Wkeno

Hvordan være wild at heart

En bønn for den wild at heart, holdt i bur. Tennessee Williams

Det siste "blir wild" betyr søker narkotika-spenning eller å være promiskuøs. Wild betyr ikke henger ut i en bar, bli full, og ødelegge din nye bil i en ku beite. Wild handler ikke om din gjeng sklir inn i skolen om natten og kaste gangene og kjører ut i natten hylende med feral latter. Wild handler om ekte eventyr, enten i verden, eller i sinnet. Forstå at Google er i ferd med svar og ikke spørsmål, er vår oppgave å tenke ut en 12 trinns plan, en "how-to" som lærer bur fuglen til å fly gratis, og gratis fuglen til å akseptere det grenseløse himmelen. Gå ut og slippe løs ditt hjerte.

Trinn

Hvordan være wild at heart. # Begynn med å vurdere essensen av Tennessee Williams 'sitat.
Hvordan være wild at heart. # Begynn med å vurdere essensen av Tennessee Williams 'sitat.
 1. 1
  # Begynn med å vurdere essensen av Tennessee Williams 'sitat. Sitatet står foran denne artikkelen. Det er to implisitte tegn. The wild at heart som "bur", og wild at heart som har klart å "fly gratis". Men, er det to forhold underforstått her også. Burde vi ikke også vurdere hva det vil si å være "bur" heller enn "gratis?" Og hva er "gratis" likevel? Hvordan du oppfatter frihet gjør hele forskjellen mellom tilfredshet og misnøye. Frihet finnes så mye i å være blant de rundt deg som det gjør i å være borte fra dem. Når du godtar dette, vil det være lettere å stoppe følelse overveldet av selskapet og travelheten av verden.
 2. 2
  Vet hvem du er, ved å tilgi hvem du ikke er. Hvem vi er, er viktig. Ikke endre "du" for noen andre, eller å passe hva du tror noen vil at du skal være. Kanskje du har vaner som trenger oppmerksomhet, men din personlighet er kjernen av hvem du er og verden trenger din spesielle bidrag. Du kan håndtere dårlige vaner, men hvis du undertrykke hvem du egentlig er, vil du lide intern raseri som vil påvirke livet ditt på en negativ måte.
 3. 3
  Start en journal. Det krever innsats for å finne ut hva du egentlig vil ha ut av livet. Skrive ned dine følelser, tanker og ideer er en flott metode for å gjøre følelse av dette arbeidet. Kanskje du drømmer om å forlate familie og kjører inn i solnedgangen, men i virkeligheten alt du ønsker å gjøre er å bo hjemme. Hvis dette er sant, vil du oppdage dette som du skriver i dagboken din. Det er ingenting galt eller svak om drømmer. Og det er ingenting galt med å leve i en verden som ikke er din drøm. Stille spørsmålet: "Hvordan kan jeg gjøre dette stedet jeg er i et eventyr?"
 4. 4
  Verdsette dine drømmer. Arbeid på å holde dine drømmer i live mens du venter på muligheten til å veve dem inn i din nåværende situasjon. Ikke miste dem av syne, og til endringer kan være nødvendig som en del av en reality check, men aldri endre dine drømmer fordi de føler seg umulig eller fordi du føler hemmed av en situasjon. Arbeidet med å endre de eksterne barrierer, slik at drømmer kan bli mulig.
 5. 5
  Aldri bli misfornøyd med det du har. Lær å bygge videre på det du har. Ingen tenkelige livssituasjon er begrensende i seg selv. Tenk på Christopher Reeve og styrken han hadde tross sin skade og hvordan han gjorde det meste av de gjenværende årene av sitt liv. Du vil alltid ha mer enn du innser. Hvis ikke helse, så en følelse av humor. Hvis ikke rikdom, deretter helse. Og så videre. Sjekk alltid av de tingene som er positivt om livet ditt før å bli fast i det negative.
 6. 6
  Les biografier. Det har alle vært gjort før, følte før og lurte på om før. Vi er rett og slett heldige nok i dag å kunne få tilgang til et enormt utvalg av innsikt av andre gjennom lesing. Lær av andres kamp for frihet og hvordan andre mennesker har jobbet med å være en stemme i villmarken. Lær om hvordan de fant sin "special place" som vugget dem med håp og omsorg når alt annet følte undertrykkende og negative. Reach for sin inspirasjon og ta det som din.
 7. 7
  Heed advarslene fra dem du respekterer. Ikke ta til sitt hjerte kritikk av folk du knapt kjenner, eller hvem du ikke respekterer. De kjenner deg ikke, og de forstår ikke hva gjør du krysser. Men lytte veldig nøye når noen du respekterer veldig mye gir deg en konstruktiv advarsel om aspekter av din oppførsel. Hvis du er ærlig med deg selv og se dypt inne, kan de bare være å fortelle deg hva du allerede vet. Handle på det fornuftig og rolig. Utgjøre forskjellen som fortsatt vil tillate din frihet, men vil tone ned den galskapen som du kan være avslørende på utsiden.
 8. 8
  Unngå materialisme. Samle ting kan aldri ta plassen til styrken av gode relasjoner, en følelse det er folk du kan slå til i nødens stund og forståelse av verden rundt deg. Ikke la deg selv bli tynget av de tingene i din livsstil - en enorm boliglån, en bil du er for redd for å kjøre av frykt for denting det, et hus du er for redd for å la frykt for innbrudd - disse er de verste forgylte bur du noen gang kan finne deg selv sittende fast i.
 9. 9
  Komme seg ut. Enkelt å si, men ofte vanskelig å gjøre. Kom deg bort fra skrivebordet, gå ut av huset ditt, komme seg ut av byen din, komme seg ut av landet. Gjøre noe annerledes fra det normale. Ta en safari i Afrika, en kanotur på en lokal innsjø eller en tur til en del av byen du aldri har tenkt på før. Å være mobil vil ofte dempe følelsen av å være i bur eller bundet til ett sted eller aktivitet. Godta at du er noen som trenger å komme seg ut og føle dugg på ansiktet tidlig på morgenen og vinden pisker gjennom håret ditt. Det er hvem du er - imøtekomme det, ikke flaske det opp.
 10. 10
  Vite forskjellen mellom sinne og vill. Forskjellen er viktig fordi det kan lede din atferd for ditt eget beste eller til skade:
 1. 1
  • Anger er bitterhet, holder på en grudge, en tidligere skade eller en besettelse. Anger er haunting, de-motiverende og drenering. Anger er fiende av frihet, det er bur-lock.
  • Wild er å vite hvem du er, hva du vil og streve for frihet til å nyte eventyret av livet. Wild er låse burene som hindrer deg fra å bli den du er fullt og gjøre en full bidrag til verden.
 2. 2
  Finne ut hvem du er ut fra alle. Det er en merkelig bind i de som er svært uavhengig og søke frihet og likevel desperat søke godkjenning og toleranse for andre. Denne spenningen og trekke kan rive deg ut hvis du ikke tar vare på dine interne behov og møte de grunnene til at du krever andres aksept så intenst. Ta tid bort til å bygge opp din selvtillit og tro uten å bli påvirket av andre. Da vil du være i en bedre posisjon for å unngå vondt når kritisert og vil være i stand til å takle konfrontasjon i stedet for å søke å kjøre fordi du føler deg kvalt eller undertrykte.
 3. 3
  Bidra til andres velvære. Det er ikke alt om deg selv. Det handler om deg som en del av menneskeheten, som en del av den fantastiske stedet vi kaller Jorden. Du har plikt til å verdsette det livet du har, og å respektere andres liv. Når dine drømmer, behov og ønsker ikke synes å gel med hva som skjer rundt deg, noen ganger er det en sjanse til å stoppe opp og spørre deg selv hvordan du kan gjøre en forskjell for andre mennesker. Dette skifter fokus vekk fra deg. Ofte, i prosessen med å hjelpe andre til å finne sin plass i denne verden, du finner din. Ikke avvis kraften av å dele din visdom og lære ferdighetene dine med andre. Det er den mest edle ting en person noen gang kan gjøre.

