Wkeno

Hvordan å kaste bort tid

Tid er det eneste vi kan måle, lagre, selge og kjøpe, men kan ikke se det, ta det, høre det, eller noen gang har nok av det. Av denne grunn, kaste bort tid (eller drepe tid) er noe reservert for når du allerede har fullført alt du har ønsket å gjøre.

Trinn

Hvordan å kaste bort tid. Vet at det er alltid noe å gjøre for å kaste bort tiden din.
Hvordan å kaste bort tid. Vet at det er alltid noe å gjøre for å kaste bort tiden din.
 1. 1
  Vet at det er alltid noe å gjøre for å kaste bort tiden din. Nesten alt kan, selv om det ikke synes å være et fenomen som ville kaste bort tiden din. Tenk bare i tankene dine om hva som sløser tid og deretter fortsette å følge disse trinnene.
 2. 2
  Se rundt deg. Det er nesten alltid noe å gjøre, enten det er å rydde rommet / huset eller går tur med hunden, som begge vil kaste bort tid fordi rommet / huset vil bare bli skitten igjen, og neste gang hunden spiser, vil det ønsker å gå på en annen tur, så dette kan være noe du kan gjøre for å gjentatte ganger kaste bort tiden, hver dag.
 3. 3
  Avfall litt tid ved å forberede et måltid hvis du er sulten. Skal ut å spise er en tidsbesparende, men en sløsing med penger, så hvis du lage din egen mat, du kaster bort alle typer tid, men sparer penger. Hvis pengene er stramt, vil du ønsker å kaste bort så mye tid som mulig ved å forberede dine egne måltider hjemme, ikke sant? Hvis du ønsker å spise noe, og ikke har ting å gjøre det, gå til butikken for å få det - en sikker-brann måte å kaste bort en masse tid er å gå et sted. De fleste av oss har biler, som vil spare tid. Selg din bil eller sykkel, det vil hjelpe deg å spare penger og kaster bort tiden!
 4. 4
  Stirre intenst på noe hvis du er på jobb eller på skolen mens du er ment å være å gjøre papirarbeid eller hva. Folk vil se det du glor på noe og tror at du er grublet om noe. De vil se det som fungerer, i stedet for å kaste bort tid. Alternativ stirrer og skrive / skrive eller blar i papirene for å overbevise alle rundt deg at du ikke kaster bort tid. Skjerp blyanter sakte - dette er en fin tid waster.
 5. 5
  Planlegge et konferanserom for deg selv og kanskje noen venner hvis du er på jobb og har noen timer å kaste bort. Prøv å få et rom uten vinduer mot kolleger eller korridorer. Sørg for at du tar notatbøker, oppslagstavler og penner for å gjøre det synes å være en ekte "møte". Planlegg din "møte" med vage vilkår og pepper samtale med meningsløs kontor diskusjon - "Fyll bussen", "tenke utenfor boksen" og "jobbe smartere, ikke hardere". Disse klisjeene vil forsikre alle innen avlytting avstand at du er dedikerte, hardt arbeidende medarbeidere som holder selskapets beste interesse på hjertet.
 6. 6
  Hvis du er på skolen (og en gutt, ikke universitet / høyskole student) sier at du er sulten og be om å spise en matbit i timene. Dette er en flott tid waster hvis du trenger å kaste bort et par minutter.
 7. 7
  Prøv å defragmentere harddisken din hvis du har en datamaskin. Dette tar aldre. Skanning for feil og sikkerhetskopiere filene dine er også bra for å kaste bort tid.
 8. 8
  Prøv å se en halt film. Timene vil bare fly forbi mens du sover gjennom filmen.
 9. 9
  Ta virkelig lang dusj. Alle trenger å være ren, og det er lite sannsynlig at noen vil klage.
 10. 10
  Se TV. Du kan alltid se på TV for å kaste bort tid. Hvis du virkelig trenger å kaste bort tid, se en halt TV-program eller kanskje en virkelig kiddie TV show som Dora The Explorer eller blå er ledetråder.
 11. 11
  Ta deg tid til å lære utrolige triks for å imponere dine venner og potensielle partnere. Kort triks og mynt triks kan være en svært nyttig ferdighet. Fingerferdighet vil komme til dem som har ingen. Det er en av de beste metoder for klumpete til å bli fantastisk. Sjonglering og magi triks er også stor for å kaste bort tid på et talent som du bruker mer tid preforming for deg selv så noen andre. Mange tror at det ser lett ut, men det er bare fra den tid og praksis som kunstneren setter inn i den. Å kunne preform disse små triksene vil gjøre at du ser mer behendig og selvsikker. Mynt og kort triks er best fordi gjenstandene er små, lett å finne, og kan praktiseres nesten hvor som helst.
 12. 12
  Gå på google og klikk på tilfeldig artikkel knappen i noen timer. Sjansen for at du vil finne noe interessant å gjøre eller lese.
 13. 13
  Få et MMORPG (massive multiplayer online rollespill) som World of Warcraft, gå til butikken for å få det, kommer hjem, installere det (det vil vanligvis ta rundt fem timer å finne ut av det), betale for et år med spill tid, og begynne å spille. Den vil ha bedre resultater hvis du blir avhengige av det. Alternativt kan du få en billig abonnement på GameTap, som har over 1000 butikker video spill du kan spille. Hvis alt annet mislykkes, kan du bli avhengige av et spill som Dwarf festning.
 14. 14
  Hvis du har gått glipp av din favoritt TV-show og ønsker å lære mer om showet eller årstid, sjekk ut TV. Com, skriver du navnet på showet og les hele synopsis, trivia, sitat og vise bilder og videoer. Hvis du kopierer og limer inn info på en tekstbehandler det ser ut som du leser et viktig dokument! Videre, hvis du noen gang har lurt på om de klisjeene på din favoritt TV skyldig glede inngår i "andre", potensielt behagelige TV-programmer, må du huske å sjekke ut TVtropes.com. Det er kanskje den ultimate tid waster.
 15. 15
  Lytt til musikk. Lytt til noen moderne musikk eller virkelig gamle musikk som klassisk musikk, eller mer spesifikt, Beethoven.
 16. 16
  Ta litt online quizer, tester eller undersøkelser.
 17. 17
  Ta en lur. Dette er en stor faktor i å kaste bort en masse tid.
 18. 18
  Ring opp dine venner og snakke i telefonen i minst tretti minutter.
 19. 19
  Spille et spill.
 20. 20
  Inviter din venn (er) over og snakke med dem. Enda bedre, gå over til din venns hus, ringe på din venn, og gå dem til huset ditt eller til et sted som parken og deretter huset.
 21. 21
  Pusse opp rommet. Omorganisere møbler, male mønster på veggen, og kanskje omorganisere møbler igjen, slik at det er tilbake til det opprinnelige oppsettet.
 22. 22
  Se en youtube video.
 23. 23
  Oppdater din facebook. Gjør oppdateringen lang og inkluderer Evry liten bit av informasjon i oppdateringen din.
 24. 24
  Lær et nytt språk. Lær en uvanlig en som Tahili eller koreansk snarere enn en vanlig en som spansk eller fransk.
 25. 25
  Grav et hull, og deretter fylle den opp igjen. Hvis du vil, begrave noe og avdekke det senere.
 26. 26
  Lær en komplisert dans. Dette er en enda bedre tid waster hvis du er ny på dans og / eller ikke er sett spesielt god til det eller er dårlig på det.
 27. 27
  Shoppe for noe. Gå til en lokal dollar butikk som Dollarama eller Dollar treet for å få mest mulig ting og kaste bort mest tid.
 28. 28
  Les en bok. Lesing er gøy og det kan bidra tiden flyr forbi.
 29. 29
  Les en lang blogg. Les alle innleggene til en bestemt blogg å kaste bort masse tid.

