Wkeno

Slik bruker du en kniv i en stridslystne situasjon

Kniv kamp.... det er en av de mest skremmende og brutal tingene som alle skulle ha møte. Denne "Hvordan" ble skrevet for å lære det grunnleggende og grunnleggende av med en kniv i en stridslystne situasjon. Det overordnede temaet for denne artikkelen er å overleve fremfor alt annet.

Trinn

Slik bruker du en kniv i en stridslystne situasjon. Lær hvordan du skal stå.
Slik bruker du en kniv i en stridslystne situasjon. Lær hvordan du skal stå.
 1. 1
  Lær imperativer. Imperativer er bare fem grunnleggende og fundamentale prinsipper som alltid skal følges i et engasjement med og kantet våpen. De fem prinsipper er som følger:
  • Forvente å få kuttet.
  • Defang slangen.
  • Kontrollere
  • Tid er essensen.
  • Survival. Overlevelse er det viktigste imperativ.
 2. 2
  Lær hvordan du skal stå. Holdning er svært viktig i kniv kamp, ​​din holdning er grunnlaget for hvor du er i stand til å manøvrere og engasjere. Den videre kampstilling er en flott holdning for manøvrering. Vekten skal være jevnere mellom føttene. Vekten bør hvilte på kulene på foten. Den fremre kneet er litt bøyd og albuene er i på sidene. og hendene er opp for beskyttelse. Ledelsen hånd eller "Kontrollere hånd er alltid i front. Den sjekker hånden er den hånden som bistår cutting hånd i kamp ved å kontrollere fiendens våpen hånd, og eller sette opp et angrep. Haken er gjemt i å beskytte halsen. Husk at dette standpunkt er en mobil holdning. I kniv kamp mobilitet er viktig. Aldri pass opp muligheten for flukt!
 3. 3
  Skrive inn. Entering er ingenting mer enn å lukke avstanden mellom deg og våpenet eller du og fienden. Stepping på er nøkkelen i å komme inn. Ofte instruktører fortelle sine traineer til stigtrinn og blokk. I denne metoden av undervisningen vil vi gjøre unna med denne ideen om blokkering og side stepping. Hovedpoenget med inn, er å lukke avstanden og avslutte oppdraget raskt, for ikke å snevert unngå og deretter re teller. Derfor stepping dypt og direkte i er avgjørende. Husk at kniven er bare en forlengelse av den tomme hånd.
 4. 4
  Tildekking
 5. 5
  Lukke avstanden
 6. 6
  Tømme våpenet arm I denne metoden vi vil benytte dekker versus blokkering. Begrepet blokkerer ofte refererer til nedbøyning ved å skyve unna. Det er derfor vi ikke vil bruke begrepet blokken, men dekselet. Dekker i dette tilfellet høyere og lavere gate utføres ved å ta kontroll hand og dekker over øvre gate med håndflaten vendt ut. De sjekker hånden beveger seg over kroppen i en bue bevegelse og stopper forbi øret av den ikke sjekke siden. Kniven hånden dekker den nedre port, i en bue bevegelse over bena og lysken. Når den nedre port hånden når motsatt hofte det fortsetter sirkelen oppover til den er rett foran ansiktet ditt. Loven av stepping og samtidig dekker er avgjørende i å sette din fiende opp for den neste teknikken i serien.
 7. 7
  Defanging slangen. Mate angripere våpen hånd ved å bruke både kniv og sjekke hånd (forbereder seg på å angripe håndleddet sener).
  • Angripe våpenet hånd
  • Angripe armen
  • Ødelegge armen og punture arterien
  • Nå som du har lukket avstand og dekket, kan du nå fokusere på defanging slangen. Kniven er en forlengelse av den tomme hånd, og kniven weilding arm selv kan sammenlignes med en slange eller slange. Slanger har hoggtenner som bite og ofte er dødelig. Hvis du Defang slangen det ikke kan trenge inn i kjøttet med sine hoggtenner, og derfor fordelen er tatt fra fienden. Stepping og dekker er en svært viktig del av defanging slangen, men du må også vite hvordan du styrer våpenet og hvordan å angripe våpenet hånd / arm for å gjøre angriperen slippe våpenet.
  • Hvor å angripe våpen arm: Skjøter (sener og leddbånd) IE over albuen og håndleddet. Hvis angriperen ikke kan fysisk holde våpenet, eller bruke armen fordi hans sener og leddbånd har blitt kuttet og gjengi hans våpen arm ubrukelig, kan han ikke gjøre mye for å forårsake skade med våpenet.
  • Vener og arterier Hvis du begynner å kutte i sine vener og arterier som ligger på den indre delen av armen hans, vil han begynne å miste store mengder blod. Å miste store mengder blod er demoraliserende, så vel som det kan gjøre en passere ut raskt og flytte dem et skritt nærmere utløp. Brakialarterien på innsiden av Biceps og aksillær arterien i armhulen er gode mål for å forårsake hurtig blodtap og død.
  • Bare fordi du har defanged slangen og har kontroll betyr ikke at du er trygt hjem. Du må ha kontroll. Husk dette Angriperen hadde en kniv! Hvis han hadde en kniv som betyr at han er fast bestemt på å drepe deg. Du må nøytralisere situasjonen ved å hindre ham fra andre ytterligere angrep. Hvis du styrer hodet kroppen vil følge. Inorder å holde kontrollen du må være dypt inne i grappling sone. Når du får kontroll over angripere hodet ved stakk bladet inn i hule hulrom under kjeven, ta ham i bakken. IKKE miste kontrollen over ARM!
  • Thrust
 8. 8
  Fjern bladet
 9. 9
  Trap og kontroll

