Wkeno

Hvordan være en fotball keeper


Du må være mentalt tøff, sterk i lufta, og ikke redd for å bli skadet. Målvakter må ha god posisjonering og de må være raske og de må ha god ballkontroll ferdigheter. Hvis ballen er nær de bør også komme fem meter ut av sine garn og prøve og ta ballen å utfordre fremover. Når du begynner å komme ut av målet ditt område aldri slå tilbake eller ombestemmer deg fordi det kan senke tempoet.

Trinn

Hvordan være en fotball keeper. Lære å lese en spiller.
Hvordan være en fotball keeper. Lære å lese en spiller.
 1. 1
  Lære å lese en spiller. Mye av å være en keeper innebærer å forstå hvordan en fremover sinn fungerer. Å kunne fortelle hva den frem neste trekk er redde vil du tid og energi når blokkere skudd.
 2. 2
  Skaff riktig utstyr for å spille keeper. Det eneste du egentlig trenger er et par gode (ikke bare har de gitt en pute så det skader ikke så dårlig når du stopper et skudd, men de hjelper med å ta tak i ballen) og en anstendig par klossene ( å få et godt grep for et dykk er ikke lett med et par joggesko). Noen ekstra utstyr inkluderer et målvaktens skjorte, med eller uten pads og shorts med hip pads.
 3. 3
  Speed ​​opp din reaksjonstid. En målvakt må reagere på et skudd i en brøkdel av et sekund. En god måte å gjøre dette på er å få en fotball, stå ca 5 til 7 meter fra en vegg, sparke ballen på det med tå, innsiden av foten din, blonder, og prøve å stoppe det fra å komme forbi deg. Du kan også forbedre dine reaksjoner ved å spille reaksjon spill (bruk hender, føtter, bryst, lår, mage, hode, etc.).
 4. 4
  Charge spillerne kommer ned i feltet. Når en fremover kommer ned i feltet for å ta en sjanse, kostnad på ham til å kutte ned vinkelen og å gjøre deg større. Hvis du kommer nær nok, skyv på ham med kroppen din outspread, deretter vikle deg rundt ballen. Det er greit å banke en spiller over som dette, så lenge du får ballen.
 5. 5
  Vet de to grunnleggende trinnene for å bruke når du flytter: shuffle og crossover. Å shuffle, bør du galopp sidelengs. For crossover, slår bena og løpe, men hold øynene trent på ballen.
 6. 6
  Å fange ballen, satte tomlene sammen og la ballen for å skyte inn i en naturlig lomme når det er over brystet. Tomlene og hender bør lage en W. Hvis det er under brystet ditt, bør pinkies danne en M. Det er også mange anledninger når du bør ikke bare ta ballen i hendene, men faktisk samle det inn i brystet med armene pakket rundt ball-dette er det tryggeste alternativet hvis ballen kommer inn i brystet.
  • Det er tider når det ikke er praktisk å fange ballen. Du bør da parere bort ballen med håndflaten eller tuppen av fingrene, eller du kan slå den. Når punching ballen, ikke sette tomlene i neven din. Da kan du ødelegge tomlene. Bare slå det hvis ballen er høy nok slik at når punching det du vil bare tippe det over nettet.
  • Å dykke etter en ball som er høyt oppe, løfter det ene kneet og dytte bort med det andre benet. Fange ballen med W fangsten. Ta ballen ned på bakken. Å dykke etter en ball som er lav, så du slenge begge hendene foran ballen og la kroppen din til følge.
  • Prøver alltid å få kroppen bak ballen. Hvis noen skyter bare til venstre, ikke bare å nå ballen, steg bak det. Så hvis ballen glir gjennom hendene den vil sprette ut av brystet.
 7. 7
  Trene. En målvakt kommer til å trenge sterke armer, en sterk kjerne, og sterke ben. Prøv å få din vertikale hopp så høyt som mulig, slik at ingen del av målet er utenfor rekkevidde fra en stå stille på midt i mål.
  • Du må være i stand til punt ballen store avstander for å fjerne den etter en redning, og har også en sterk kick å tippe ballen fra noen frispark tildelt til laget ditt inni boksen. Sterke armer er viktig fordi noen ganger kaste ballen ut av boksen etter en redning vil være mer praktisk.
 8. 8
  Forstå hvordan geometriske prinsipper forbedre teknikken.
  • Forsøk alltid å lukke vinkelen... det vil si sørge for at skytteren har ikke mange alternativer til hvor du skal skyte. For eksempel, hvis de kommer fra høyre, ikke stå i midten av målet. I stedet møter ballen med kroppen din og stå tett inntil høyre stolpe.
  • Hvis en ball treffer på bakken rett på deg, ikke bare nå ned med hendene. Få hele kroppen lavt, og når du fange den dykke fremover. Dette er for å motvirke handle tempoet på ballen. Når dette er mestret det er mye lettere å holde lave, harde skudd rett på deg.
  • Når du tar en straff, husk å blokkere vinkel. Se etter små ledetråder, som kicker øyne, men ser på øynene fungerer bare i noen få tilfeller så se hvor anlegget foten går eller se hofter det er ekstremt vanskelig for kicker å sparke en annen måte enn hvor hans eller hennes hofter peker. For mer info, se Lese en fotball straffeslag hvis du er en keeper.
 9. 9
  Kommunisere. Andre ting å huske på er at lagkameratene dine ikke vil være i stand til å se hele feltet, og det er derfor viktig å fortelle dem hvilke motstandere de skal markere. Ikke kjefte på dem heller når de gjør feil. I stedet oppmuntre dem selv når en feil koster laget ditt mål.
 10. 10
  Vit når du skal bruke hendene og føttene.
  • Bruk hendene, selv om du ikke må. Det ville være bedre å blokkere et skudd med hendene og fange den, enn å sparke den bort når det kommer til deg, og gir lovbruddet en ny sjanse på et mål.
  • Bruk beina når du må, ikke alltid. Det er tider når du ikke kan bruke hendene og ditt eneste valg er å bruke bena. Dette er en krisesituasjon der du som keeper, vite når den rette tid er å utføre dette.
 11. 11
  Være villig til å gå for hver ball som kommer mot deg. Selv om det virker som du har ingen sjanse til å redde et skudd, dykke anyways. Du kan ha flaks og lagre det og du vil ikke bli latterliggjort for ikke å prøve.