Tips

 • Ikke lider av sinnssykdom gjennom valg. Nyte hvert minutt av livet.
 • Berge din smerte med narkotika og alkohol er kortsiktig. Jada, nyte et glass whisky når innsatsen er ned å slappe av kroppen og lar deg hvile. Men ikke slå den inn i en smertefri flykter vane som vil stadig kjedelig sansene dine og ødelegge din evne til å føle.
 • Bare husk hvor heldig du er å ha det du har
 • Ikke gi opp med uansett hva du gjør
 • Våg å være annerledes
 • Ha det gøy og ikke konsentrere seg om de negative tingene i livet!

Advarsler

 • En skygge av fare hjemsøker dem som er urolig uansett hvor de går, som sitter ved bordet med sine familier når alt de ønsker er å kjøre av sted. Pass opp disse skiltene i deg eller andre mennesker:
  • Folk som alltid ser ut av vinduene, selv når du prøver å engasjere deres oppmerksomhet.
  • Folk som tror døden er bare en påminnelse om at de er i live. Disse menneskene ofte fråtse i scenarioer som involverer risiko for eget liv.
  • Folk som har blikket er alltid bortenfor deg, at "langt borte, drømmende" utseende. Prøv å knipse deres oppmerksomhet tilbake til deg med velmenende men firmaet kommentarer.