier å være mindre fordi de må være i stand til å få ballen ut raskt, spesielt når du slår to.