Wkeno

Hvordan spille disc golf

Så du har hørt om denne "Frisbee Golf" som har pågått rundt for de siste 40 årene. Her er din sjanse til å komme med på moroa for Disc Golf.

Trinn

Hvordan spille disc golf. Lære litt om sporten.
Hvordan spille disc golf. Lære litt om sporten.
 1. 1
  Lære litt om sporten. Disc golf er en sport som har vokst svært populært siden det er oppfinnelsen i slutten av 60-tallet. George Sappenfield, en kalifornisk, innså at golf ville være mye moro hvis spilte med laget av, så han satt opp et kurs av målene for barna å leke på. Et år senere Sappenfield introduserte spillet til mange andre frisbee spillere. Mange av dem brakte spillet tilbake til UC Berkeley. Den ble raskt populær, og de installert en permanent kurs i 1970. Imens på østkysten standardiserte mål ble laget og spillet ble mer alvorlig. Nå Disc Golfbaner kan bli funnet over hele Europa, og det er lett for alle å komme inn i mani.
 2. 2
  Finn en plate golfbane nær deg å spille på. En god kilde til dette er selvfølgelig locator i Eksterne lenker delen.
 3. 3
  Få deg et sett med plater. Et første sett består vanligvis av en driver, en Mid-range og en Putter. Få disse kan gjøres på flere måter. Det er noen få utvalgte kurs som har pro butikker, noen som selv leier plater. Men dette er unntaket og ikke regelen, så det anbefales å finne en lokal forhandler (Dick og Sams bære plater) eller kjøpe på nettet. En god måte å gjøre dette på er på Innova Discs nettside, eller Discraft, eller noen av forhandlerne med lenke i Eksterne lenker delen.
 4. 4
  Det hjelper å gå ut til kurset du kommer til å spille noen minutter før din "tee-off" tid slik at du kan gå på kurs og få et inntrykk av målene steder, vil dette gjøre spillet lettere som du ikke vil må speide etter dem mens du spiller.
 5. 5
  Få med deg noen venner og nyte spillet av platen golf. Du finner de fleste kursene har ingen greener avgift slik at du kan spille så mye som du ønsker alt for prisen av tapte plater, noe som vil skje til slutt.

Tips

 • Disc Golfere er en hjelpsom og vennlig haug med folk. Føl deg fri til å be om å bli med andre spillere, og be om hjelp liberalt. Sporten har en "ny gutt på blokken 'føler for det, og spillerne liker å hjelpe andre til å komme inn i sporten.
 • Billige plater, som ikke er pre-eide, er billig for en grunn. En god plate vil ligge på alt fra 10€€ -15 USA, hvis du betaler noe mindre du sannsynligvis kaste bort penger på et mindreverdig produkt. Men du bør heller ikke bruke en formue på den første platen, oddsen er at du vil ikke ha det veldig lenge... med mindre du får heldig.
 • Den par varierer på forskjellige hull, vanligvis avhengig av lengden av hullet. Ofte, skjønt, er par tre. Du finner vanligvis større pari tall i turneringsspill med svært lange hull.
 • Scoring er selvsagt å oppnå færrest slag mulig. Resultat oppbevaring forenkles hvis du teller alle hull som et par 3. Bare legg opp poengsummen din, og trekke 3 * antall hull du har spilt.
 • Plater har en tendens til å synke som steiner i vannet, med unntak av spesialdesignede 'floater' plater. Så bære ekstra hvis du planlegger å navigere vann uten en av disse.
 • Arbeidet med en stil av å kaste som passer din spiller. Det er mange måter å kaste en plate så du må bare finne den som passer for deg. Den vanligste stasjonen kalles en backhand. Forehand stasjoner er populære også. Andre kaster inkluderer Tomahawk, Thumbers, Valser, og heis skudd.
 • Trær og høy vegetasjon vil også bidra til tapte plater så ikke bli for frustrert hvis du mister din kjære driver, de fleste plater detaljhandel for mindre enn 15€ USA så de er ikke så vanskelig å erstatte selv på et budsjett og noen leverandører selger brukte plater til en redusert rate.
 • Se hvordan du kan bli bedre på plate golf for å lære mer.
 • Dette er et flott spill for college student som ønsker å henge med vennene sine, men ønsker ikke å bruke masse penger som få baner har greener avgifter.
 • Din første sett kan inneholde bare en driver og en Putter på minimum for dem på et stramt budsjett.
 • Samle en rekke tykkelser og typer plater for større allsidighet spillestil.

Advarsler

 • Unngå å kaste platen på fortau eller annen hard overflate, da dette vil deformere plasten forårsaker ujevn flytur.
 • Ikke oppbevar platene i en høy temperatur område som dette vil også deformere plasten forårsaker ujevn flytur.
 • Din arm vil bli lei! For å unngå dette kan du spille de første gangene på bare de øverste eller nederste ni hull og ta pauser for å hvile armen.
 • DU VIL MISTE DISCS! Dette er et faktum at hver plate golfspiller må forholde seg til. For å minimere denne kjøpe fargerike plater og holde styr på flyturen banen av platene dine.
 • Unngå å kaste dine plater i trær som de vil bli sittende fast og tette planter som de er vanskelig å finne, selv om fargerike.

Ting du trenger

 • Et sett med plater
 • En plate golfbanen eller bærbar mål
 • Ca. 90 minutter for en full 18 hull