Wkeno

Hvordan slutte å lage unnskyldninger

Har du noen gang laget unnskyldninger for å sitte og vente på ting å endre og få ingensteds? Med alle fordelene med å få inn tilstand, søker ønsket utdanning, opplæring, en jobb, eller en karriere endring, hvorfor ville du fremdeles nøler?
Du kan "kurere" mye av det ved å planlegge dine prioriteringer slik at du gjør det haster din venn i stedet for bare å prioritere din timeplan. Så, få store mål (de fleste viktige mål) og beste ideene i tråd først for å jobbe - og spille. Her er noen ideer.

Trinn

Hvordan slutte å lage unnskyldninger. Sjekk inn dine muligheter.
Hvordan slutte å lage unnskyldninger. Sjekk inn dine muligheter.
 1. 1
  List opp alle dine unnskyldninger for hvorfor du ikke har, eller kan ikke, oppnå et bestemt mål. Nå, gå gjennom hver enkelt, og finne måter å komme rundt, eller løse, hver og en. Det er alltid en måte, men så lenge disse unnskyldninger sitte i hodet ditt uten å bli adressert, de forblir hindringer.
  • Eksempel: "Jeg kan ikke få en jobb fordi jeg ikke har en bil." Kan du låne en bil for å komme til jobbintervjuer, eller spare penger til å leie en? Utnytte offentlig transport, eller sykle? Kjøpe en brukt moped eller scooter? Kan du flytte nærmere der jobben er?
  • Eksempel: "Jeg kan ikke få venner som romkamerater til å hjelpe hverandre." Prøv de som jobber i samme slags karriere, samme locale, arbeidsområde, eller i samme konsern. Spør rundt. Søk bolig sammen. Se deg rundt i nærheten av de jobbene der noen eller alle du kan gå eller ta buss eller metro. Vurdere å leie til å dele en eller to roms leilighet eller to soverom suite med to enkeltsenger (halv senger) i hvert soverom. Dette kan komme i gang, bryte ut av en dårlig jobb, i bedre en - og hvor du kan håndtere bolig og transport.
   • Hvordan komme sammen med romkamerater i leiligheten din
   • Hvordan fortelle dine romkamerater å rydde opp etter seg
  • Eksempel: "Jeg kan ikke spise sunt fordi sunn mat er for dyrt." Faktisk kan du spise sunt hvis du holder deg med rå ingredienser og lage alt selv.
  • Eksempel: "Jeg kan ikke drikke nok vann fordi det er smakløst jeg vet vann er bra for meg og bidrar til å holdt vekten min i sjakk, men juice og brus bare smaker så mye bedre.". Du kan faktisk endre vaner / livsstil til å drikke mer vann i stedet for juice / brus.
   • Elsker smaken av vann: lære å nyte smaken av vann.
   • Drikk mer vann hver dag: begynne å drikke mer vann hver dag.
  • Eksempel: "Jeg kan ikke trene fordi jeg er for opptatt." Organisere timeplanen din slik at du kan trene. Prøv å innlemme øvelse i dine daglige aktiviteter: i stedet for kjøring, kan du gå eller sykle? Bruk trappen i stedet for heisen?
  • Eksempel: "Jeg har ikke noe talent." Å, ja du gjør! Talenter andre at du kan beundre har alle blitt lært, utvikler praktisert, forsøkt og forbedret akkurat som den pedagogiske prosessen din generelle evner.
  • Eksempel: "Jeg kan ikke takle problemene i min kristne ekteskapet." Man kan finne et par ting du bør vurdere og noen forslag som du kan tilpasse til din egen situasjon. Se om din Pastor tilbyr rådgivning eller kan anbefale noen.
