Wkeno

Hvordan være en catcher i baseball


Med denne informasjonen vil du være i stand til å kaste flere løpere ute, fange og blokkere plasser i skitt og fange foul baller mer effektivt!

Trinn

Hvordan være en catcher i baseball. Hold øynene på ballen.
Hvordan være en catcher i baseball. Hold øynene på ballen.
 1. 1
  Hold øynene på ballen. Åpne din hanske og det vil naturligvis justere med ballen.
 2. 2
  Du må handle raskt for å kaste løpere ut på en base. Når ballen er i hansken din, kaste den raskt og så rett som mulig. Pass på å ikke treffe pitcher; diskutere scenario på forhånd med mugge, shortstop og andre baseman å være sikker på at alle kjenner sine riktig plassering. Riktig plassering for å kaste ned til andre er i området av pitcher skulder, til høyre for pitcher med en høyrehendt catcher og til venstre med en venstrehendt catcher. En god pitcher "burde" vite for å komme seg ut av veien når han ser den fangeren klar til å "kaste ned".
 3. 3
  Å blokkere plasser i skitt, gå ned på kne og sette hanske mellom bena. Se ned mot mitt, det vil holde øye med ballen og holde den fra spretter opp og treffer deg i nakken. Når den treffer din beskyttelse, ta ballen. Vær også klar til å blokkere til venstre eller høyre hvis det er en dårlig bane. En god catcher holder ballen foran ham så mye som mulig.
 4. 4
  Å fange pop ups og frispark, må du først ta av deg hjelmen. Øv gjøre dette raskt før spill. Hold øynene på ballen, kjører under den og la den falle i hansken din.
 5. 5
  Det er to fanger standpunkter. Stance 1 brukes når det er ingen på basen. Få lav og resten på bena, føttene skulder bredde hverandre. Stance 2 brukes når du har en løper på og trenger å komme opp raskt for å kaste en løper ut eller rask returnere tilbake til pitcher. Føttene skal være litt lenger fra hverandre enn skulderbredde og bak skal være oppe i luften. Hvis du har problemer med å få ballen til andre base på en kaste ned, satte den ene foten litt mer fremover enn den andre. Dette vil tillate deg å kaste uten å ta et skritt, og gir mulighet for raskere kast til andre base.
 6. 6
  Bestått baller vil skje, de er en del av spillet. Når en ball kommer forbi deg uten løpere på, ikke frik ut. Men hvis det er menn på, sørg for å få ballen raskt og være klar til å kaste ut en stjele løper. Hvis en ball kommer forbi deg med en mann på tredje, løpe til stopperen. Ikke fjern deg hjelmen, sløser Det verdifull tid. Slippe til knærne og plukke opp ballen. Beholderen bør vokter plate, venter på din kast. Sørg for at kast er nøyaktig, eller flere kjøringer kunne score.

