Wkeno

Hvordan tilstanden for rugby

Rugby er en fantastisk sport som krever en rekke av kunnskap, ferdigheter og condition. Dette er en generell oversikt over hvordan du kan begynne å forberede for den "hedenske sport spilt av gentlemen".

Trinn

Hvordan tilstanden for rugby. Forskning alt du kan om den posisjonen du ønsker å spille.
Hvordan tilstanden for rugby. Forskning alt du kan om den posisjonen du ønsker å spille.
 1. 1
  Forskning alt du kan om den posisjonen du ønsker å spille. De fleste stillingene har spesifikke typer kroppen som passer dem.
  • For eksempel, hvis du er høy og bred du vil spille en andre rad, kort og tettvokst du vil være en rekvisitt, liten og rask du vil spille en bakre posisjon. Finne ut hva du ville være å spille og skreddersy din condition til den posisjonen.
 2. 2
  Kjør spurter og intervaller! Dette er en av de beste tingene du kan gjøre - uansett hva din plass på banen. Det som skiller Rugby fra europeisk fotball er alle går non-stop, nesten som fotball (men verre fordi alle unntatt hele ryggen beveger seg med ballen hele tiden). Selv om du er en rekvisitt eller en andre rad vil du fortsatt trenger å kjøre så du kan lage taklinger. Løping er trolig den beste måten å forbedre spillet. Jogging, men vil ikke klippe den.
 3. 3
  Gjøre opp / nedturer. Hva er opp downs du si? De er som knebøy støt. De er nyttige fordi du hele tiden bli truffet i Rugby, eller treffer noen andre, og du trenger å få opp raskt. Du trenger også å dykke på ballen, takle, og generelt hale vekt rundt. Pass på at du presser deg selv utover det punktet hvor du tror du ikke kan gjøre noe mer, ved slutten av et spill er du så sliten at du ikke kan bevege lillefingeren din, men du må holde det gående. Opp / nedturer vise deg hvordan betinget du virkelig are.There er to måter å nærme seg / downs:
  • Som et team: alle linjer opp på banen (jeg foretrekker å gjøre dem i en eksplodert scrum-formasjonen) og treneren blåser i fløyta. På lyden laget får på bakken så fort de kan - med bildesiden ned. På neste blast alle får opp så fort de kan. Gjenta. Dette bør begynner sakte, noe som gir tid til å komme opp og ned, og øke i intensitet før den er konstant.
  • Gjør det solo / i en liten gruppe: bare får du din rumpe opp og ned så fort du kan og så lenge du kan.
 4. 4
  Begynne å løfte vekter. Gå til gym og få noen på laget ditt til å vise deg et løft rutine og deretter gjøre deg gjøre det. Pack spillere bør være ute etter å øke muskelmasse, mens ryggen bør være ute etter å øke tone. Skreddersy din rutinemessige tilsvarende. Sørg for å ha noen plass for deg mens du løfter vekter. De beste heiser å utføre er foran knebøy, overhead knebøy, og makt renser. Rugby er mye av kjernen og eksplosiv hip makt.

Tips

 • Få gode joggesko. Dine rugby støvler er ikke laget for opplæring i, og det vil gjøre hele forskjellen i verden.
 • Tren med en venn og lagkamerat - det vil gjøre deg jobbe hardere og treningen mer morsom.
 • Gjør deg selv en rugby trening spilleliste - det vil holde deg pepped og fokusert.

Advarsler

 • Noe viktig du trenger å vite om Rugby - alle tror at det er så farlig... rugby er bare farlig når noen på feltet ikke vet hva de gjør - og det meste av tiden at personen ender opp med å skade noen andre. Sørg for at du er opplært på den rette måten å takle, scrum, Ruck, og løft. Hvis du ikke vet, fortell din ref slik at de kan hjelpe deg. Husk at du bare ønsker å fløte det andre laget på banen, trenger du ikke ønsker å lemleste dem for livet og sende dem hjem i en ambulanse... eller en likbil!
 • Kontroller at du sjekke skjema for løfting og kjører. Du kan skade deg selv hvis du ikke gjør det riktig.
 • Begynn sakte - du ønsker ikke å skade deg selv ved å sprenge ut til hardt og brenne deg ut.
 • Aldri noen gang, får et sykehus pass (dvs. et pass over brystet) fra teammates.As dette vil gi dine motstandere all plass i verden til å takle deg.

Ting du trenger

 • Rugby støvler
 • Munn vakt (et must for alle øvelser med lagkamerater)
 • Joggesko
 • Whistle (valgfritt)
 • Klær