 2. 2
  Sjekk inn dine muligheter. Ikke godta noen grunner til å utsette (som været eller miljø). Hvis du finner deg selv å opptre som verden er mot deg, nesten som om verden prøver å stoppe deg fra å komme videre, kan du være en pessimist.
  • Være en positiv tenker: Vær optimistisk.
  • Forbedre deg selv og styrke din karakter: Styrke karakter.
  • Bestem deg for å leve i øyeblikket:.
 3. 3
  Slutte å utsette bruker selv snakke. Måten du vise en oppgave og beskrive det for deg selv har en stor innvirkning på hvordan du nærmer deg det, eller om du vil gjøre det i det hele tatt. Den gode nyheten er at hvis du kan bli klar over disse mentale dialoger, legge merke til mønstre, og gjøre dem til produktive uttalelser, så du er bemyndiget til å overvinne mange uønskede følelser og atferd.
 4. 4
  Skriv personlige langsiktige mål. Sett også kortsiktige mål du trenger å gjøre for å få dem ferdig. Være ansvarlig, ansvarlig (hjelpe deg selv og din arbeidsgiver å gjøre det bedre), og kan tilpasses din situasjon. Det viktigste ved innstilling langsiktige mål, er imidlertid å være så detaljert som mulig. Mange synes det er nyttig å visualisere seg å utføre og leve målet, nesten som en film å spille i deres sinn. Noen mennesker selv bruke selvhypnose for å hjelpe til med å oppnå målene.
 5. 5
  Prioritere. Bruk din tid, talenter og ressurser med folk, aktiviteter, eller ting som er meningsfullt for deg. Slutte å kaste bort noen av de på (unødvendig) ting eller personer som ikke er å hjelpe livet ditt - eller som holder deg fra å flytte fremover i hva du ønsker å være eller gjøre. Ta en stor oppgave, og bryte det ned til det minste antall trinn du kan, og takle hvert trinn én etter én, som en to-do liste.
 6. 6
  Spørsmål dine prioriteringer. Hvis de bestemmer seg for å endre en vane ikke fungerer innen tre eller fire uker med ærlige forsøk, spør deg selv hva forstyrret. Noen ganger tar det mange mislykkede forsøk å nå et mønster som fungerer fordi du kan kjøre inn uventede hindringer - gode grunner for gammel vane som må forstås og aksepteres for å gjøre endringen. Spør hvorfor du gjør endringen - hvis du ikke gjør det for deg selv, men for å glede noen andre, kan det ikke få noen fordeler i det hele tatt. Realistiske, praktiske mål brutt ned i mindre trinn som bygger på små suksesser å nå et langsiktig mål er de mønstre som fungerer.
  • Hvordan slutte å kaste bort livet ditt
 7. 7
  Stopp nølende. Hvis du finner deg selv analysere, kanskje til og med pinefull over noen avgjørelse eller oppgave, er det noen underliggende frykt som må tas opp. For eksempel, kanskje du forestille worst case scenario. Eller kanskje du rett og slett redd for å mislykkes.
  • Gjøre en god beslutning og vet hvorfor
  • Holde på oppgaven og være fokusert
 8. 8
  Kryss av tingene på listen din som du gjør dem: inkludert å gjøre nødvendig arbeid eller husarbeid, etc. Kanskje holde en "mål" journal. Føle følelse av prestasjon fra å komme i gang. Noen ganger når du føler deg umotivert, hjelper det å se tilbake og se alle de tingene du allerede har oppnådd, uansett hvor lite deres er.