Tips

 • Du må være trygg. Hvis ballen kommer til deg, ikke vær redd og løpe vekk fra ballen. Det er ting mye mer skremmende i denne verden enn fotballer. Vær trygg og stoppe skuddet!
 • Alltid huske, ingen starter som perfekt. Du vil ikke være en stor keeper på den første dagen, trenger du mye tålmodighet og tillit. Hvis du holder mangler ikke la selvtilliten din ned, vil dette bli din svakhet. Bare fortsette å prøve og ikke gi opp!
 • Hvis du bestemmer deg for å parere et skudd bort, etter dykket, komme tilbake opp på føttene så snart som mulig. Du vet aldri når du trenger å gjøre noen andre lagre.
 • Det er et ordtak at "Du trenger ikke å blokkere hvert skudd. Trusler er nøkkelen. Hvis du kan skremme motstanderen slik at han bommer på skuddet, så har du gjort jobben din. Det er aldri mer sant for keepere, også. Det kan være kult at du trekker av en kjemperedning, men hvis forsvarerne glipp av, eller hvis du organisere ditt forsvar også, så du kan fortsatt holde en "clean sheet" (shutout).
 • En god drill er å gjøre en skuddveksling med en venn. Bare bruke noen kjegler som et mål (trenger ikke å være kjegler, H formet field goal innlegg fungerer bra) og fortell din venn å bare skyte den hvor som helst.
 • Hvis du får målvakt hansker sørge for at de sparer finger har de hjelper mye fordi de stoppe deg bryte fingrene, og hvis du bare får fingertuppene på ballen de bidrar til å avlede ballen ut.
 • Viktigst, hvis du tar en avgjørelse, hold deg til det! Hvis du bestemmer deg for å løpe ut for å snappe ballen fra noen, og halvveis ut du skjønner det er ikke en god idé, ikke gå tilbake! Du har allerede forlatt posisjonen din, gå fullføre oppdraget ditt.
 • Alltid gå videre til ballen når du gjør en lagre. Det kutter ned vinkelen for skytteren og får ballen i hendene og sikkerhet før.
 • Før du spiller, lett spray med vann. Du vil ikke ha dem for våt eller det kan rote opp grep. En lett mengde vann vil gjøre lateksen mer klebrig istedenfor glatte. (Merk:. Dette bare gjelder visse typer hansker)
 • Hvis opposisjonen kommer mot deg ikke bare bo i mål boksen, komme ut av boksen og ta ballen!
 • Å blokkere skudd mer effektivt, se på den personen som er skyting. Se på sine øyne, ben og hofter. Ved å bedømme deres posisjon og bevegelse på forhånd, kan du finne ut hvor de prøver å sikte.
 • Ikke glem å jobbe med grunnleggende dribling og pasninger ferdigheter. Tross alt, du kan ikke bruke hendene i en back pass. Selvmål er sluppet inn på den måten. Men når du velger å drible, ikke fjerne seg for langt. Du har bare seks sekunder å kvitte seg med ballen. Ring hjelpe. Hvis du ikke kan gjøre det, sparke ballen til siden. Bedre å innrømme et innkast enn et mål.
 • Å bidra til å utvikle skjemaet under dykking, øve på dykk på en seng eller myk madrass. (Men ikke bryte rammen!)
 • Prøver alltid å bevege seg så raskt som mulig å komme i en bedre posisjon før du stuper, ikke bare det du får i en bedre posisjon til å gjøre det spare, men vil også gi deg momentum å dykke lenger enn hvis du var statisk i tilfeller der ballen er på reise rett inn i hjørnet av nettet.
 • Lover, regler, si du trenger shin vakter og en annen farget skjorte fra motstanderlaget og dommerne.
