Wkeno

Hvordan øke blodstrømmen til hjernen

Blodstrøm er den viktigste for hjernen din. Blod leverer glukose til hjernen, som brukes som energi. Your Brain bruker 20% av blodet fra hvert hjerteslag. Det tar bare ca ett sekund uten blodstrøm til å forårsake hjerneskade! Det er hvor viktig blod er for hjernen din. Forbedre Blood Flow til hjernen din vil du forbedre Brain Power, redusere den gjør det motsatte. Les videre for tips om hvordan du kan forbedre blodtilførselen til hjernen din, og med hjernen din være din mest verdifulle eiendel må du holde den godt ivaretatt. Som det sies "bruke det eller miste det"

Trinn

Hvordan øke blodstrømmen til hjernen. Ha sex, eller mer sex.
Hvordan øke blodstrømmen til hjernen. Ha sex, eller mer sex.
 1. 1
  Gjøre aerobic. Hvilken bedre måte å øke blodtilførselen til hjernen din enn ved å utøve ditt hjerte? Enten jogging, dans, idrett, ha sex, vriste, etc. vil du øke hjertefrekvensen, sender en bølge av blod til hjernen din med hvert hjerteslag. 30 minutter minst tre ganger i uken er tilstrekkelig og hver sesjon vil gi ut en vekstfaktor i hjernen din som hjelper deg å vokse nye celler og dendritter! (3 timer i uken er best for optimal ytelse)
 2. 2
  Ha sex, eller mer sex. Sex er ikke bare øker blodstrømmen til hjernen din, men det også frigjør hormoner og kjemikalier som øker mental yteevne. Sex hjelper også med sosial sammenheng, ved å aktivere Deep limbiske system og liming involverte parter. Ikke bare det, ufarlig, er morsom sex alltid bra for hjernen din og en annen fordel med å ha sex er frigjøring av endorfiner som bidrar til å redusere smerte og øker kognitiv funksjon også det blir kvitt stress som alltid er en god ting!
 3. 3
  Trene hjernen din. Brain Trening øker blodstrømmen til hjernen din av en liten grad. De regioner som benyttes i øvelsene skal få økt blodstrøm som en følge av de vanskelige arbeidsforhold nerveceller. Dette øker Brain Power om trening og økt blod! Folk som gjør ca 30 minutter aerobic, deretter utøve sine Brains komme ut til å være mye, mye smartere fordi de tar full nytte av fordelene med den Growth Factor frigjøres under fysisk trening.
 4. 4
  Meditere. Deep Breathing Meditasjon øker oksygen til hjernen som også bidrar til å øke blodtilførselen til hjernen av en liten bit. Du vil kunne føle arteries pulserende når du fokuserer på pusten din. Meditasjon er en annen en av dem øverst på listen aktiviteter for å bedre Brain Power.
 5. 5
  Slutte å røyke. Nikotin, for ikke å nevne de andre kjemikalier i sigaretter, begrenser arteries, krymper dine små grå. Røykeslutt vil returnere blodtilførselen til det normale, som tar store fremskritt i å forbedre hjernen din.
 6. 6
  Avslutt koffein. Koffein i små tiltak er sunt for hjernen, men i moderate til store doser, vil koffein begrense Blood Flow, forårsaker kognitiv tap.
 7. 7
  Spis sunn mat. Noen matvarer, som frukt og grønnsaker er sunt for hjertet og hjernen din. Mat som er rik på antioksidanter som blåbær, eller bær generelt er også sunt for hjertet ditt. Hva er sunt for hjertet ditt, er sunt for hjernen din.
 8. 8
  Ta kosttilskudd. Kosttilskudd som Ginkgo Biloba, arbeid ved å forbedre blodtilførselen til hjernen, bedre kognitiv ytelse betraktelig.

Tips

 • Det er ikke vanskelig å finne aktiviteter som øker hjertefrekvensen, prøve å eksperimentere for å se hva som fungerer best for deg.
 • Ikke glem å strekke før og etter øvelser!

Advarsler

 • Noen aktiviteter som øker pulsen kan også føre til at du treffer hodet. Your Brain er ekstremt myk og følsom, beskytte det som det er din mest verdifulle ressurs.