Wkeno

Hvordan redusere kolesterol uten medisiner

Denne artikkelen nevner noen effektive måter å redusere og kontrollere kolesterolet ved hjelp av bestemte kosttilskudd metoder.

Trinn

Hvordan redusere kolesterol uten medisiner. Forstå innholdet av kolesterol.
Hvordan redusere kolesterol uten medisiner. Forstå innholdet av kolesterol.
 1. 1
  Forstå innholdet av kolesterol. Kolesterol er et fettstoff som er essensiell bestanddel av legemet brukes i forskjellige metabolske aktiviteter i kroppen. Men når det overstiger de normale grenser (150-200 mg / dl blod), utgjør det alvorlig trussel mot arteries og hjertet. Det kan være vellykket regulert og behandlet ved hjelp av små endringer i kostholdet vårt.
 2. 2
  Spiser hvitløk. Hvitløk er et utmerket stoff å legge i kosten for å inneholde kolesterolnivået. Når du har økt nivå av kolesterol, ta så mye hvitløk som mulig i kostholdet ditt. Det vil sikkert redusere kolesterol nivå uten å forårsake noen bivirkninger. Selv om det er best å ta det i rå form, er det like effektiv i andre former som pickles.
 3. 3
  Konsumere koriander. Koriander er en annen utmerket element for å legge i maten. Bruk den i rå form. Det fungerer som en naturlig vanndrivende også. Bladene eller frø både kan brukes i rå form.
 4. 4
  Spise solsikkefrø. Solsikkefrø er svært effektiv i å redusere kolesterolnivået. Disse kan tas i pulverform også. Linolsyre stede i solsikkefrø reduserer plakk dannelse på arterieveggene av kolesterol.
 5. 5
  Se etter mat med høyt anti-oksidanter. Alle matvarer som gir anti-oksidanter er meget nyttig i behandling av forbedrede nivåer av kolesterol. Disse inkluderer rødbeter, gulrøtter, tomater, paprika, melon frø, papaya etc.
 6. 6
  Nyt fiber. Fiber-rik mat er best å sjekke kolesterolet slik som hele korn, havre måltid, frukt osv.
 7. 7
  Bruk sunne vegetabilske oljer. Bruk alltid vegetabilske oljer i maten som olivenolje, solsikkeolje, soyaolje, mais osv.
 8. 8
  Munch på rå grønnsaker. Rå grønnsaker er alltid en bedre kilde til fiber og antioksidanter enn kokt seg.
 9. 9
  Holde seg i form. Til slutt, med så mye øvelser og trening som mulig i henhold til din fysiske tilstand. Fysisk aktivitet øker kroppens fleksibilitet blant annet som arteries. Og selvfølgelig, følge legens råd også.

Tips

 • Alltid se din helse profesjonell for check-ups og råd om å holde ned kolesterolet.

Advarsler

 • Hvis du har blitt beskrevet medisin for å redusere kolesterolet, følge legens råd bare. Spør om noen av metodene i denne artikkelen kan være i tillegg til legemidlet.

Ting du trenger

 • Sunn mat valg
 • Treningsutstyr (joggesko, sykkel, badetøy osv.)