 1. 1
  Innrømme og lære av dine feil og fra andres. Ikke la feil holde deg tilbake. Noen ganger er vi hardere på oss selv enn noen andre er på oss. Du må gi deg selv muligheten til å gjøre feil, fordi mye av livet er prøving og feiling, og du må kjenne deg selv.
 2. 2
  Kom deg ut av fellen av skylden tapte år: mangler utdanning, rikdom eller prestisjetunge posisjoner. Få din drøm utdanning. Begynne å planlegge hvordan du vil gjøre det. Overvinne familie unnskyldninger der de ikke gi for deg, og din familie trenger.
 3. 3
  Unnskylde deg selv med, "jeg trenger å motivere meg selv"... Enten du trenger en utdannelse, en jobb, eller en karriere, finne noe du liker å studere, eller å gjøre som en jobb, for eksempel starte din egen service virksomhet. Nettverk for å finne ut fra ulike bedrifter om de kjenner noen som er å ansette.
 4. 4
  Ikke si "Jeg er for ute av form og overvektig." Forbedre din helse og condition av. Du kan komme i form ved å starte med per dag av start-nivå øvelser - selv om du er virkelig ute av form, kan du fortsatt fikse det. Du kan lage en diett plan for å inkludere å spise mer grønne og gule grønnsaker og spiser salater med olje og eddik eller lav karbohydrat dressing, kutte ut karbohydrater som hvitt matvarer (brød, nudler, fløte sauser), desserter og iskrem. Bruk fiberrik tortillas eller tynne wraps å lage en slags kinesisk eller meksikansk stil kjøtt wrap (tacos, enchiladas). Unngå å spise fet eller panerte stekt mat. Renne røre stekt mat. Renne unbreaded (non-mørbanket) pan grillet kjøtt, kanskje på tørkepapir.
  • Hvordan lage low carb kjeks
  • Hvordan lage low carb pannekaker
 5. 5
  Unngå unnskyldninger som "jeg har ikke noe å bære." Få litt nødvendig arbeid-klær. Få klær på en eller en tjeneste som Goodwill Industries i Europa, Frelsesarmeen butikk eller annen veldedighet. Hvis det er nødvendig, be om hjelp på kirkene for noen brukbare klær og sko. Dette kan være et problem, spesielt hvis du ønsker å holde tritt med den nyeste mote. Velg klær som gjør at du føler deg komfortabel.
 6. 6
  Bruk dine erfaringer, utfordringer og dine vanskeligheter med å skape muligheter. Din erfaring er en styrke, selv om det ikke passer situasjonen perfekt. Lær hvordan å være ressurssterk og hvordan å være proaktiv. Gjøre ekstra innsats for å overvinne i ditt område av unnskyldninger. Gjør noe du vil være mye mer fornøyd med deg selv om du faktisk er proaktiv.
 7. 7
  Ta vare på deg selv. Ta ansvar og gjøre fremskritt på alle områder av livet uten å lage unnskyldninger:

