Wkeno

Hvordan meditere med din indre stemme

Meditasjon er en måte for avslapning og en vei til opplysning. Hvis vi oppløse vår tilknytning til omverdenen og bringe våre sinn å hvile, trivsel, positivitet og opplysning (indre lykke) oppstår. All negativitet forsvinner. Vi tenke positivt igjen, og plutselig lever i lyset. Vi ser det positive i verden, i våre medmennesker, og i oss selv. Vi er i harmoni med oss ​​selv og våre liv. Her er prosessen for å meditere med din indre stemme.

Trinn

Hvordan meditere med din indre stemme. Forberede seg.
Hvordan meditere med din indre stemme. Forberede seg.
 1. 1
  Forberede seg. Sitte i meditasjon sete (med bena i kors, hæl sete, stol, osv.) og i meditasjonsstilling (hands på bena eller på fanget).
  • Har øynene lukket.
  • Pust inn og ut.
  • Roe ned og slappe av
  • Føle hva du trenger og finn din personlige praksis.
  • Meditasjon er bra for deg.
 2. 2
  Slutte å tenke. Stoppe alle tanker for 2:59 minutter og komme til hvile. Slapp helt av.
 3. 3
  Send lys til verden. Visualisere Jorden, flytte en hånd og tenke: "Jeg sender lys til... Måtte alle mennesker være fornøyd Kan verden bli lykkelig.". Spesielt sender lys til de lidende. Bruker tv-apparatet som et vindu mot verden og pakk alle mennesker med lys.
 4. 4
  Bruk yoga som modell. Legg hendene sammen i fanget. Visualiser deg selv som en Buddha, Shiva eller gudinnen. Flytt tærne litt og tror mantra: "Jeg er en gudinne ( Buddha, Shiva) av fred jeg gå veien for fred jeg leve i fred... "
 5. 5
  Visualisere kosmos rundt oss, et univers full av stjerner. Gjør store sirkler med armene og tenker: ".... Jeg ta ting slik de er jeg gi slipp på mine falske begjær Jeg bor i enheten av kosmos jeg flyte positivt med livet mitt" Hva ønsker du å akseptere eller slipper i dag? Si: "Jeg aksepterer.... Jeg la gå...".
 6. 6
  Koble med herrene. Gni håndflatene foran hjertet chakra. Kontakt med de opplyste mestere og tenker: ".. Om alle opplyste mestere jeg be om veiledning og hjelp på min måte"
 7. 7
  Spørsmålet. Du kan nå stille et spørsmål. Tenk om livet ditt. Hva er dine mål? Hva er din måte en klok liv? Meditere på spørsmålet ditt. til svar inne. Hva sier din indre visdom? Hva svarer på dine indre visdom? Du føler deg svaret. La svaret vises i deg. Tror svaret flere ganger som et mantra.
 8. 8
  Si mantra. Legger hendene i fanget. Hold ryggen rett og magen avslappet. Ta med tankene helt til hvile. Tenk mantraet "Om" i hodet, bryst, mage, ben og føtter. Tenk på jorden og i hele kosmos: "Om Shanti, Om fred...".
 9. 9
  Slutte å tenke. Stopp enhver tanke i et minutt. Når tankene kommer, alltid skyve dem bort. Deretter kan du slappe helt av. Slakke kroppen din. Sitte der avslappet. Fred og harmoni er inne i deg.
 10. 10
  Være optimistisk. Gå ut positivt i dagen. Lyset er med deg. Være velsignet.

Tips

 • Alltid være i god kontakt med din kropp og din sjel. Føle hva de ønsker og trenger. Og gi det til dem. Følg de fem funksjonene sannhet, fred, kjærlighet, selvdisiplin og lykke. Så du vil finne veien inn i lyset. Føler Guds lys, energi av fred og kjærlighet i deg. Være lykkelig og være bra. Det er essensen av yoga filosofi.
 • Det viktigste i yoga er den indre stemmen. Den indre stemme er stemmen til din egen sannhet og visdom. Det er din følelse av rightness. Du kombinerer ditt intellekt og din følelse. Da vil du finne veien til deg selv. Følg din egen visdom. Finn din personlige meditasjon praksis. Gjør meditasjon som det er bra for deg.
 • Hva vil du med meditasjon? Lykke, healing, opplysning? Informer deg selv. Les meditasjon bøker, besøk meditasjon grupper, lete etter de riktige meditasjon lærer for deg. Deretter lære meditasjon. Finn ut hva som er den beste måten for deg å øve. Og øve hver dag.

Advarsler

 • Hvis du ønsker å helbrede en sykdom, kan det være godt å gå til en helse eller velvære profesjonelt. Yoga er en måte å slappe av og å vekke indre lykke. Du kan helbrede noen sykdommer med yoga og meditasjon, men du må være forsiktig og lytte til din indre stemme. Mange føler det er best å følge rådet av legene og eventuelle relevante medisinske bøker. Husk imidlertid at medisinsk utdanning først og fremst rettet til sykdom behandling-ikke velvære-og få MDs ha opplæring i yoga, ernæring, eller andre ikke-medisinske helsevesenet tilnærminger.
 • Den viktigste veien til helse og helbredelse er de fem prinsippene for helse. Hver dag vi bør gjøre noen sport (yoga, turgåing), spise sunt (mye frukt og grønnsaker, lite kalorier), unngå skadelige stoffer (alkohol, røyking, narkotika), tenke positivt (overvinne negative tanker) og slappe av (få nok sove, pauser, stillhet og meditasjon).