Wkeno

Slik kjører uten å bli sliten

Som vi alle vet, er å kjøre en svært viktig ferdighet som alle bør være i stand til å gjøre. Det er en fin måte å slanke seg, og holde deg sunt for hjertet. Det er også bra i en nødssituasjon: du vet aldri når du kan ha til å løpe fra et vilt dyr-eller en dør-til-dør selger.

Ulempen til alle at løping er at det er vanskelig å holde det gående! Noen ganger får du så sliten at kroppen bare ønsker å slutte, og faller ansiktet først i bakken. Denne artikkelen vil forbedre din kjører ferdigheter i generell og hvis du er en god løper, vil vi vise deg hvordan du skal gå enda raskere!

Trinn

Slik kjører uten å bli sliten. Ikke bare sprint for mållinjen.
Slik kjører uten å bli sliten. Ikke bare sprint for mållinjen.
 1. 1
  Varm opp. Før du starter noen form for trening eller kjører, alltid varme opp. Dette vil fortelle hjernen din at du er i ferd med å gjøre noen alvorlige trening, og strekke musklene slik at de kan nå topp effektivitet. En god oppvarming begynner med stretching, og strekke på bena, for løping, er mest effektive.
 2. 2
  Hold deg hydrert. Kroppen din trenger vann for å overleve, og hvor mye du bør drikke er ca 8 glass per dag. Før du begynner å løpe, ha minst en av disse brillene, og hvis du har en vann flaske, fyll den opp og ta den med deg for nipper underveis.
 3. 3
  Kjør til musikken. Det gjør du ønsker å danse, ikke sant? Det er rytmen som kommer til å få deg, så bruk det til din fordel. Finn rytmer og melodier som gir deg energi, kopiere dem til din iPhone, plugg i disse øreproppene, og så går.
 4. 4
  Ikke bare sprint for mållinjen. Når du starter å løpe, bare jogge. Finn ditt tempo, og bygge opp til du er nådd målet hjertefrekvens. Når du gjør det, bør du være i stand til å jogge 400 meter lett uten å bli sliten. Når du endelig føler omstendelig, sakte ned til en joggetur igjen, før kroppen føles bedre. Har en lang kald drikke vann for å oppdatere, og stopper ikke før du har nådd målet ditt. Når du kan jogge uten å bli sliten, og deretter legge litt fart. Ikke gå for fort.
 5. 5
  Pust. Pass på at du puster inn så dypt som mulig gjennom nesen og puster på en kontrollert måte gjennom munnen.
 6. 6
  Keep going! Når du blir lei ikke la det stoppe deg. Du er så mye sterkere for hver dag, og hver gang du kjører rett forbi tretthet..
 7. 7
  Kjøle seg ned. Som du trappe ned med løpeturen, gjøre de siste 10-15 minutter en nedgang periode, gradvis bremse deg en tur. Når du er jogging økten er over, gjøre noen kule nedturer strekninger og trening. Dette vil hjelpe kroppen din ikke være så trøtt som det ellers kan være.
 8. 8
  Har en pause. Ikke kjør hver dag, eller du vil slite seg ut, både fysisk og mentalt. Ta en dag fri for å slappe av, eller arbeider på dine magemuskler.
 9. 9
  Hold deg fokusert og motivert. Fortell deg selv at du kan gjøre dette og vil oppnå dette ved slutten. Ta med en venn for å få kjøre med deg.
 10. 10
  Holde seg frisk. Få så mye som kalsium og vitaminer som mulig. Du må være frisk og i god form til å kjøre. Gå lett på junk food, stick med skummet eller 2% melk, drikke mye vann, spise mye frukt og grønnsaker (en godt balansert kosthold hjelper). Ta dype åndedrag. Elsker livet.

Tips

 • Bruk armene til å hjelpe deg å kjøre. Curve hendene til å trekke deg, og ikke la dem rett ved midjen din. Dette vil holde deg våken.
 • Hvis du kommer til å kjøre lange avstander, ikke starter for fort da dette vil trette ut deg raskt. I stedet prøver å opprettholde et jevnt tempo til du er komfortabel. Deretter kan du langsomt øke tempoet litt etter litt.
 • Bruk pusten til å hjelpe deg med å tempoet selv. Eksempel: to korte åndedrag i og to korte spruter ut. Prøve å hjelpe tempoet selv ved å stoppe å slappe av.
 • Ta med en vannflaske bare i tilfelle, men ikke drikk for mye, eller du vil bli syk.
 • Delta i idretter som fotball, håndball eller basketball. Noe som involverer en rekke aerobic trening vil hjelpe!
 • Prøv ditt beste, prøver å forbedre dine timings hver gang du kjører.
 • Kald melk og en kald dusj i morgen vil vekke deg! Varm melk om natten produserer kjemikalier som hjelper deg å sove.
 • Ikke legg for mye press på deg selv. Løping skal være gøy!
 • Har et mål og tenke på fremtiden.
 • Hver uke eller så, prøv å legge hastighet til jogging ditt enten hvis det kjører på tredemølle eller når du tar en rask joggetur rundt blokken.
 • Hvis det er din første gang, så det er greit å stoppe. Men din første joggetur er alltid kommer til å være den raskeste og lengste. Når du jogge igjen, vil du ikke vare så lenge som den første gangen, så gjør ditt første joggetur verdt det før dere hvile.
 • Pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen.
 • Ikke pust ut av munnen din for mye, vil halsen bli tørr og du har en vanskelig tid puste som vil holde deg våken. Prøv å puste inn gjennom nesen og ut gjennom munnen.
 • Lytt til musikk med en stødig rytme å holde deg kjører i et jevnt tempo.
 • Når du slapper av eller tar en pause, kan du prøve å gjøre små fem minutters oppvarming ups hver time.
 • Selv kjører puste dypt.

Advarsler

 • Alltid varme opp og kjøle ned. Hvis du ikke gjør det, kan det sette kroppen i sjokk. I det minste, det kommer til å fortelle deg det ikke setter du bare hoppe inn i en øvelse rutine.
 • Hvis du får for trøtt, ta en vann pause og fortsette.
 • Vær forsiktig. Kjører i varme / varmt vær kan gi deg heteslag!
 • Hvis du har noen luftveisproblemer som astma, må du gjøre ekstra sikker på at du kjører på avstander og hastigheter som er behagelig for deg. Hvis du presser deg selv for hardt, kan astma føre til at du besvimer eller har et alvorlig astmaanfall. Sørg for å ha din inhalator eller andre medisinske ting med deg til enhver tid i tilfelle du trenger dem mens du kjører.
 • Drikk vann før, under og etter du kjører eller gjøre noen øvelser.