Wkeno

Hvordan å føle seg trygg

Du har kanskje allerede lest og lært hvordan å være trygg, men hva hvis du fremdeles ikke føler alt dette? Noen ganger tar følelsene dine litt tid til å ta opp kontakten med dine tanker, men her er hvordan du kan hjelpe prosessen sammen.

Følelser er ufrivillig. Derfor føler usikre er autonom aktivitet. Men det kan løses ved visse trinn. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du blir mer trygg på deg selv.

Trinn

Hvordan å føle seg trygg. Ta en offentlig snakker selvfølgelig.
Hvordan å føle seg trygg. Ta en offentlig snakker selvfølgelig.

Føler seg trygg

 1. 1
  Endre opp utseende. Enten du er mann eller kvinne, kan få et nytt antrekk og frisyre gjør du føler deg frisk, kjølig og selvsikker. Når du gjør dette sørge for at du gjør dette ser ikke andre. Skape et utseende som du liker og som gjør at du føler deg.
 2. 2
  Ta en offentlig snakker selvfølgelig. Du kan hate å stå opp foran folk, men det er ingen bedre måte å hoppe starte din selvtillit enn ved å forsikre deg om at du har noe å si, og folk lytter.
 3. 3
  Late som om du allerede er trygg. Hvis du noensinne har ønsket å bli skuespiller, bruke som motivasjon nå. Du vet kanskje du er dyktig og kompetent, men du kan føle deg ganske usikker, men ved å late som du allerede er trygg, kan du være i stand til å overbevise deg selv. Spør deg selv, hva ville min trygg alter ego gjøre? Hvordan ville de gå? Hvordan ville de snakker? Praksis!
 4. 4
  Finn noen affirmasjoner som vil hjelpe deg og gjenta dem ofte til deg selv.
 5. 5
  Affirmasjoner er svært kraftig og trenger å bli snakket som om de allerede har skjedd. Si til deg selv: "Jeg er en veldig trygg person, kan jeg gjøre noe hvis jeg setter meg til det."
 6. 6
  Visualiser deg selv å bli gratulert på noe du drømmer å oppnå. Tenk deg den personen ta deg i hånden og sa: "Well done". Hold et bilde av deg å være vellykket, og sjansene er, vil det til slutt bli en realitet.
 7. 7
  Hver kveld like før du går til sengs, tenker for deg selv minst ti ganger, "Jeg er en selvsikker person." Dette etterlater en positiv sinnstilstand inne i deg og vil at du skal føle deg mer selvsikker neste dag.
 8. 8
  Gjør noe som du er redd for å gjøre slik som å kjøre en bil, snakker til publikum osv... Som Vincent Van Gogh hadde sagt «Hvis du hører en stemme inni deg sier" du kan ikke male ", så for all del maling, og at stemmen vil bli brakt til taushet."

Tips

 • ALLTID være ærlig og tro på deg selv. Hvis du ikke gjør det ingen andre vil.
 • Husk at alle har frykt. Du er ikke alene.
 • Vær deg selv! Ingen liker en poser, så ikke prøv å være noen du ikke er.
 • Alltid gjøre øye-til-øye kontakt med den personen du snakker med.
 • Alltid praktisere god hygiene!
 • Anta selv lik alle i publikum.
 • Ikke undervurder deg selv bare fordi du er yngre eller mindre.
 • Hvis noen setter deg ned eller gjør narr av deg, tror det gjennom og hvor dum kommentaren er. Gjør det føles som om det er en spøk og du vil ikke ta kommentaren alvor.
 • Vær hyggelig mot andre, og tolerere fornærmelser med en klype salt.
 • Gå til en beste venn for å snakke om din usikkerhet som holder deg fra å være mer selvsikker.
 • Frivillig viktige verk i organisasjonen for å tjene folks respekt og bli mer selvsikker.
 • Ikke føler seg trygg er ofte forbundet med en smålig intellektuelle paradigmet som stimulerer vår autonome nervesystemet aktivitet som igjen påvirker våre følelser av egenverd. Dette paradigmet kan overvinnes, og du kan blomstre innenfra ved å studere og re-evaluere deg selv. [Jf.: Smilende Søn: Dr. Shriniwas Kashalikar]
 • Sitte høyt med skuldrene tilbake, og holde hodet opp!

Advarsler

 • Aldri mener eller sette andre mennesker ned for å øke din egen selvtillit, som folk vil begynne å mislike deg.
 • Snarere enn å gjøre desperate forsøk på å "liksom føle seg trygge" utforske og ta vare på ditt sanne selv. Ditt sanne jeg er edel og verdig. Utforske og omsorg for ditt sanne selv vil sørge for revitalisering og naturlig og fullverdig fremveksten av følelse av tillit [Jf.: Stress: Understanding and Management: Dr. Shriniwas Kashalikar]