Wkeno

Hvordan unngå insektstikk mens du sover

Er du våkne opp med insektsbitt på kroppen din? Kanskje tanken på å bli bitt av insekter om natten er nok å bekymre deg? Her er fremgangsmåten for å ta hvis du ønsker å unngå dette, uavhengig av om du for øyeblikket lider av insektbitt eller ikke.

Trinn

Hvordan unngå insektstikk mens du sover. Endre alle dine ark, eller vaske de eksisterende.
Hvordan unngå insektstikk mens du sover. Endre alle dine ark, eller vaske de eksisterende.

Hjemme

 1. 1
  Endre alle dine ark, eller vaske de eksisterende.
 2. 2
  Få noen dyner eller tepper du bruker profesjonelt rengjort. Ta disse store elementer til din lokale renseri og be om at de renses og behandles. Informere dem om dine bekymringer. Noen rengjøringsmidler vil ha prosesser eller relativt trygge kjemikalier for å hindre insekter (dvs.: møll, edderkopper, etc.) fra å ville reir eller beveger seg over stoffet.
 3. 3
  Bytt til en metall seng ramme hvis du nå bruker en tre-en. Prøv dette midlertidig i hvert fall hvis du er for tiden lider av insektsbitt. Noen trerammer og andre møbler kan også inneholde "bed bugs" hvis den ikke behandles riktig. Ikke bare vil dette eliminere den muligheten, men det vil også holde sengen rammen fra å være en enkel tilgang til gulvet. De fleste metall rammer vil ha hjul på bunnen, som fraråder insekter fra tilfeldig klatre opp på rammen.
 4. 4
  Unngå å bruke en sengegavl som monteres på vegg eller hviler på gulvet. Dette er en annen måte for insekter å enkelt finne en vei til sengen. Hold sengen noen få inches fra enhver vegg. Hvis du ikke får sove uten en headboard, bruk en som festes til en metallramme.
 5. 5
  Hold ark gjemt i mellom madrassen og boksen springs. Ikke la dem drapere på bakken.
 6. 6
  Støvsug grundig og regelmessig. Hvis du har tepper, flytte sengen slik at du kan støvsuge under den. Hvis du har harde gulv, bruke en mopp i stedet.

Mens camping

 1. 1
  Investere i en vanntett telt i motsetning til et telt med vanlige glidelåser. Vanntett telt vil forsegle ut vann og insekter også, mens du fortsatt lar frisk luft inn i teltet.
 2. 2
  Bruk en bug frastøtende rett før du skal sove. Kontroller at du bruker en bug frastøtende som er nesten luktfri å unngå at lukten holde deg våken. Hvis du sitter fast med et svært sterkt luktende bug frastøtende, prøv å fortynne det, eller bruke det til bare ben (deler av kroppen lengst fra hodet).
 3. 3
  Dekke opp så mye du kan. Bruk lange ermer og bukser som er stramme på håndledd, ankler og krage. Brette skjorte i buksa, og brette buksa inn i dine sokker eller sko. Dette kan være ubehagelig hvis det er varmt, men kan være nødvendig hvis insekt trusselen er høy (f.eks en bølge i mygg befolkningen og de sykdommene de bærer).

Tips

 • Hvis du for øyeblikket lider av insektsbitt mens du sover, besøke en hudlege og / eller entomolog for å finne ut hva slags insekter biter deg. Dette vil også hjelpe i ditt tilfelle problemet ikke er relatert til insektsbitt. Noen ganger kan en allergisk reaksjon på type sengetøy du bruker, kan resultere i elveblest som er like i utseende til små insektsbitt.
 • Selv om mange av disse trinnene bidra til å motvirke edderkopper kommer inn i sengen, har de ikke helt stoppe dem. En mer effektiv måte ville være å holde huset skadedyr-fri ved hjelp av naturlige eller kjemiske metoder.
 • Hold dører og vinduer lukket på kvelden tid da dette er tiden da myggen inn i hus.
 • Metal rammer er ganske billig i forhold til tre seg. Unngå å kjøpe en seng ramme fra samme sted når du kjøper madrass. Noen madrass forhandlere kan prøve å dra nytte av en billig madrass salg ved å belaste deg mer for tilbehør som sengen rammen. Se etter en universell seng ramme som passer size seng du har.
 • Hvis du bruker et myggnett, sørg for å brette det inn i madrassen eller under din barneseng eller sovepose, og ikke sove mot den. Insekter kan bite gjennom nettet.

Advarsler

 • Hvis du har noen dyner eller tepper behandlet med kjemikalier, ikke har dem ta direkte kontakt med huden din når du sover. Selv om noen av disse kjemikaliene er milde og ikke-giftig, er det best å unngå muligheten for en allergisk reaksjon.