Tips

 • Sørg for at du har gode 'tenner' på klossene. Dine klossene vil hjelpe deg å grave i bakken og bidra til å forhindre fallende når stresser for å få ballen.
 • En dårlig kast er verre enn ingen kast. Treneren kan skrike et minutt hvis du gjør ingen kaste, men et dårlig kast kan forårsake går å score og tap av spillet. Ikke kaste ballen kan fort glemt, mens en eller flere går scoret av undergang til en av basene vil bli husket i lang tid, spesielt hvis spillet er tapt på grunn av det. Få et godt grep på gjengene på ballen og målet for den andre spilleren bryst.
 • Hold et øye med en løper på først. Du kan få et godt trengte plukke av hvis du kan ta en ledende løper skyve tilbake til først. Du kan også gjøre dette på tredje noen ganger.
 • Hvis du sender en mugge et signal, og han rister det av seg, ikke gi ham det samme signalet mer enn to ganger. Det vil irritere pitcher og han kan kaste en dårlig bane. Hvis han kontinuerlig rister av signalet, samtaletid og snakke med ham. Han kan ikke vite hva din ringer. Kommunikasjon er nøkkelen til en god pitcher / catcher forholdet.
 • Husk hvor røren liker hans salgsstrategier. For eksempel, hvis røren gjentatte ganger svinger og bommer høy plasser, ring banen høyt for å få en streik. Hvis røren ikke kan treffe en kurve ball, ring i en kurve ball. En god catcher husker hva slår en batter ut.
 • En god catcher kan gjøre en dårlig pitcher ser god og en dårlig catcher kan gjøre en god pitcher ser dårlig. Baseball er en lagsport og pitcher og catcher må fungere godt sammen og være synkronisert.
 • De nye hockey stil catcher hjelmer tillate større side visjon. Hvis du kan spille ballen uten å fjerne din hjelm, gjør det. Fjerning av hjelmen legger verdifulle sekunder til responstid.
 • Når jeg prøver å kaste ut en løper på andre base, sørg for å bruke riktig teknikk. Du bør fange ballen og kråke hop på plass. Fanger ballen og deretter ta et skritt og kaste gir syklisten en ekstra sekund.
 • Raske tilbake til pitcher er kritisk og kan fange en base runner av vakt.
 • Når løperen er å stjele alltid holde øye løperen og ballen, og være klar til å gjøre kaste. Ikke ender opp så mye som du normalt ville, da dette tar dyrebare sekunder. Kom fra siden av øret og skyte ballen raskt fremover, holde den relativt lave og guidet til riktig BASEMAN.
 • Ved overføring ballen fra hansken til å kaste hånden, sørg for ikke å ta med hanske hele veien tilbake til skulderen. Du bør fange ballen, lage en kvart omdreining, og ta ballen ut. Hvis du tar hansken helt tilbake det gjør overføringen mye vanskeligere, og du vil ofte må doble clutch.
 • Ha en god rapport med mugger. Å vite hvordan en mugge kaster og hvor hans banen vil komme i hjelper deg å bli en bedre catcher.
 • Hold deg på banen. Hold hanske så rolig som mulig fra den gang ballen treffer hanske til oppmann gjør anropet. Flytte hansken enda litt kan føre til en god streik for å være en ball. Dessuten kan en god catcher "dra" på banen, noe som er i bevegelse eller snu hansken litt mot streik sone, noe som resulterer i en ball som blir kalt en streik.
 • Prøv ditt beste. Du vil ikke fange hver ball i starten, men i et par år med mye trening, kan du være å spille som en proff, eller være en pro.

Advarsler

 • Hvis en løper er på vei hjem, og du har ballen, være klar for en 1 on 1 med ham. Hans mål er å slå ballen ut av hansken din. Holde det trygt i hansken din og sørg for å merke den løperen som han nærmer seg! Bruk to hender til å gjøre koden slik at ballen ikke kommer ut like lett. Også, peker tå mot løperen når blokkerer posen. Hvis han glir inn i beinet ditt, vil beinet bøyes naturlig tilbake på kneet ditt. Hvis du peker tå mot feltet og løperen glir inn i beinet det vil bøye mot kneet og kan føre til beinet for å bli skadet eller ødelagt.
 • Ikke bli for nær til røren. Å bli truffet med balltre er smertefullt og kan føre til alvorlig personskade. Det vil også resultere i en samtale av catcher forstyrrelser og en fri base for røren. For å finne ut om du er langt nok tilbake, skal du kunne helt strekke ut armen og ta på baksiden av røren sko (venstre arm for høyrehendte batter, høyre arm for venstrehendte batter).
 • Vær klar for foul-tips som kommer rett tilbake på deg med økt hastighet. Hold plantet og klar over ballens posisjon, slik at du ikke tillater basen løpere å avansere. Sørg for at din klar årsak noen ganger kommer de rett på masken og som kan skade!

Ting du trenger

 • catcher utstyr