Hvor hodet går kroppen må følge
10
Trinn dyp
11
Ta ned
12
Etter gjennom
 • Etter gjennom midler for å opprettholde kontroll og nøytralisere situasjonen. Når gitt muligheten, er det anbefalt å flykte, men det er noen situasjoner her som kanskje ikke er mulig. For instruksjon skyld vil vi dekke etterbehandling fienden. Denne teknikken kan være nyttig for soldater i kamp. For eksempel en varetektsfange eller krigsfange som kan ha å engasjere fienden i orden for Survival, Evasion, Resistance og Escape. Soldaten har nettopp engasjert en fiende vakt og kan ikke tillate ham å overleve. Dette er ikke anbefalt for en gate møtet er det imidlertid viktig å nevne at denne fyren bare ment på å drepe deg med en kniv, og han kan ha venner i nærheten som venter på å angripe deg. Du kan være i stand til å rettferdiggjøre dette neste løpet av handlingen lovlig hvis du er overbevisende at du var i frykt for livet ditt, og det var en mulighet for ytterligere fare etter nøytralisere den første angriperen.
13
Opprettholde kontroll

14
Fullfør
15
Escape
Her er et eksempel på en lignende rekke teknikker hvor forsvareren er ubevæpnet og angriperen er bevæpnet med en kniv.

Tips

 • Når du er i en kampstilling engasjere en kniv er det viktig å holde de indre deler av armer og ben blir utsatt for slashing av angriperen. De indre armer og ben begjære vener og arterier.
 • Husk alltid at hvis du kan få motstanderen din hals, det er en veldig liten sjanse for å overleve.
 • X - T - C -8; Dette er de forskjellige flenger du kan bruke i en kantet våpen engasjement.
 • - 8 - Figur 8 skråstreker
 • - X - Den diagonal strek
 • Gripende er en viktig faktor når engasjerende i kniv kamp. Den anbefalte grep er en sabel grep. Den sabel grep er grepet med den mest taktisk fordel. Det gir avstand og er den mest manøvrerbare grep.
 • Når man engasjerer seg i edged våpen kamp er det viktig å målrette deler av fiendens kroppen som øker effektiviteten i angrepet. Eksempel: Kroppen er ikke den mest effektive målet, fordi det er mye av muskel og annet for rustning, samt ben og brystkassen. Klær dekker ofte dette området som gjør kroppen rustning. Det er mulig for kniven for å bli kilt i beina i brystet eller ribbeina. Også er det mange mål i overkroppen som bare ikke er dødelig. Når du velger målene holde seg til, sener, leddbånd, vener og arterier. Disse er de målene som påvirker funksjon i kroppen. Husk dette for mål, "Hvis en mann ikke kan se, han skrånende kampen. Hvis en mann ikke kan puste han kan ikke kjempe. Hvis en mann ikke kan stå han ikke kan kjempe. Sener og leddbånd påvirke mobilitet. vener og arterier påvirke blodtap og store mengder blod tap påvirker fiendens evne til å gjøre noe. er øynene også gode mål.
 • Velg prinsipp enn teknikk
 • Mål
 • - T - Vertikale og horisontale skråstreker
 • Selv i denne "Hvordan" Vi har lært en bestemt serie av teknikker for å motvirke en fiende i edged våpen kamp. Det er viktig å huske de grunnleggende og fundamentale prinsippene bak teknikken. Det er best for deg å øve og undersøke denne teknikken og anvende prinsippene i måten du slåss.
 • - C - Sirkelsager skråstreker
 • Utfall eller rett thrust er også en utmerket angrep, men kaster er generelt for kroppen og kroppen er ikke den beste eller mest effektive mål.

Advarsler

 • Husk at det er ikke noe slikt som en teknikk som fungerer 100 prosent av tiden. Forvente å få Cut!
 • Ekstrem kontroll anbefales, spesielt når du forsøker hodet stomp og manipulere hode, nakke eller ledd.
 • Når du gjør beslutningen om å engasjere en annen person i edged våpen kamp, ​​med unntak av militær kamp, ​​for det er og vil være juridiske konsekvenser. Husk at det er alltid foreslått å flykte over alt annet, men overlevelse er viktig.
 • Teknikkene vist ovenfor ble utført av fagfolk. Når du forsøker dette hjemme, anbefales det at du er under oppsyn av en profesjonell.
 • Når treningen er det anbefalt at du øve med gummi kniver. IKKE PRØV Å bruke ekte kniver i denne opplæringen!
 • På grunn av dødelighet og brutalitet av disse teknikkene Parental Advisory anbefales

Ting du trenger

 • En treningspartner
 • Gummi kniver
 • Robust og slitesterkt klær