Wkeno

Hvordan være sterk

Når møtt med vanskelige omstendigheter, hvorfor noen mennesker svikte og spiral mot selvødeleggelse, mens andre overleve og selv trives når stormen har passert? Ingen er immune mot motgang, men noen mennesker ser ut til å være bedre i stand til å takle og gjenopprette fra selv de mest anstrengende forhold. Å utvikle din egen indre styrke, følger disse forslagene.

Trinn

Hvordan være sterk. Husk at du er i kontroll.
Hvordan være sterk. Husk at du er i kontroll.
 1. 1
  Husk at du er i kontroll. Styrke innebærer å ha makt og å kunne påvirke ens eget liv, mens svakhet innebærer å være maktesløs og hjelpeløs. Uansett omstendigheter, er det ting du kan kontrollere, og ting du ikke kan. Nøkkelen er å på de tingene du kan kontrollere. Lag en liste over hva som er problematisk deg, så lage en liste over hva du kan gjøre for å gjøre hver situasjon bedre. Godta elementene på den første listen (de er hva de er) og fokusere din energi på den andre listen.
  • I studier av mennesker med en høy Motgang Quotient (AQ), er det observert at hardføre folk ikke bare alltid finne noen aspekter av en situasjon som de kan kontrollere, men også føle ansvar for å iverksette tiltak for å løse situasjonen, selv om deres motgang var forårsaket av noen andre. De med lav AQ, men ignorere muligheter til å ta affære og avlede ansvarlighet, forutsatt at fordi de ikke skapte situasjonen, bør de ikke være de å rette den.
 2. 2
  Velg din holdning. Noen ganger (forhåpentligvis sjelden) vi møter situasjoner hvor vi virkelig er hjelpeløs å vedta endring, men er du fortsatt i kontroll fordi uansett hva, kan du alltid kontrollere din holdning til livet. Som Victor Frankl sa det: "Vi som bodde i konsentrasjonsleirer husker mennene som gikk gjennom brakkene trøstet andre og ga bort sin siste stykke brød De kan ha vært få i antall, men de tilbyr tilstrekkelig bevis på at alt kan være. tatt fra en mann, men en ting:. den siste av de menneskelige friheter, til å velge ens holdning i et gitt sett av omstendigheter, å velge sin egen vei " Uansett hva som skjer, være positiv.
  • Hvis noen gjør livet ditt surt, ikke la dem knuse din ånd. Fortsett å være stolt og har håp og husk at dette er ting som ingen kan ta fra deg. "Ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke."
  • Prøv å ikke la en krise eller motgang i ett område av livet ditt smitte over til andre områder av livet ditt. Hvis du står overfor store vanskeligheter med arbeid, for eksempel, ikke oppfører seg irritert mot den betydelige andre når de har gjort noe, men prøver å hjelpe. Eliminere bivirkninger av motgang din ved å styre din egen holdning. Hardføre folk ikke snu hver tilbakeslag inn i en katastrofe, og heller la de negative hendelser følger en dominoeffekt gjennom livet.
 3. 3
  Ha tro på deg selv. Du har kommet så langt. Du kan gjøre det gjennom bare én dag. Og hvis du tar det bare en dag av gangen, eller enda ett øyeblikk av gangen, kan du overleve uansett hva du går gjennom. Det vil ikke være enkelt, og du er ikke uovervinnelig, så ta babyen trinnene. Når du føler at du er i ferd med å falle fra hverandre, lukk øynene og ta et dypt åndedrag. Meditere eller be. Si til deg selv "jeg kan håndtere dette." Når du har sentrert selv, åpne øynene og ta ett skritt fremover.
 4. 4
  Velge dine kamper med omhu. Du går gjennom mye akkurat nå, ikke klamre seg til idealene og bekymringer som vil bryte deg i stedet at du skal. Dette er en like god tid som noen gang å unngå svette de små ting. Spikke ditt liv ned til noen få kjerneverdier som betyr hele verden for deg, og ikke bry deg om noe annet. "Noen mennesker tror det holder på som gjør en sterk noen ganger er det å gi slipp."
 5. 5
  Nå ut. Tilbringe tid med venner og familie som er støttende og positive. Hvis ingen er tilgjengelige, få nye venner. Og hvis det er ingen venner å bli funnet, som er i større behov enn du er. Noen ganger når vi føler at vi ikke kan bedre våre egne situasjoner, kan vi finne styrke i bettering noen andres, og vi kan også få perspektiv på våre egne liv. "Jeg gråt fordi jeg hadde ikke sko, helt til jeg møtte en mann som ikke hadde noen føtter."
 6. 6
  Vær takknemlig. Livet er tøft, men hvis du ser nøye nok, vil du finne en uendelig rekke ting å være takknemlig for. Selv om de tingene som gjorde deg glad i det siste er borte, det er så mye mer å sette pris på likevel. Gleden du utlede fra verden rundt deg er drivstoffet som vil presse deg gjennom den vanskeligste av ganger, så ta hensyn til hva du har og nyt det for hva det er verdt. Jada, kan du ikke ha det ny skjorte, eller hva det er du ønsker, men minst du har denne maskinen, med internett, eller du vil ikke bli å se dette. Du vet hvordan du skal lese, har du sannsynligvis et hus, og Internett du bruker er åpenbart betalt for. Noen mennesker kan ikke lese, har ingen datamaskin, og bor i noe hjem. Tenk på det.
 7. 7
  Husk at ingenting er permanent. Hvis du er midt i en periode med sorg eller smerte som du ikke kan kontrollere, stå til side og la øyeblikket skje. Hvis du går gjennom en lengre periode med vanskeligheter, minn deg selv på at dette også skal passere.

Advarsler

 • Når tidene er tøffe, vi er mer sårbare enn noen gang, og det kan være fristende å gjøre ting som vi normalt ville aldri vurdere. Du kan føle desperat etter en rømning eller validering, men slike raske reparasjoner vil bare gjøre ting verre. Ikke slå til alkohol, narkotika, eller noen annen form for tom, midlertidig tilfredsstillelse. Hvis du kommer til å flykte, flykte inn i de tingene som holder mening for deg, som musikk, lesing, eller kunst.

Påminnelse

 • Du kan ikke vinne hver kamp, ​​men du kan leve for å kjempe en annen dag. År fra nå dagens kamper vil trolig virke mindre viktig. Du kan selv være i stand til å se tilbake og le. Bare leve drømmen og ikke tankene kritikerne, men hvis du må kaste hendene kaste hender!

"For å oppnå store ting, må vi ikke bare handle, men også drømmer, ikke bare plan, men tror også." Anatole France