Wkeno

Hvordan være en god fotballspiller

Her er noen av de tingene som du kan bruke i en brytekamp.

Trinn

Hvordan være en god fotballspiller. Condition er nøkkelen.
Hvordan være en god fotballspiller. Condition er nøkkelen.
 1. 1
  Condition er nøkkelen. Hvis du ikke har en erfaren veteran conditioning coach, de sannsynligvis ikke vet hva som faktisk er bra for deg, eller over gjør det condition til det punktet at du faktisk miste muskler, eller de ikke tilstanden du nok.
 2. 2
  Vet alt det grunnleggende, kan du lære det grunnleggende før du går videre til eliten Wrestler trekk. Mange brytere har måttet ganske mye omstart på alt av sin kunnskap fordi de prøvde å lære de søte trekk. Og ikke bare lære det grunnleggende, men utfører dem til det punktet hvor de bare kommer naturlig i kampsituasjoner.
 3. 3
  Lær tellerne på bevegelsene dine, slik at du kan forhåpentligvis komme seg ut av den posisjonen og inn i en mindre farlig situasjon.
 4. 4
  En stand-up er den mest nøkkelen flukt flytter du kan utføre. det er godt å være i stand til å gjøre en god stand-up.
 5. 5
  Gjennomgå alle trekkene som du kjenner i deg hodet, og få til å øve litt tidlig og jobbe med dem med din praksis partner.
 6. 6
  Aldri sulte deg selv. Mange brytere vil gå dager uten å spise og ender opp for svak til å delta på trening. Etter at de har gått opp i vekt, de bare gå ut og binge. De vil gjenta denne syklusen uendelige. Bare spise smart og unngå mat med høyt fett.
 7. 7
  Be om hjelp. Hvis du er usikker på om et trekk, be om hjelp. Ikke la stolthet komme i veien-vil du være glad du spurte når det gjelder tid for en kamp.
 8. 8
  Øvelse gjør mester. Hvis du øver gjør noe du får veldig flinke til å gjøre det. Hvis du borer ting i praksis vil gjøre de beveger seg i en reell kamp, ​​prøver alltid å utføre dine trekk hvordan de bør gjøres i en kamp.
 9. 9
  Har hjerte og trangen til å vinne. tro på deg selv og din teknikk. Gå ut entusiastisk og la det hele på linjen.
 10. 10
  Alltid være ett skritt foran dine motstandere. Alltid lære nye bevegelser slik at motstanderen vil ha en hard tid å motvirke det.

Tips

 • Sett en nås mål hver uke. Noen mennesker har høye forventninger i begynnelsen, og når disse ikke er oppnådd, de får frustrert. Det kan ta tre måneder å få hånden hevet i tre sekunder, men disse tre sekunder er ditt bevis på hvor hardt du har jobbet. Dette er en tøff sport, aldri glemme det.
 • Gjør ha noen trekk perfeksjonert som en stå opp, ta ned, reversering og låsing combo.
 • Noen brytere prøve å lære for mye i begynnelsen, kvalitet er alltid bedre enn kvantitet.
 • Bare fordi et trekk fungerer for noen andre, betyr ikke dette at det er best egnet for deg. Flyttingen har å jobbe for deg, og du må ha tillit til det.
 • Sett et mål vektklasse hver turnering og veie på skalaen din hjemme slik at du ikke trenger å kjempe ekstremt tunge gutta.

Advarsler

 • Du kommer til å vinne noen og du kommer til å miste noen.
 • Ikke vær dum og gå ut med noen kompiser og ta en øl eller røyke en joint, fordi det virkelig påvirker dine sportslige prestasjoner sterkt og er ikke verdt å bli tatt for.
 • Kjempe dine kamper med stor intensitet, men ikke vær dum, hvis noen er en god nøytral wrestler pop dem i ansiktet med håndflaten din og få dem frustrerte og la dem ta et dårlig skudd.
 • Ikke prøv noe sånt som et selvmord vugge i den første perioden