Wkeno

Hvordan å etablere en diett plan

Er du usikker på hvilken diett plan er riktig for deg? Slutte å sette av at kostholdet på grunn av ubesluttsomhet, og etablere en passende diett plan som du kan følge. Dette er bare noen få i den lange listen av dietter som du kan velge fra.

Trinn

Hvordan å etablere en diett plan. Diet drinker og rister.
Hvordan å etablere en diett plan. Diet drinker og rister.
 1. 1
  Diet drinker og rister: Selv om disse kan fungere for noen mennesker, de er ikke ideelt for personer med fordøyelsesproblemer. Den vekttap er ofte svært treg, men ganske vanskelig å få tilbake.
 2. 2
  Low-carb: Hvis du ikke ønsker å trene, holde seg borte fra disse diettene. De høyere protein nivåer krever en viss grad av trening hvis du ønsker å oppnå maksimale resultater.
 3. 3
  Lav-fett: Når fulgt korrekt, kan disse diettene produsere gode resultater. Beware: Ved å kutte ut alt fett inntak, vil kroppen høste negative effekter. Akkurat som for mye fett er en dårlig ting, er for lite fett også en dårlig ting.
 4. 4
  Moderasjon: Enkelt sagt, spise mindre. Moderasjon planer aktivere dieter å spise mindre, samtidig som du nyter craved smak. Denne planen er ideell for slankere med litt viljestyrke.
 5. 5
  Grapefrukt diett: Denne planen er effektivt for raske vekttap. Mens den type mat tilgjengelig for å spise er slank, er den faktiske mengden mat overdreven. Hvis denne planen er valgt, forvente å spise store mengder mat og, men for å få den tilbake nesten umiddelbart.
 6. 6
  Stoffskiftet høyt turtall: Ideen bak disse diettene er at hvis du kombinerer visse matvarer, vil du få fart på stoffskiftet. Disse diettene har ikke vist seg effektive. De fleste leger tror at de fungerer bare som placebo.
 7. 7
  Øvelse bare: Hvis trening er kraften som driver deg, og du ønsker ikke å bekymre deg med mat, prøve å øke din oppgave nivå.
 8. 8
  Oppmuntring dietter: Disse dietter gjør at du kan jobbe med andre for å nå dine mål. De teamet øvelse med moderasjon, og legge en vennlig dose oppmuntring at folk kan stole på. De er ideelle for folk som trenger å bli "presset" for å gå den ekstra mile. Weight Watchers og Jenny Craig er gode eksempler på oppmuntring planer.

Tips

 • Uansett hva den endelige avgjørelsen er, realisere dine mål og ikke gjør dem utilgjengelige.
 • Hvis du er vegetarianer som følger en lavkarbo diett, så spiser mer egg, ost, tofu og også spise bare komplekse karbohydrater. Kilde: Low carb vegetarisk

Advarsler

 • Den grapefrukt Diet er ment som en midlertidig plan. Det er lurt å holde seg på denne dietten for ikke mer enn 14 dager.
 • hvis du ønsker å gå ned i vekt ikke mister alt på en gang mister den gradvis etter hvert som du vet om du mister for mye så kan du få det du har tapt bare reversere din første plan, og det er så enkelt som det.
 • Den Grapefrukt Diet Plan tillater ikke mer enn 800 kalorier om dagen. Det er en veldig streng diett plan for umiddelbar vekttap, MEN IKKE et sunt kosthold. Kroppen din kommer til å gå glipp av noen viktige næringsstoffer som ikke inngår i dietten. Et balansert kosthold bør bestå av fire mat grupper. Med grapefrukt juice diett plan, er det å kutte ut et par av de matvaregruppene. Kilde fra: Grapefrukt diett
 • Hvis du tror på deg selv nok du vil nå dine mål bør du alltid ha noen til stede som også ønsker å gå ned i vekt vil det være lettere og en venn som vil støtte deg er alltid godt å ha prøve det denne planen virkelig fungerer.