Wkeno

Hvordan være en samurai

I dag er Samurai-dom mindre om å herje rundt med en gigantisk Katana og mer om ære og rettferdighet, med andre ord, bushido uten en gigantisk kniv ved din side. Hvis du fortsatt er interessert, selv uten tilstedeværelse av et sverd, og deretter holde lesing.

Trinn

Hvordan være en samurai. Feste seg for lite folk, som pyser.
Hvordan være en samurai. Feste seg for lite folk, som pyser.
 1. 1
  Ikke lyv. Det spiller ingen rolle hva du lyver om, bare ikke lyve om det, det vil ikke hjelpe noe. Med mindre det er for å holde fra å fornærme noen, som å fortelle noen at de ser bra ut, selv om de ikke gjør det.
 2. 2
  Feste seg for lite folk, som pyser. Jeg sier ikke at du bør gå "Spider-man" over noen mobber du kjører inn, faktisk, ikke gjør det bortsett fra i svært dårlige situasjoner. (Du vet de når du ser dem.) Bare få i fyren ansikt hvis han plukke på noen som er mindre enn ham. Selv om han gjør banke deg opp, vil folk legge merke til hva du gjør, og de vil respektere deg for det.
 3. 3
  Husk at du trenger ikke å være en fyr å være en samurai. Ja, alle mener at for å være en samurai du må være en gutt, dette er feil. Jenter kan ha bare og mye dyktighet og mye mer følelser så noen ganger jenter kan være bedre enn gutta.
 4. 4
  Skille rett fra galt. Når du har konkludert noe å være feil og dårlige, for å unngå krav og rettferdighet og ikke gjøre det som er rett er ikke en Samurai holdning.
 5. 5
  Du bør reserveres i å uttrykke din mening. Bare si hva som er virkelig ditt syn på et emne, ikke klippe og kaste fem cent i hver samtale, ellers vil du ikke være i stand til å opprettholde dine synspunkter, og folk vil vurdere å være uvitende og en idiot.
 6. 6
  Frykt ikke døden. Dette var den viktigste delen av å være en samurai. Bushido er egentlig den "Way of Dying" eller leve som om man var allerede død. Dette betyr som lever som om du er død, opptre som om livet er bare en drøm og død er vekkelsen. En samurai retainer må være villig til å dø når som helst for å være tro mot sin herre. Samtidig ha en herre eller master er ikke vanlig i disse dager, det er ikke desto mindre og viktig del av å være en samurai.
 7. 7
  Prøv å få noen ferdigheter, som driver med kampsport og komme i form.
 8. 8
  Mest av alt har tålmodighet, ta deg tid til å se og analysere dine omgivelser. Planlegge dine trekk.
 9. 9
  Bare skade andre når du har virkelig bestemt det er helt nødvendig for velferden til massene.

Tips

 • Honor er nøkkelen i veien for å være en god samurai. Ikke handle på måter som vil gjøre deg se sleazy, billig, feige, eller på annen måte dårlig.
 • Kjøpe noen bøker eller gjøre noen undersøkelser på Bushido. Bruk dem som en retningslinje for hvordan du bør opptre i visse situasjoner.
 • Ikke vær cocky. Det hjelper ikke i det hele tatt, i enhver situasjon. Stolthet kan drepe.

Advarsler

 • Selv om samurai er krigere, ikke slåss med mindre du absolutt ikke har noe valg. La den andre fyren kaste den første slag, og deretter slo ham ned. Når du gjør kampen, ikke vær redd for å bli såret, du skal bare bli involvert i en kamp hvis du har tenkt å forsvare deg selv, aldri slåss bare for moro skyld.