Wkeno

Hvordan trene hunden til jakt

Noen gang vært vannfugler jakt med fugl hund? Det er ingenting som jakt i nærheten av en innsjø på en frossen vinterdag, skyte en and, og ha hunden svømme ut i nær iskalde vannet for å hente premien din, og svømme tilbake til land med anda i munnen. La oss innse det: alle alvorlige vannfugler jegere forstå og verdsette bekvemmelighet og gevinsten av en jakt partner med fire bein. Med riktig trening hunden din vil ikke bare være i stand til å hjelpe deg med hell jakte vannfugler, vil det også fungere som en lydig, kjærlig, livslang venn. Hvis du vil fylle dine jakt poser med fugler og ditt hjerte med kjærlighet, følg disse enkle trinnene for å velge, trene og utvikle et førsteklasses vannfugler jakthund. Denne metoden fungerer ikke med alle hunder. Det fungerer best med Spaniels, terrier, pekere, og retrievere.

Trinn

Hvordan trene hunden til jakt. Undersøke ulike raser av vann hunder.
Hvordan trene hunden til jakt. Undersøke ulike raser av vann hunder.
 1. 1
  Undersøke ulike raser av vann hunder. Det er mange hunder egnet for jakt vannfugler. Noen av de mest populære er Labrador Retriever, Golden retriever og Springer Spaniel. Se inn i forskjellige raser og bestemme hvilken som er best for deg og dine jakt eventyr. Du bør også være oppmerksom på hvor mye omsorg en bestemt rase trenger. Noen hunder krever mye plass til å kjøre, for eksempel, mens andre er mer stillesittende. Velg en hund som du kan gi et godt hjem til.
 2. 2
  Plukke ut en valp. Selv om det er mange voksne hunder som er trent til å jakte vannfugler, er det vanligvis best å trene din egen valp. Ikke bare vil en valp tillate deg tid til å trene hunden for jakt stil, og starter med en valp vil også sikre en lojal hund som er limt og kondisjonert til sin eier. Kontroller at du bruker en anerkjent oppdretter, du kan forskning oppdrettere nettet eller hos din lokale hund eller jakt klubber.
 3. 3
  Introdusere valpen til vann når de er lite. Innpode ideen om at vann er bra, vannet er gøy, og å spille i vann er en måte å tjene belønning og annen positiv forsterkning. Du kan starte i et lite plaskebasseng i starten, og på kort tid hunden din vil være klar for åpent vann.
 4. 4
  Lære hunden å sitte og bo. Selv om disse er grunnleggende, og klisjé hunden kommandoer, tjener de som de grunnleggende kommandoer for mer komplekse jakt krav. Bruke mat som en måte å lære å sitte. Hold mat over hundens hode. Gi kommandoen til å sitte samtidig som du trykker forsiktig på hundens bakbein. Så snart hunden sitter gi den en godbit. Gjenta dette igjen og igjen. Snart hunden vil sitte ved første øyekast av en godbit. Etter hvert vil han eller hun sitte uten å kreve en godbit.
 5. 5
  Introdusere hunden til lokkeduer og duften av vannfugler. Det er viktig at hunden raskt forstå forskjellen mellom en ekte duck og en lokkedue. Du kan bruke vannfugler duft og dummies å trene hunden din. Pass på å sette lokkeduer langt borte fra hunden før du kaster den dummy slik at de er i stand til å finne ut hvor dummy er og vet forskjellen mellom en ekte fugl og en lokkedue.
 6. 6
  Øv hver dag, hvis mulig. Gjør vannfugler trening en morsom, givende opplevelse for hunden din.
 7. 7
  Forsterke positiv atferd med positive belønninger. Når du kobler en duft til en lokkedue eller treningsredskap, kaste den i vannet, og se hunden hente trener og returnere den til deg, sørg for å la hunden vet hva en god jobb det har gjort. Det er ikke noe en hund ønsker mer enn å behage sin eier, og å etablere en livslang jakt partnerskap er det viktig å la hunden vite fra en ung alder at henting av spillet er noe han eller hun vil bli belønnet for.
 8. 8
  Utsette hunden din til faktiske jaktsituasjoner før du tar den ut i feltet. En hund som er trent kun i teorien kan ikke utføre til forventningene i feltet. En hund som er forventet å utføre rundt våpen må være utdannet i nærvær av våpen. Ta din vannfugler hunden med deg når du målet praksis, eller sette opp simulert jakter på en skikkelig skytebane. Hovedpoenget er at hunden må være forberedt på faktiske situasjoner hvis du forventer at det skal fungere som en erfaren jeger. Tilstand hunden før jakten. Du vil at hunden på topp ytelse i feltet.
 9. 9
  Bruk trening dummies tidlig og ofte. Jo mer du trener hunden til lukten og følelsen av vannfugler, jo mer hunden vil imponere deg i feltet. Husk at en hund største glede gledelig sin eier, så hvis dere viser takknemlighet for god oppførsel i praksis hunden vil sikkert ta deg i jaktsituasjoner.
 10. 10
  Trene hunden din i en båt før en jakt hvis båtene kommer til å bli brukt. Legger du det inn og ut, og øve hente smokker fra båten.. # Re
 11. 11
  Forenkle opplæring ved å holde det enkelt. Din grunnleggende målet er å få hunden til å hente fuglen. I treningsprogrammet ditt fokus på å belønne hunden din for å hente opplæring dummy. Det er i de naturlige instinktene til en retriever til å ønske å gå etter, hente og returnere et skudd fugl. Det er jobben til eieren å få hunden trent til å konsekvent og metodisk gjøre det.
 12. 12
  Ferdige.

Tips

 • Forskning vannfugler hundetrening på internett eller vurdere å kjøpe en av mange opplæringsvideoer, hvis ingenting du ikke synes å fungere, få hjelp av en erfaren trener.
 • På trening, begynner å skyte vekk fra hunden og sakte justere til du skyter rett over hunden, slik at det ikke vil være redd under selve jakten.
 • Ikke gi hunden godbiter. Dette er ekstremt viktig. Hvis du bruker behandler hunden din vil se frem til dem ofte, selv når de er i felt. Det er bedre bare å bruke "god gutt / jente" eller kjæledyr og gni hunden slik at du slipper å gi godbiter til hunden i felten.
 • Bruk faktiske jakt scenarier så mye som mulig i opplæringsfasen.
 • Minst en person har brukt filmer med lyden av våpen i dem hell å oppnå dette.
 • Bli med på en jakt Retriever Club i ditt område. Søke etter en på Google. Disse klubbene er overalt i USA.

Advarsler

 • Hunder er dyr, de er ikke mennesker. Ikke forvent at hunden skal automatisk forstår hva du vil den skal gjøre. Trene en hund til jakt vannfugler tar tid, tålmodighet og positiv forsterkning. Ikke bli sint på hunden din hvis den ikke forstår dine kommandoer. Hvis hunden din ikke er å lære, er problemet sannsynligvis du: utforske så mange treningsmetoder som mulig, og være forberedt på å vie mye tid til trening.
 • Du lærer ved å gjøre og gjøre feil.
 • Mesteparten av opplæringen er sunn fornuft.

Ting du trenger

 • Dog
 • Vannfugler lokkeduer og smokker
 • Mye tid
 • Ekte fugler
 • Land for å trene på.. Skyt på
 • Bånd eller noen form for trening begrensninger (hvis trene en valp)