Tips

 • Slappe av og hvile litt når følelsen sløv eller lat, og deretter pop tilbake opp og bli opptatt uansett hva unnskyldningen: ". Jeg er alltid trøtt" - Få et glass vann eller en kopp kaffe eller te.
 • Hvis du er deprimert eller syk, ta vare på deg selv. Se en lege...
 • Lær om selskapet overskuddsdeling og andre fordeler, inkludert aksjekjøp eller spesielle fordeler. Noen ganger arbeidsgiver vil matche dine investeringer i sine overskuddsdeling / pensjonsordninger.

Unngå hjem lån problemer

 • Unngå foreclosure ved å kjenne ditt boliglån type. Lær om hjem kjøpet alternativer som forskjellige typer boliglån som er tilgjengelige.
 • Lær hvordan du kan snakke med boliglån långivere om en potensiell hjem kjøpet. Det er problemer som kan føre til at du mister huset på tidspunktet for en ballong kommer på grunn, for eksempel - eller hvis en justerbar hastighet blir justert til en høy rente for et annet eksempel (De ber dere ikke om det før du løfter priser. det skjer når det er gitt i kontrakten at du har signert.). For å unngå de:
  • Hvis det er mulig bare godta en fast (permanent) rente. Et fast rente kan ikke endres uten en nylig forhandlet boliglån. Som beskytter deg mot å bli tvunget til å akseptere det som er tilgjengelig på det tidspunkt i fremtiden som dessverre skjer med ARM boliglån forklart her i et annet tips senere.
  • Ikke godta en ballong notat type boliglån fordi lånet kommer på grunn og tvinge reapplication for et nytt lån i noen år. En ballong oppmerksom betyr at finansieringen er bare for en del av prisen (for å få en lavere utbetaling i begynnelsen av lånet, hvilke triks folk til å tro bare av den nåværende kort sikt), og når ballongen (resten av lånet) kommer på grunn av at du kan bli utelukket på hvis du ikke kan få finansiering til en god pris og til en betaling som du har råd til å betale.
  • Nekte enhver form for ninja Mortgage som "ingen inntekt, ingen jobb, ingen tilgang", "løgner lån" eller noen lignende lån - hvis de er tilgjengelige, fordi rentene vil bli høy, og det kan også være en ballong betaling etter 5 år for eksempel. Et unntak for å bruke noen av disse boliglån ville være hvis du har din egen bedrift som en gründer, og slik at du ikke kan bevise din inntekt.
  • Unngå enhver ARM eller refinansiere det hvis det er mulig å få ut av det - hvis du allerede har det: "Adjustable Rate Mortgage" som har lavere rente bare i begynnelsen, men så det kan være mye høyere (justert) renter etter en årene som kan gjøre huset betalinger altfor dyrt.

Begynn en liten bedrift tjeneste

 • Kan du Vellykket starte en liten bedrift, eller tilby en tjeneste for å gjøre ekstra inntekt - eller til en levende? Mange av disse kan være givende arbeid som kan monteres til tidsplanen.:
  • Lær å gjøre service datamaskiner for å forbedre hastigheten på en datamaskin. For eksempel laste ned en helt gratis grunnleggende datamaskin omsorg program som IObit ASC (Advanced System Care) - "CNET -. # 1 mest populære system utility" og også "Majorgeeks '- REDAKTØRER PICK: Et klikk A Day til Secure, Clean, reparasjon, og optimalisere PC". Du kan bruke dette til å lære å bruke slike verktøy for gratis og så kan du:
   • Rense datamaskinen registret, også fjerne søppel filer som midlertidige filer,
   • Fjerne spyware, gjør privatliv sweep (fjerne unødvendige datamaskin historie og unødvendige cookies).
   • Du kan liste i IObit program i alternativene ønskede cookies for å holde - for eksempel fra deg nettbank, e-posttjeneste, Google og internett-leverandør, etc. for å fremskynde eller tilpasse systemet.
  • DTweak gratis kompleks tweaker og optimalisering verktøy vil finne mange problemer og fjerne dem som IObit (gratis versjon) ikke finner. Den er spesielt designet for Windows (Win7, Vista og XP). Med DTweak du kan - ren fil og defragmentere register systemer - tune datamaskinens ytelse - optimalisere og øke hastigheten på Windows-systemet.
  • Det er selvfølgelig flere andre gratis programmer som ren (fjerne gamle eller leftover registrering spor fra) Registry. For eksempel, en som heter RegScrubVistaXP er ganske grundig. Etter at den er installert starte datamaskinen på nytt, og deretter bruke RegScrubVistaXP som er svært rask RegScrubVistaXp finner og fikser hundrevis av problemer som IObit ASC ikke finner;! Og den eldre "RegScrubXP" (før Vista) funnet bare et par dusin problemer. Du kan laste ned slike programmer fra en etablert freeware / shareware og informasjon nettsted med freeware nedlastinger som dette www.majorgeeks.com etablert freeware / shareware nettside:
  • Du kan Thwart malware og surfe på internett trygt etter at du får nytte freeware, shareware eller prøve programvare som du trenger eller ønsker fra nedlasting nettside.
   • Forsiktig: Microsoft program kalt RegClean er ikke lenger støttet av Microsoft fordi det fjerner registreringer av ubrukt Microsoft Office-programvare som "installere på første gangs bruk". Dette problemet er at MS Office XP/2000 og etterpå ifølge Microsoft.

Gjøre strøjobber