Wkeno

Hvordan overvinne kjedelige oppgaver

Er du alltid sukk når den tid kommer til å kaste tøyet? Hva med å skrubbe fliser gulv i et stort kjøkken? Mange mennesker er. Disse oppgavene er ofte kjedelig og langtekkelig, men det finnes måter å overvinne den uten selv å bryte en svette, med mindre det er å spre gjødsel i 105 grader temperaturer.

Trinn

Hvordan overvinne kjedelige oppgaver. Nærmer deg oppgaven med en lys og optimistisk holdning.
Hvordan overvinne kjedelige oppgaver. Nærmer deg oppgaven med en lys og optimistisk holdning.
 1. 1
  Nærmer deg oppgaven med en lys og optimistisk holdning. Dette er avgjørende og forandrer alt.
 2. 2
  Når du gjør din oppgave, ikke aksepterer det som hva det er. Gjøre det interessant! Noen tips om ulike oppgaver er i "Tips" nedenfor.
  • Ikke bli så involvert i hva distraksjon eller avledning du velge at du glemmer å gjøre den oppgaven.
 3. 3
  Komme i gang. Hvis du ikke ser frem til å gjøre noe, er sjansen stor for at du ikke får det gjort noe raskere. Slutt å utsette ting, og få det overstått.
 4. 4
  Legg til musikk eller en historie. Fengende musikk vil bidra til å holde energinivået opp, mens en lydbok eller radio program vil gi hjernen noe å fokusere på mens hendene fokusere på noe repeterende.
  • Hvis du synes at musikken eller historien bremser deg ned eller distraherer deg fra å utføre oppgaven trygt eller godt.
 5. 5
  Dele oppgaven. Hvis du har mye av noe å gjøre, dele den opp i biter som er mer håndterlig. Rengjør for femten eller tretti minutter, eller rydde ett rom, eller rengjør bare et område av det rommet. Noen ganger momentum å komme i gang vil holde deg gående. Andre ganger vil løfte om en pause og en slutt i sikte gjøre oppgaven mer spiselig. Finn ut hva som fungerer for deg.
 6. 6
  Gjør det til en lek. Se hvor mange eller hvor mye du kan fullføre på fem minutter. Lat som du viser frem dine overlegne vaskeri-folding ferdigheter til en talentspeider.
 7. 7
  Finne den raskeste og mest effektive måten å utføre en oppgave. Visste du at det er mulig å kaste en t-skjorte på to sekunder?
  • Pass på at du gjør oppgaven riktig. Den riktige måten kan være den enkleste måten, og det kan spare deg bryet med å gjøre om den eller gjøre om den tidligere enn nødvendig.
  • Ikke arbeid så fort at du blir nødt til å gjøre om noe av arbeidet ditt.
  • Ikke gjør mer enn nødvendig. Betyr det egentlig noe om undertøy er pent brettet, eller kan du bare dumpe det i en skuff? Ikke skrubb gulvet på hender og knær om en mopp vil gjøre. Og ikke satse på hvis det ikke er nødvendig.
 8. 8
  Få hjelp. Å ha noen med deg vil redusere arbeidet ditt, holde deg med selskap, holde deg på oppgaven, og i noen tilfeller hjelpe deg til å utføre oppgaven mer effektivt (for eksempel dersom deler av det krever fraktet store eller voluminøse gjenstander eller bruke mer enn to hender ).
  • Få familien involvert, hvis oppgave er hjemme.
  • Spør naboer eller kolleger. Pass på å gjengjelde tjenesten når det er deres tur med et prosjekt eller ork.
  • Leie hjelp hvis du trenger det. Det er mer kostbart, men telefonboken er et alternativ å huske på hvis du befinner deg overveldet eller oppdager at en oppgave er for vanskelig eller tidkrevende å utføre på egen hånd. Det er tjenester der ute som vil gjøre alle slags ting for deg, hvis du velger.
 9. 9
  Se etter måter å kutte ned på å måtte gjøre oppgaven så ofte, eller i det hele tatt. Kan du ta av deg skoene ved døren eller sette ned gode matter? I så fall har du kanskje ikke til eller støvsug gulvet ditt så ofte. Er det virkelig nødvendig å skrubbe hver tomme av fugemasse, eller ville en bred pensel eller mopp gjøre jobben?
 10. 10
  Hold belønninger i tankene. Ser du fram til å ha et rent hus eller hyggelig hage? Ser du fram til å ha oppgaven ferdig og komme videre til noe morsomt?
 11. 11
  Måle fremgangen din. Hvor mange eller hvor mye har du gjort? Hvor mye trenger du å gjøre?
  • Prøv å telle ned til null i stedet for opp. Det vil føle at du får deres raskere.
  • Mål arbeidet ditt i en uvanlig eller morsom måte. Walking å holde seg i form? Mål å gå langt nok (over måneder eller år) for å komme til et sted eksotisk som du ønsker å besøke. Rydde ut rotet? Veie sekkene, du kan miste 20 pounds i ti minutter. Løfte vekter? Hvor mange Volkswagens kommer det til?

