Wkeno

Slik forhindrer type 2 diabetes

Det finnes to typer diabetes, type 1 som betyr at kroppen ikke produserer insulin og type 2 som betyr at kroppen ikke produserer nok insulin, eller ikke bruker insulin riktig. Den vanligste typen er Type 2. Denne typen kan være forårsaket av: stress, utilstrekkelig mosjon og dårlig kosthold. Denne typen er dekket i denne How To. Dessverre kan Type 1 ikke kan forebygges eller kureres. Det er umulig å hindre det, som det forekommer naturlig av genetiske problemer i enkelte folks kropper.

Type 1 diabetes er når bukspyttkjertelen, noe som skaper insulin, slutter å fungere. Type 2 diabetes betyr at cellene har begynt å motstå insulin og har sluttet å utnytte insulin opprettet. Insulin er et hormon som gjør at sukker fra blodet inn i de delene av kroppen din som krever det. Når dette viktige hormonet mangler eller cellene dine kan ikke absorbere insulin riktig, bygger sukker opp i blodet, noe som fører til at du blir syk.
Noen mennesker (type 1) krever en injeksjon av insulin til å kontrollere sukker, mens andre må en tablett - eller bare diett og mosjon (type 2). Alle med diabetes må ha et sunt kosthold - og dette er også det hjelper går langt for å bidra til å forhindre forekomsten av type 2 diabetes.

Trinn

Slik forhindrer type 2 diabetes. Få minst 30 minutter med trening nesten hver dag.
Slik forhindrer type 2 diabetes. Få minst 30 minutter med trening nesten hver dag.
 1. 1
  Få minst 30 minutter med trening nesten hver dag. For eksempel vandre rundt nabolaget ditt hver dag er en god idé. Nøkkelen er å bruke store muskelgrupper. Du kan også prøve et par ganger i uken.
 2. 2
  Spis et balansert kosthold. Spis litt fra alle gruppene, og ikke for mye av de dårlige ting - som sukker, salt og fett.
  • Se hvor mye karbohydrater du spiser. Din lege eller ernæringsfysiolog kan gi deg en diett plan med mengden av karbohydrater, protein og fett du trenger hver dag. Følge deres råd, og unngå kjepphest dietter som bare vil føre til mer trøbbel.
  • Spise sakte for å unngå overspising. Det tar ca 20 minutter for magen å sende et signal til hjernen din at du er full. I så lag, kan du spiser for mye, langt mer enn du trenger.
 3. 3
  Drikk rikelig med vann, fordi kroppen din trenger vann. Vann er bedre enn noen annen drikke. Vann fyller også opp slik at ditt ønske om å spise reduseres.
 4. 4
  Opprettholde en sunn vekt ved å spise sunn mat og unngå junk food. Spise sakte forhindrer overspising ved å få deg fornøyd med mindre mat. Vår sensor i hjernen (i hypothalamus) trenger ca 20 minutter for å få metthetsfølelse signal, vi kan få full, selv oppsvulmet og fortsette å spise fordi vi fremdeles føler deg sulten. Kjør saktere.
 5. 5
  Ikke røyker, drikker alkohol eller ta vanedannende legemidler (tobakk og alkohol er lovlige rusmidler).
 6. 6
  Aldri blir presset til å spise noe eller få av din regime eller rutine og aldri blir stresset av programmet til å leve med diabetes. Det er bare noen få ganger du kan få tillate deg selv å bli stresset.
 7. 7
  Spør legen din om å senke blodsukkeret og behovet for insulin eller snacks for søvnen din (natt eller dag): ikke spise annet enn lys protein snack ved sengetid, særlig å stoppe ikke-essensielle næringsstoffer to eller tre timer før din søvn-tid, drikker bare vann (ikke alkohol, ingen koffein eller andre sentralstimulerende midler) i slike tider, forteller deg selv: "At mat vil være her i morgen!"
  • Innse, bør de sene nattetimer snacks være en no-no for folk som har diabetes, per Mayo Clinic artikkelen.
  • Sulten etter middag - disse "gratis" mat har få, om noen, vil karbohydrater og kalorier, så "en" av dem ikke føre til vektøkning eller økt blodsukker Velg en "gratis" mat, for eksempel:.
   • En lav-carb, fortrinnsvis, ikke-kullsyreholdige drikker,
   • En servering av sukker-fri gelatin,
   • Fem baby gulrøtter,
   • To stk saltet kjeks,
   • En vanilje wafer,
   • Fire mandler (eller lignende nøtter),
   • En tyggegummi eller liten hard candy...
  • Gi nerver, lever og fordøyelsessystemet tid til å fullføre arbeidet, og for å hvile og for generell oppgang, fra sukker produsert av [fortsetter] fordøyelsen når de sover;
   Stopp blodsukkeret blir unødvendig forhøyet under søvn.
   Stopp fett eller sukker blir behandlet hele natten i leveren (og tillate i-fordøyelsen å klare, i tillegg).
 8. 8
  Sove (på en nesten tom mage!) - Få seks, helst syv eller flere timer med søvn for utvinning tid for nerver og alle andre systemer for å bosette og hvile. Dette vil redusere diabetes problemer, dvs.: blodsukkernivået [og forbedre blodtrykket].
  • Hvis du trenger hjelp til å sove, (1) prøve ett antihistamin å forårsake døsighet som ikke forårsaker høyere blodtrykk (HBP), så billig som 5€ for 100 (som Equate merkevaren "Chlortabs '): det er klorfeniraminmaleat - også selges som "Chlortrimeton 'og som' Corcidin-HBP '. (Ikke bruk sukkerholdige antihistamin sirup.) (2) Ta Valerian som en svært middel urt - hjelper med søvn og er spesielt kjent for å redusere smerter i kroppen og smerter. Hvis du våkner opp for tidlig, drikke vann og ta en ny dose av begge deler, hvis fire timer eller mer har gått siden den første dosen. (3) Ta kalsium med magnesium og vitamin D3 og B-vitaminer, omega3, omega3-6-9 som alle jobber sammen, forårsaker mye bedre avslapping og mange andre helsemessige fordeler! (4) En "liten porsjon protein mat" hjelper søvn - som vanlig kalkun eller kylling, og spiser mandler (! Har mer fiber), valnøtter, pekannøtter, solsikke og gresskarfrø, pistasjenøtter, røde peanøtter med skall-on (også, slike frø og alle nøtter har essensielle oljer!).

Tips