Wkeno

Hvordan starte en gruppe hjem

Det finnes mange forskjellige typer av gruppe boliger som huset beboere som er funksjonshemmet, psykisk utviklingshemmede, eller trenger plassering for noen annen grunn. Gruppe boliger for barn ofte huset barn som har blitt fjernet fra sin familie hjemme for omsorgssvikt eller som viser kriminelle tendenser. Voksen gruppe boliger inkluderer halvveis hus for de som kommer fra fengsel eller et medikament rehabilitering anlegget. Gruppe boliger er vanligvis ikke for profitt. Lære å investere tid, krefter og økonomiske ressurser som trengs for å starte en gruppe hjem.

Trinn

Hvordan starte en gruppe hjem. Fil som en ideell organisasjon med skattemyndighetene.
Hvordan starte en gruppe hjem. Fil som en ideell organisasjon med skattemyndighetene.
 1. 1
  Fil som en ideell organisasjon med skattemyndighetene. Søke om skattefri status. Følg retningslinjene for å etablere en nonprofit eller 501C organisasjonen, herunder etablering av vedtekter og valg av et styre.
 2. 2
  Få de nødvendige lisenser og tillatelser som trengs for å kjøre gruppe boliger. Du må være lisensiert av statens avdeling av menneskelige tjenester, og kan også trenge sertifikater, tillatelser og lisenser for å møte lokale reguleringsplan og konsesjonskrav. Ta kontakt med lokale myndigheter og staten avdeling av menneskelige tjenester for å lære hvordan å starte en gruppe hjem.
 3. 3
  Skaffe midler til å støtte opp under konsernets hjem. Ikke bare må du kjøpe bygningen og gjøre endringer, vil du også måtte betale for ansatte, utstyr og forsyninger. Imot donasjoner gjennom et nettsted og innsamlingen aktiviteter. Søke om tilskudd og midler fra staten og veldedige organisasjoner.
 4. 4
  Velg et hus for gruppen hjem. Et kjøp, snarere enn en leieavtale, er et bedre valg siden du kanskje må endre den til å imøtekomme rullestoler og legge til andre handikap tilgjengelige funksjoner. Velg et område med støttende naboer og tilgang til ressurser som shopping, medisinsk behandling og utdanningsinstitusjoner. Et hjem som du eier, og kan konvertere eller en donert anlegget er noen mulige valg for hjemmet.
 5. 5
  Etablere rapport og forbindelser med naboer. Uansett hva slags gruppe hjem du kjører, kan reaksjon fra naboer være negativ. Mange er automatisk fordommer mot medlemmer av gruppe boliger og kan føle panikk eller truet. Det er viktig å velge en plassering blant folk som er åpent til gruppen hjemme innbyggere. Når etablert, holde kommunikasjonen med naboer åpne og arbeide for å gjøre beboerne en verdifull del av fellesskapet.
 6. 6
  Finn ut om forsikringsdekning. Du trenger eiendom forsikring for selve bygningen, samt ansvarsforsikring til dekning av drift, beboere og ansatte.
 7. 7
  Etablere mål og rutiner for innbyggerne i din gruppe hjem. Den type aktivitet og planlegge du gir avhenger av befolkningen din, men alle trenger aktiviteter som hjelper beboerne lage og møte mål og er fysisk og mentalt stimulert. Du bør også gi opplæring i ferdigheter som stell, spising, hjem vedlikehold og rengjøring, administrerende penger og leter etter eller holde en jobb, når det passer.
 8. 8
  Ansette medarbeidere og tilrettelegge for omsorg fra samfunnet tjenesteleverandører. Utvalget av tjenestene du trenger avhenger av hvilken type beboere i din omsorg. De kan omfatte fysiske og ergoterapi, dyktige sykepleie, psykisk helse rådgivning og tjenester og utdanning. Du trenger ansatte til å håndtere vedlikehold og administrative oppgaver og å bistå med beboere 24 timer i døgnet. Rekruttere frivillige er et alternativ. Alle ansatte og frivillige må oppfylle lisensiering og forsikring krav og passere en bakgrunn sjekk.
 9. 9
  Se for beboerne å bo i din gruppe hjem. Sosiale tjenester organisasjoner og andre gruppe boliger og halvveis hus kan henvise medlemmer til deg. Se etter beboere som er kompatible med hverandre og trenger tilsvarende nivåer av omsorg.