Tips

 • Self Hypnosis. Gi deg selv positive forslag om din fryktede oppgaven. Tenk deg selv å gjøre husarbeid med et smil. Hvis du kan overbevise hjernen din at en gruer respons er ikke riktig respons til ordet klesvask, vil du ha en langt enklere tid å håndtere det positivt. (Merk:.. Selv uten faktiske selvhypnose forslagene arbeid Det kan virke litt urealistisk, men du trenger ikke å fortelle noen om det)
 • Mange kjedelige oppgaver er ikke vanskelig, bare kjedelig. Ha det i tankene, og deretter komme i gang.
 • Lydbøker. Med en lydenhet som du selv velger festet til midjen (eller armen) og et par gode hodetelefoner, kan du lytte til selvhjelpsbøker mens du trekker ugress eller et mysterium mens oppvasken. Hvis du har barn hjemme vil du høyst sannsynlig må bruke stereo og finne en felles plattform - det er mange unge fantasy bøker som er like underholdende for voksne som barn i skolealder. Du kan få lydbøker på kassett eller CD fra ditt lokale bibliotek. Noen biblioteker har kjøpt lydbøker fra nett-biblioteket og vil la deg leie mp3s fra hjemmet (ikke alle bibliotekene som deltar i netto-biblioteket har kjøpt lydbøker - biblioteket ditt bør være i stand til å gi deg beskjed). Lydbøker til iPod kan kjøpes fra iTunes, og har funksjoner som bokmerker.
 • Dette tipset fungerer bare hvis du har en pjokk eller et lite barn. Når du tar tøyet ut av tørketrommelen for folding, forsiktig dumpe de myke, varme klær til småbarn. Det er veldig behagelig, men sørg for at hans / hennes hode er i det fri. Deretter spille "The Lava Game" Poenget med spillet er å få alle tøyet ut av barnet ditt som om det var lava og kaste dem så fort du kan. Prøv å ignorere fniser mens du spiller spillet.
 • Når innkjøp av mat, vil dette tipset fungerer bare hvis butikken er tom, og du er veldig forsiktig. Ta med en liten, myk, men bouncy ball
 • Når du skriver inn en øy, kast eller rulle ballen over butikken, og plukke ut hva du trenger å kjøpe i din nåværende øya. Når du gjør det, gå se etter ballen! Har barnet ditt (REN) hjelp look! Samtidig, plukke ut andre dagligvarer du trenger. Når du finner ballen, kaste eller rull det igjen! Av den tiden du får til bilen din, ville du ha fått din trening og mye latter.

Advarsler

 • Pass på at du ikke kaster ballen (dagligvare butikk spissen) i vin midtgangen. Hvis du banke noe over, opprettholde en positiv holdning! Minst du vet hvor ballen din er!
 • Du kan ikke bruke lydbøker i løpet av oppgaver som krever konsentrasjon, vil det være nesten like distraherende som TV.

Ting du trenger

 • God humor og positiv holdning.