Wkeno

Hvordan være hvem du ønsker å være

Noen gang føler at du ikke er den personen folk sier du er, og du føler virkelig at du er noen andre. Kanskje du føler deg fanget i en rolle som er tilordnet til deg, men du har aldri bedt om det.

Trinn

Hvordan være hvem du ønsker å være. Slutte å skylde på andre mennesker for din situasjon.
Hvordan være hvem du ønsker å være. Slutte å skylde på andre mennesker for din situasjon.
 1. 1
  Slutte å skylde på andre mennesker for din situasjon. Bestem hvem du egentlig er. Selv om du har vært i karakter så lenge du kanskje tror at det er hvem du står fast å være, men tenk at du har blitt opplært til å være en viss måte fra fødselen av dine foreldre, og dine jevnaldrende. Du trenger ikke å ta ansvar for andres forventninger lenger. Du er i stand til så mye mer enn de begrensede forestillinger som har blitt plassert på deg. Som inkluderer din egen tro også.
 2. 2
  Begynne å elske deg selv som om du er den nye personen. Nyt bli din nye rolle, men vær tålmodig med deg selv. Du er som en nyfødt baby, og du må begynne å bygge deg selv igjen med det du har. Jobbe hardt for å komme dit, men hvis du faller ned, få opp igjen.
 3. 3
  Vet at andre mennesker kan eller ikke kan være enig med deg å bli din nye selv. Ikke bli overrasket hvis de ikke støtter deg eller verre, de slår mot deg. Gi dem tid til å bli kjent med dere alle igjen, men bare vet at noen mennesker vil bare liker deg på sine egne premisser. Noen mennesker vil prøve å overbevise deg om at det er bare ikke mulig å endre. De kan selv prøve å få deg til å føle deg skyldig for å prøve. Noen mennesker har et bilde av hvem de tror du bør være, men det er alt det er, bare et bilde. De kan ikke være klar til å gi det opp. Husk at de egentlig ikke eier deg. Gud kjenner deg og ingen andre kan fortelle deg hva du skal gjøre.
 4. 4
  Etter hvert vil du finne deg selv i din nye rolle. Bare husk å prøve å ikke være trett. Alt det harde arbeidet som fikk deg hit er meningsløst hvis du du ender opp bitter. Hvis du ønsker å være lykkelig som ny selvtillit, så må du lære å tilgi deg selv og andre.

Tips

 • Få nye venner som vil støtte deg i din nye rolle.
 • Finn ut så mye du kan om din nye rolle. Lære og vokse.
 • Gi deg selv ros ofte og takke Gud for alt det du har.
 • Og alltid være håp, uansett hva. Situasjoner ikke gå galt fordi du håper, men fordi det var ment å være slik. Det er ingenting galt med å ha håp, og det er bedre å ha håp og bli sluppet ned noen ganger heller enn aldri ha håp.
 • Det er greit å gråte.
 • Bruk flere kilder, inkludert Google for å finne ut hva du trenger. Sjansene er gode for at du vil finne det.
 • Husk at reisen er fortsatt viktigere enn belønning.
 • Begynne å handle akkurat som mengden av mennesker du ønsker å være involvert med.

Advarsler

 • Ikke vær fordømmende. Du vil bare få tilbake det du legger ut.
 • Tror ikke din egen selvtillit å slå tanker.
 • Ta konstruktiv kritikk fra erfarne folk, men se opp for folk som er sjalu på deg. De kan gi deg feil råd. Følg din intuisjon.