Wkeno

Hvordan slutte å være paranoid

Er du alltid redd for at noe kommer til å skje med deg? Ser over skulderen din, tenker andre snakker om deg? Ser du en konspirasjon rundt hvert hjørne? Les videre for å lære å slutte å være så paranoid.

Trinn

Hvordan slutte å være paranoid. Vær hyggelig mot folk som er fint for deg og til og med fremmede, for eksempel å holde en dør for dem på offentlige steder.
Hvordan slutte å være paranoid. Vær hyggelig mot folk som er fint for deg og til og med fremmede, for eksempel å holde en dør for dem på offentlige steder.
 1. 1
  Vær hyggelig mot folk som er fint for deg og til og med fremmede, for eksempel å holde en dør for dem på offentlige steder.
 2. 2
  Hold hodet høyt og gå som du er en person med en lidenskap - en lidenskap for livet og du kommer ikke til å la noen ta det fra deg. Satt ut og gjøre dine mål. Selv om folk holde utkikk på deg i det offentlige, ignorere det.
 3. 3
  Gjøre endringer i måten du er for noen andre enn deg selv. Selv om folk ler av deg og finne noe å plukke på. Bare tenk, er du noen gang kommer til å ønske at personen i ditt liv? NEI, så ikke stress om det. Hørt at å si, alle er forskjellige?
 4. 4
  Lær å stenge ute eller godta negative kommentarer andre gjør... bare vet at de vil få kritikk tilbake akkurat det samme: Hva går rundt kommer rundt. Så mest sannsynlig hvis de plukker på deg, de gjør det til andre også, og i sin tur sannsynligvis ha sosiale problemer til en viss grad fordi folk tror mindre av dem for sin oppførsel. Du må lære å se det store bildet.
 5. 5
  Ikke sladder, men unngå et liv som vil gi deg et dårlig rykte... med mindre dette er ikke noe du bekymre deg. Men hvis du er på denne siden du kan ta vare å unngå det.
  • Hold dine personlige meninger til deg selv, for deg selv og aldri vise sinne.
 6. 6
  Prøv å være mindre kritisk til andre, selv bare i hodet ditt - ikke la deg selv bli en veldig fordømmende person. Hvis du er sint om noe noen gjorde det, prøve å tenke på en overbevisende uskyldig motiv. Fortell deg selv at folk flest er uskyldig. Hvis du er sint på deg selv for noe, prøve å være hyggelig mot deg selv. Du er sikkert ikke en dårlig person, og hvis du føler at du er, kan du sikkert endre - ingenting er statisk i livet.
 7. 7
  Opprettholde en god arbeidsmoral, være pålitelig. La andre gjøre sin egen selvledelse og ikke dømme andres arbeid. Prøv å holde en positiv holdning ved å vise takknemlighet, høflighet og elskverdighet å passe med miljøet du jobber i. Hold dine ferdigheter sterk, vite og gjøre det som er forventet. Da bør du ha lite å bekymre seg for i arbeidet ditt hvis du ikke ringer inn syk hele tiden eller kommer sent.
 8. 8
  Godta det faktum at noen mennesker er ikke så fint. Ikke krangle eller bagatelliserer folk eller det vil komme tilbake på deg.
 9. 9
  Komme sammen med andre, være hyggelig mot din fiende, samarbeide, ha god arbeidsmoral, få inn det som er nødvendig, men vent til i morgen å bekymre deg og ikke kritisere andre mennesker: Dette er sentrale begreper for å slutte å være paranoid.
 10. 10
  Hold deg opptatt, slik at hvis du gjør noe annet i tillegg fokuserer for mye på negative ting så vil du ikke tenke på det så mye.
 11. 11
  Hvis du er veldig redd eller nervøs fortelle dere foreldre / venner, hvem vil støtte deg, og de ​​vil hjelpe deg. Ikke vær redd, de vil ikke le eller ignorerer deg, de vil hjelpe deg gjennom denne tøffe tiden!

Tips

 • Henge der. Stadig bekymringsfullt at andre prøver å skade deg er drenering, og handler på disse bekymringene kan føre til situasjoner som er svært smertefullt for deg. Det er greit. Tilgi deg selv igjen. Du er ok. Fortsette å prøve.
 • Tro på deg selv, du har tillit til å gjøre hva du vil. Ikke la småting plage deg og gjøre ditt beste.
 • De fleste mennesker har en tendens til å føle litt irritabel og mer følsomme, spesielt når det kommer til paranoia, når de er søvnmangel. Få en god natts søvn (ca 8-9 timer), og du vil mer enn sannsynlig føle seg bedre. Det er normalt å føle seg litt redd til tider, bare ikke hele tiden.
 • Hvis du er paranoid stadig mer enn en måned, og det skaper problemer for deg, bør du oppsøker en fastlege.