Wkeno

Hvordan overleve et møte med en struts

Alle som har sett Hitchcocks klassiker Fuglene kan føle litt urolig rundt spisse nebb og sylskarpe klør. En struts angrep, derimot, er rett ut av Jurassic park Liker at filmens velociraptors, strutser er raske -. De kan kjøre opptil 45 km / h - og de ​​har en skarp spiker på hver av sine føtter som er i stand til å skjære en person åpner med ett spark. I motsetning velociraptors, derimot, kan en struts nå mer enn ni meter høy og 350 meter pounds.

Det beste forsvar? Bo minst 50-100 meter unna strutser. Hvis, derimot, ender du opp ansikt til ansikt med en av disse fuglene, følg disse tipsene.

Trinn

Hvordan overleve et møte med en struts. Når eller i nærheten strutser, bør du alltid være oppmerksom på omgivelsene og det nærmeste stedet du kan kjøre i sikkerhet.
Hvordan overleve et møte med en struts. Når eller i nærheten strutser, bør du alltid være oppmerksom på omgivelsene og det nærmeste stedet du kan kjøre i sikkerhet.
 1. 1
  Når eller i nærheten strutser, bør du alltid være oppmerksom på omgivelsene og det nærmeste stedet du kan kjøre i sikkerhet. Husk, vil du ikke være i stand til en struts over noen distanse, men hvis du har fått et godt forsprang bør du kunne få et trygt sted dersom det er nær nok. Hode for en bygning, en bil, eller en høy eller tre som du kan skalere (strutser kan ikke fly). I naturen, gå inn i en tornebusk hvis du må, vil du få riper opp ganske bra, men en struts vil ikke forfølge deg inn torner.
 2. 2
  Sett noe mellom deg og struts. Hvis du ikke kan gjøre det i sikkerhet, ta en lang stang og hold den foran deg. Siden du ikke ønsker å måtte finne noe som dette mens du blir angrepet, er det best å bære et redskap med deg når det er en sjanse for en struts møte. En sterk gren med en kløftet slutten eller en rake er gode alternativer, som du kan holde kjeltring eller den bredere enden mot struts halsen eller brystet. En kost eller fange kroken kan være tilgjengelige når du arbeider med fangenskap strutser. En gren fra en torn treet, for eksempel en akasie, er spesielt effektiv i warding av en struts. Husk imidlertid at uansett pol, verktøy, eller gren du velger må være sterk og lang nok til å holde fuglens bein fra å nå deg.
  • Holder struts i sjakk fungerer godt i situasjoner der struts er i fangenskap og handlere (det er best å ha minst fire når du prøver å håndtere en stor struts) kan komme på struts fra siden, eller aller helst bak og undertrykke det ved å plassere en hette over kragen og / eller bøyer dens hals ned til bakken slik at den ikke kan sparke.
  • Hvis ditt liv er i fare, og du har en stout stick, et hardt slag for struts nakke vil vanligvis bryte nakken og drepe dyret. En velplassert skutt inn i sentrum av hoveddelen ("center mass") fra et stort kaliber pistol (0,44 eller 0,45 kaliber) vil stoppe struts. En machete slag mot nakken vil også drepe fuglen. Naturligvis bør drepe dyret være en siste utvei bare.
 3. 3
  Spille død. I en 1918 artikkel i The Atlantic magazine, tidligere Theodore Roosevelt skrev: "Hvis, når angrepet av struts, står mannen oppreist, han er i stor fare. Men ved det enkle liggende, rømmer han all fare." Opplevelsen av struts bønder, naturforskere og eventyrere har i stor grad bekreftet Roosevelts observasjon. Siden strutser sparke forover og nedover, er sjansen for skader mye lavere hvis du ligge med ansiktet ned på bakken og dekke hodet og nakken med armene. Ryggen din vil fortsatt være utsatt, men dette er mye tryggere enn hvis front var åpen for angrep. I tillegg er struts ikke i stand til å sparke veldig effektivt på et objekt på bakken, og til slutt vil miste interessen hvis du spille død. Fuglen vil likevel sannsynlig stå på deg - det er blitt beskrevet som dans av noen som har gått gjennom opplevelsen - og det kan også sitte på deg en stund, men det vil mest sannsynlig ikke rive deg åpne hvis du gjør dette tilsvarende begrave hodet i sanden.

Tips

 • Strutser egentlig ikke begrave hodet i sanden, som er ofte tenkt. De noen ganger stikker hodene til bakken hvis de aner fare i det fjerne, og når de gjør slik at deres organer kan se ut hauger av jord. De gjør dette så godt, faktisk, at det er noen ganger mulig for deg å komme svært nær en struts før du ser det.
 • Strutser er vanligvis veldig skvetten og vil hvis de får muligheten. Hvis du ikke prøver å hjørne en struts, da vil du vanligvis ha noen problemer. Hanner klar for avl, men pleier å være veldig territoriale og kan bli aggressive. Du kan oppdage disse ved den røde flush på forsiden av bena. Forhåpentligvis, men vil du ikke komme nær nok til å se dette uten kikkert.
 • I vill tilstand, er det ganske lett å holde seg utenfor en struts måte hvis du holde avstand. På struts gårder, men skader og dødsfall er mer vanlig - faktisk den avdøde countrysangeren Johnny Cash fikk alvorlige skader fra en struts angrep på gården hans. Aldri prøve å håndtere en struts uten skikkelig trening og backup.
 • Strutser har forferdelig bakken slåss ferdigheter. Hvis du klarer å komme bak en, cinch armen rundt halsen tett og bruke momentum til å falle til den ene siden. Mens på bakken og holde tak i nakken, sørg for å hogge halsen flere ganger til fuglen mister bevisstheten.
 • Strutser elsker kunstige objekter, spesielt skinnende seg, så før du går ut på safari eller på en strutsefarm la alle dine, bak og ikke vis glansede eller dingler objekter når nær strutser. Selv den mest mild mannered av strutser praksis undersøkende hakke og hakke på en ørering eller dine briller - eller øynene, for eksempel, kan føre til alvorlig personskade.
 • Strutser kan bare sparke fremover, og sjelden, til siden, så hvis du er bak eller ved siden av en struts er du ganske trygg. Strutser kan manøvrere ganske smertefritt, men så du er bare trygt midlertidig.
 • Profesjonelle handlere og struts bønder noen ganger holder et styre av tykk kryssfiner med arm hull foran dem for å beskytte seg fra struts negler. Den struts kick, men kan som øver mer enn 500 pounds av trykk per kvadrattomme, kan likevel forårsake alvorlig skade selv om spikeren ikke trenge inn i styret.

Advarsler

 • På grunn av strutser 'skittishness, og på grunn av deres evne til å påføre skade, har disse dyrene ikke er spesielt godt undersøkt. Som med noen wild, potensielt farlige dyr, kan strutser være uforutsigbare, og mens disse teknikkene har reddet liv i det siste, de er ingen garanti mot skader eller død.
 • Strutser på gårdene er ikke tamme. Behandle dem med respekt og forsiktighet som ville dyr fortjener.

Ting du trenger

 • Pinne eller andre store spisse gjenstander til å holde struts i sjakk