Wkeno

Slik kjører du en syv minutters mile

Du har prøvd å slå klokken. Prøvde å gjøre det i 7 minutter eller mindre. Men akk, det er bare ikke fungerer for deg. Er det din situasjon? Hvis det er, kan det være lurt å lese videre, fordi denne artikkelen er laget for å hjelpe til.

Trinn

Slik kjører du en syv minutters mile. Kjør med noen raskere enn deg.
Slik kjører du en syv minutters mile. Kjør med noen raskere enn deg.
 1. 1
  Gjør speed-arbeid. Prøv å tildele 20% av din kjører tid for speed-arbeid formål. Her er en rask eksempel på hva du bør gjøre hvis du vil kjøre en kort 6-mile. Du bør bruke de første 4-5 minutter bare går (10 min mile mest sannsynlig) så kjøre de neste 10 minutter i et tempo på 7.5min / mil, deretter bruke 1 minutt å kjøre så fort bena vil ta deg. Etter som minutt, gå tilbake til 7,5 min / mile (eller 8 -9 min / mil hvis du er ganske utmattet) og fortsette som utvider speed-arbeid fra 60 sekund ved 15-sekund (eller 30 sekund) intervaller.
 2. 2
  Få joggesko. Joggesko bør passe deg godt. Løping er en veldig repeterende bevegelser, og selv den minste ubehag vil holde deg våken. I tillegg kan fortsatt bruk av dårlig tilpasset joggesko forårsake skader som plantar fasciitis, hæl problemer, og ryggsmerter.
 3. 3
  Kjør med musikk. Høres enkelt, men det fungerer. Når du er klar for et løp, kan det være lurt å ha musikk kategorier for ulike avstander. Når du kjører og hører en sang, vil du vite om du er på rett spor, eller hvis du trenger å endre tempo. Start med noen av dine favoritt fengende sanger, og har takten øker etter som tiden går, slik at du fortsetter å være motivert.
 4. 4
  Kjør med noen raskere enn deg. Hvis du ikke kjenner noen raskere enn deg, bli en lokal løpeklubb eller triathlon klubb, vil du møte mange raske løpere. Som du kjører bak dem, følge deres tempo og se deres bevegelse og beina... uten å vite det din rytme og tempo vil matche deres og gjøre fremskritt lengre og tempo raskere.
 5. 5
  Sett målrette mål. Se å redusere mile tid etter et bestemt beløp sekunder hver uke til du når målet ditt på 7 minutter. Begynn hver run ved å si om det er en Vedlikehold Run, Utfordre Run eller en "Jeg prøver lykken" Run. En Vedlikehold Run betyr at du kjører bare for moro skyld for å få litt mosjon. En utfordring Run er flott når du har hatt en stressende dag og har masse energi (kanal som energi til løpeturen). Øke det samlede tempo ved 0,5 min / mile. En "Jeg prøver lykken Run" er akkurat det-et sjeldent dag der du alt har falt på riktig sted. Bruk denne spenningen til å prøve og slå din egen personlige rekord. Bestemme og planlegge din kjøring før og avslutte den med målet du hadde... du vil se i et par uker dette vil gjøre deg til en raskere løper.
 6. 6
  Ta vare på kroppen din. Du vil automatisk går raskere dersom du er godt uthvilt og næret.
 7. 7
  Ha det gøy! Ikke slå deg opp hvis du må øve hele tiden - du får det til slutt! Husk å holde mye vann med deg slik at du ikke får dehydrert.