Wkeno

Hvordan lukter nydelig

Lyst til å lukte helt himmelsk? Denne trinn-for-steg guide vil fortelle deg alle hemmelighetene til å lukte utrolig...

Trinn

Hvordan lukter nydelig. Hold frisk og ren ved å vaske hver dag.
Hvordan lukter nydelig. Hold frisk og ren ved å vaske hver dag.
 1. 1
  Hold frisk og ren ved å vaske hver dag. Dette betyr dusjing eller bading hver dag - kveld er beste tiden, på den måten, trenger du ikke å våkne tidlig, men hvis du svetter om natten, bør du vurdere dusjing / bading i morgen, eller begge deler.
 2. 2
  Vask håret når det begynner å vise noen tegn til fet eller skitten. Vanligvis begynner håret å bli fettete etter to eller tre dager - men det avhenger av hva shampoo du bruker, da det kan være den neste dagen du trenger å vaske det igjen. Vask og condition håret vil holde den frisk og lukter søtt - du ikke vil at det skal lukte fettete og skitne, gjør du?
 3. 3
  Prøv en duftende badeolje eller badeskum. Dette vil holde huden velduftende. Det kan også være svært avslappende, også. Tips: Hvis du trenger å vaske håret mens du bader, prøve å vaske det først, og deretter legge til badeolje / bad bobler, eller rett og slett tippe hodet over badekaret og bruke dusjhodet til å vaske håret. Deretter satte den opp i en dusjhette, eller i en høy hestehale eller bun. Du ønsker ikke å få håret fet og klissete.
 4. 4
  Legge til et par sprinkles av din favoritt parfyme til bunnen av dusjen vil skape velduftende damp.
 5. 5
  Bruk en duftende dusjsåpe og body wash. Dette er vil hjelpe rense du er huden mens du holder den frisk smelling, og noen vil også bidra til å holde huden myk og smidig, også.
 6. 6
  Når du er ferdig med badekar eller dusj, bruke en liten kropp krem eller body butter i fuktig eller tørr hud. Fuktighetsgivende spray er også bra for å legge duft - og fuktighet til huden. Det vil holde huden glatt, også. Såpe & Glory har noen fabelaktige produkter for denne typen ting.
 7. 7
  Spray litt parfyme du liker lukten av på et rent håndkle, pop den i tørketrommelen eller på radiatoren i noen minutter, og det bør lukte helt himmelsk. Merk: Hvis du setter den på radiatoren vil ikke gi så mirakuløse resultater som spratt den i tørketrommelen.
 8. 8
  Plasser en air-freshener i soverommet for å holde rommet lukter søtt.
 9. 9
  Åpne noen vinduer for å kvitte seg med alle uønskede lukter.
 10. 10
  Pakk en bar av sterkt parfymert såpe og legg den på bunnen av garderoben din for en umiddelbar klær oppfriskning.
 11. 11
  Neste gang du treffer butikker - Visit støvler eller Dingles og se etter noen tester parfymer. Spray litt på stykke tester kortet, og holder det å sette i bunnen av du klær skuffer å holde du klærne lukter søtt!
 12. 12
  Bruk en pent parfymert vaskemiddel for å holde klærne lukter friskt og velduftende.
 13. 13
  Sørg for at du vasker klærne dine så snart de trenger vask. Ikke la den til fire dager senere, når lukten begynner å øke.
 14. 14
  Bruk rene klær hver dag.
 15. 15
  Hvis skoene lukter, sørg for å holde dem rene. Vaske dem i vaskemaskinen og deretter la dem tørke i tørkeskap over natten. Sprøyting en lys tåke av parfyme for dem er flott hvis du er on-the-go. Du kan også prøve å legge vaskemaskin tabletter til dem og la dem ved et åpent vindu mens du ikke bruker dem.
 16. 16
  Før du forlater huset, spray kroppen din med en lys tåke av body spray, bruke noen roll-on deodorant (men sørg for at det er en organisk en!), Og Spritz på noen parfyme. Eau de toilette er hyggelig, men roligere hvis du er ute etter en sterk duft.
 17. 17
  Gjenta disse metodene dagen-etter-dag for absolutt perfeksjon!

Tips

 • Påfør body spray til hele kroppen - med fokus på overkropp og lår. Ikke konsentrere seg om å få det perfekt og jevnt spredt ut - bare holde det tre inches fra kroppen din, og spray, spray, spray!
 • Bruk en body spray lignende smelling til parfyme.
 • Påfør parfyme til templer, ryggen av knærne, de inners i albuene, sidene av halsen, fronter av albuene, og viktigst, foran på halsen din.
 • Hold parfyme med deg hele dagen.
 • Ikke spray for mye, kan folk bli kvalm rundt deg hvis de lukter veldig sterk parfyme.

Advarsler

 • Ikke med vilje eller direkte innhalere den kroppen spray. Hvis du gjør det ved et uhell - få litt frisk luft og hoste å få lese om tilgang duft. Ikke få panikk, og drikke litt vann for å roe deg ned. Vi gjør alle feil som dette nå og da - men bare unngå å gjøre det ofte.
 • Hvis du arbeider ut den dagen - ta med noen baby kluter, rulle på deodorant, parfyme og body spray og bruke den. Du bør dusje så snart du har tilgang til en. Svette kan lukte fryktelig sterk, og du kan ikke alltid merker det på deg selv.
 • Også som en del av å være hensynsfull til andre menneskers følelser - prøv ikke å få ut aerosol og begynne sprøyting i midten av å spise middag i en restaurant (ikke at du ville). Bare i tilfelle noen har astma, lagre det på toalettet pause.
 • Hvis du tilfeldigvis stå ved siden av noen med en BO problem, ta hensyn til deres følelser og ikke ta det opp. Behandle dem på vanlig måte, men viktigst, ikke umiddelbart få parfyme ut og spray unna. Ikke spray litt på dem med mindre de spør og du er fornøyd med det. Bare ta hensyn til deres følelse og spray når du har tid til å gå bort naturlig og gå inn i et toalett å sprøyte. Bare pass på at du ikke gjør dem føler ubehag eller la dem vite at du er klar over sin lille problem. Forresten, har du sannsynligvis ikke vil lukte bare fordi du tilfeldigvis er i nærheten av dem!