 • Hvis du ikke er klar til å spille utendørs, er innendørsfotball perfekt utgangspunkt fordi målet er mindre, er målet sirkel området keepere bare, slik at du ikke trenger å bekymre deg for noen. Men du kan ikke lære å forsvare et hjørne, og du vil ikke ha mye sjanser til å forsvare et frispark.
 • Du må se spillernes handlinger og bevegelser svært nøye. For å lykkes må du "on" og klar til å hoppe i et brøkdels sekund. Øv raske starter og stopper for å bygge din muskel tone.
 • I utendørs fotball, aldri si ordet "keeper" til du er 100% sikker på at du kan få ballen. I andre ganger, stole på dine forsvarere å håndtere det, men stoler ikke på dem helt, heller.
 • Hold deg på tuppen av tærne sørge for at ikke fanget flatt skudd ellers du er mindre sannsynlig å reagere så raskt i forhold til noen som er på vakt de få delt sekunder utgjøre hele forskjellen.
 • Aldri fokusere på bare ett eller to viktigste spissene, og ikke bli selvtilfreds. Du vil aldri vite at... du kan ha hell stenge de viktigste spissene ned, men du fullstendig ignorert forsvarerne som ikke har scoret et mål i fem år, og enda han scoret mot deg i de siste sekundene av spillet.
 • Den måten du snakker til forsvaret er den virkelige nøkkelen. Ikke rop på forsvar hele tiden. Vær konkret, kortfattet, men presis og avgjørende. La kjører play-by-spiller i hodet ditt. Men ikke kommer over for sjefete, har du en coach.
 • Det er alltid en vinkel fra ballen til målstengene. Du bør være inne i den vinkelen og godt av mållinjen.
 • Søk på Internett eller fotball spill på tv og studere hvem og hva proffene gjør.
 • Ikke vær redd for ballen. Og husk når en ball kommer forbi du ikke får ned på deg selv det er ikke din feil det er forsvaret sin feil. Tenk på det som et mesterskap spillet og du må redde ballen. Øke selvtilliten din, lykke til.

Advarsler

 • Husk målvakter gjøre brekker ben. Det er en av de farligste stillinger i fotball, så vær forsiktig.
 • Selv de mest vellykkede målvakter gjøre store feil. Lære av det, men ikke la noen komme til deg. Tross alt, kan fotball keepere har mer respekt i Holland og USA, men i andre land (som England, Italia og New Zealand), får de langt mer antiluftskyts når de gjør en feil.
 • Lær å beskytte hodet. De fleste keepertrener skader oppstår i en-mot-en kollisjon eller høy ball take-outs.
 • Aldri heve hendene opp for å bestride en offside samtale. Ditt hovedmål er å stoppe et skudd. Hvis offside er gitt, så det er alt i orden. Bedre hvis du gjør en redning, enda bedre hvis du legger litt stil på Lagre etterpå (Higuita sin Scorpion Lagre kom etter en offside samtale mot England, men han er fortsatt en vellykket keeper i det lange løp). Også er det en sjanse for at spissen trodde han var offside før den endelige pass. Hvis du holder deg klar, vil det gjøre det enda enklere for deg å spare hans / hennes svake innsats hvis offside ikke ble kalt. Noen ganger kan du selv må redde et skudd som kunne ha resultert i et selvmål, så pass på å binde seg til et skudd for tidlig på grunn av mulige blokkeringer.

Ting du trenger

 • Keeper hansker (ikke lovpålagt, men det er nesten et innslag i utendørs fotball)
 • Leggbeskyttere
 • Ulike skjorte fra andre spillere
 • Mann keepere bør ha en atletisk cup.
 • Klossene