Wkeno

Hvordan man skal håndtere en grinete senior statsborger

Følgende er tips om hvordan primært å forholde seg til pensjonister som kan ha oppstått noen grumpiness. Selvfølgelig følgende tips vil arbeide med alle aldersgrupper. Husk å behandle alle mennesker med kjærlighet og nåde som de alle warrant respekt. Husk å behandle alle ved å følge den gylne regel som sier du skal gjøre mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg. Hold lesing for andre tips for å hjelpe deg å finne den toleranse og tålmodighet når du arbeider med de fra andre generasjoner.

Trinn

Hvordan man skal håndtere en grinete senior statsborger. Spør hvorfor de føler grinete eller om de ville være følsomme for etiketten spør om de er "i dårlig humør".
Hvordan man skal håndtere en grinete senior statsborger. Spør hvorfor de føler grinete eller om de ville være følsomme for etiketten spør om de er "i dårlig humør".
 1. 1
  Spørsmålet hvorfor du oppfatter denne personen er grinete. Er du gjør en antagelse at fordi denne personen er eldre enn deg at de må være "grinete" heller enn å ha en legitim bekymring eller klage?
 2. 2
  Gjennomgå motivene før bedømme deres.
 3. 3
  Spør hvorfor de føler grinete eller om de ville være følsomme for etiketten spør om de er "i dårlig humør".
  • Hvis du virkelig føler at en eldre person oppfører belligerently eller er bare å være ren vanskelig, er det klokt å spørre hva saken er stedet illsint og utskjelling.
  • Kanskje den personen som er involvert vil gi deg et svar, og kanskje det er noe du kan hjelpe til med og forbedre sin dag. Noen ganger vil de ikke svare deg, respektere dette som sin rett - de kan godt finne blir bedt om dette møte og en feiltolkning av sin oppførsel.
  • Beklager for din antagelse og tilby å hjelpe på noen måte at du kan.
 4. 4
  Alltid se etter de positive attributtene til senior statsborger involvert. Hvis du kjenner personen, vil det være lett å huske hans eller hennes gode kvaliteter.
 5. 5
  Vær oppmerksom på at mange ting i samfunnet er ikke lett for eldre borgere som må stri med en raske tempoet i livet, uhøflighet eller overrumpla når du søker varer og tjenester, skjemaer som må fylles ut i fine print, betaling nødvendig for mye for ting at de ofte ikke har råd, blir gjort for å håndtere trafikk, trapper og andre hindringer som er tilpasset yngre, montør mennesker, men ikke egner seg lett til eldre personer med nedsatt funksjonsevne eller tregere reaksjonstider, osv..
 6. 6
  Sett deg selv i deres sko når du føler forverret og det skal hjelpe deg til å se en del av grunnen til at de kan være sint eller irritabel.
 7. 7
  Tilby hjelp med enkle oppgaver som kan være plagsom. Kanskje du kan tilby å fylle ut dette skjemaet for dem, fange deres papir eller mail, eller gå dem over gaten.
 8. 8
  Spør om du kan plukke opp noen elementer fra dagligvarebutikk. Ikke bare kan trafikken være frustrerende, men dagligvarebutikker kan være slitsomt å navigere.
 9. 9
  Prøv å lindre smerte. Hvis eldre person i livet ditt er gretten på grunn av smerter, sikre at de har tilstrekkelig tilgang til en lege eller hensiktsmessig spesialist. Til tider kan selv smertestillende medisiner ikke fjerne smerte, og å være gretten er en naturlig menneskelig reaksjon å takle konstante smerter.
 10. 10
  Realisere noen medisiner kan gi irritabilitet som en bivirkning.
 11. 11
  Se etter person inne som bor bak den smerten og trekke ham eller henne ut.
 12. 12
  Respekterer deres smerte ved å forklare dem at du vet at de lider av smerte, men også prøve å lette deres dag ved å foreslå måter som vil hjelpe til å ta tankene bort smerten.
 13. 13
  Ikke ta lett på det, men like, la dem vite forsiktig, men bestemt at du ikke vil godta denne smerten som en kile i forholdet.
 14. 14
  Få en eldre familiemedlem eller en venn til å bli involvert i aktiviteter. Noen ganger en eldre person er gretten fordi han eller hun er ensom og har glemt hvordan de skal samhandle med andre, eller er rett og slett følelsen innesperret hjemme hele tiden og ut av kontakten.
 15. 15
  Finn aktiviteter som interesserer ham eller henne, blant annet oppkvikkende hobbyer gang elsket.
 16. 16
  Hjelp kjøre eller gå dem til aktiviteter, kjøpe hobbyartikler, store print bøker og papirer, bøker på bånd eller trygge aktiviteter for å få dem begeistret.
 17. 17
  Introdusere dem for nye hobbyer. Hvis de er i stand kan du også introdusere dem til internett. Mange liker å lete opp gamle venner, forskning, slektsforskning osv.
 18. 18
  Kontakt en senior senter og spørre hvilke aktiviteter som er tilgjengelig, og finne ut en tidsplan for hendelser. Mange eldre mennesker kommer "ut av sitt skall" når lov til å sosialisere med andre på deres alder.
 19. 19
  Akseptere ting for hva de er, forutsatt at det er trygt å gjøre det. Noen ganger er situasjonen ikke kan løses.
 20. 20
  Lær å leve med gretne senior statsborger med mindre personlig truet. Hvis truet, ta kontakt med aktuelle myndigheter eller konsultere andre voksne som kan gripe inn. Husk, i de fleste tilfeller, eldre mennesker er de som er utsatt for vold og krever beskyttelse, kjærlighet og respekt fra deg og din familie.
 21. 21
  Husk, vi alle på vei i retning av å bli eldre borgere, så tenk fremover. Hva du kan gjøre for å gjøre denne persons dag litt enklere og som til slutt vil fortsette å forbedre måten vi verdsetter eldre medlemmer av vårt samfunn, vil være et tegn på din menneskelighet og framsyn.
 22. 22
  Forstår at de kan være irritabel fordi andre på din alder kan ha behandlet dem dårlig. Oppførselen kan være deres svar til selvoppholdelse.
 23. 23
  Husk at å bli gammel kan også føre til depresjon hos eldre. Noen kan vise sin depresjon i form av sinne, tristhet, humør-svingninger, etc.
 24. 24
  Ta kontakt med noen som avtaler med dem som lider av geriatrisk depresjon hvis det synes å være andre problemer.
 25. 25
  Husk eldre kvinner gjennomgår hormonelle endringer som kan føre til irritabilitet og depresjon
 26. 26
  Hvert menneske er verdifullt, uansett vår alder, og hver eneste en av oss har fridagene.

Tips

 • Dersom en eldre person er veldig aggressive, behandle dem på samme måte som du ville behandle alle som er aggressive, holde avstand, være høflig og ringe for å få hjelp. Søke psykologisk hjelp ved behov der eldre person er noen i din omsorg.

Advarsler

 • Geriatrisk depresjon er svært vanlig og kan være en årsak til irritabilitet.