Tips

 • Hvis noen spør deg hva du gjør, svare med "Jeg tenkte bare på hvordan vår globale økonomi har vært i tilbakegang de siste ti årene, og hvordan drivhus gasser ødelegger ozonlaget '- ingen vil bry deg og vil la deg fortsette å kaste bort tiden ved å se ut i verdensrommet... de vil synes du er å formulere en måte å stoppe dem pesky klimagasser og vil la deg gjøre ditt vitenskapelig og politisk tenkning.
 • Gjenta ord før de mister betydning: Gjør hele verden mister all mening! Folk kan også gi deg et merkelig utseende.
 • Prøv brennende bobler: Blås noen såpebobler ved å blåse gjennom et sugerør inn i en kopp såpe og vann, og lyse opp! Best gjøres utenfor.
 • ringe en venn du har ikke snakket med på en stund
 • Uansett hva, ikke se på klokken. Dette vil gjøre tiden går mye, mye tregere. Faktisk ville det være best å dekke alle de nærliggende klokker slik at du ikke kan se dem i det hele tatt før du er ferdig å kaste bort tid. (Merk: Ikke gjør det hvis du virkelig trenger å være på gang, men det tar så lang tid før den tiden du ønsker, kan det gjøre deg sent)
 • Gå til bassenget
 • Bare se utenfor vinduet, vil du bli overrasket over hva du ser og har ikke lagt merke til i flere dager!
 • Sett et personlig rekord rekord for å holde pusten: Og så bryte posten. Gjøre det igjen og igjen.
 • Gå på internett og finne spill, lage en nettside, eller til og med korrekte Google-sider. Google alt du kan, og søke etter din favoritt TV-show på IMDB eller Wikipedia.
 • Se på himmelen: Gå ut og finne rare skyer eller prøve å finne den skjulte UFO.
 • Lese denne artikkelen og se hvor lang tid det tar å huske alt. Deretter sette den i bruk. Du kaste bort trippel tiden!
 • Klikk bilder av dagligdagse ting rundt deg, i forskjellige / nye vinkler.
 • Spill bordtennis mot veggen.
 • Skjul pengene: Grab noen få øre, og stappe dem på steder bare små barna ser.
 • Prøv å ha en samtale med deg selv: Finn ut ting om deg selv du ikke visste!
 • Koreografere en dans på favorittsangen din.
 • Daydream: Tenk om "hvis" i life.Then din når du er ferdig, tenk om "LI" i ditt liv!:)
 • Ledige hender er stor. Beveg deg rundt og se opptatt!
 • planlegge en tur

Advarsler

 • Husk den tiden du kastet bort-du kan aldri komme tilbake. Livet er kortere enn du tror.
 • Kaste bort for mye tid, spesielt på internett, kan føre til mangel på et sosialt liv.
 • Sløse tid kan føre til følelser av depresjon, ensomhet eller isolasjon, kombinert med en lammende lav selvfølelse og skuffelse i deg selv.
 • Kaste bort for mye tid på skole eller høyskole vil få deg i problemer og kanskje også sparket ut.
 • Kaste bort for mye tid på jobben kan få deg sparket.
 • Kaste bort for mye tid vil hindre deg fra å gjøre nyttige ting. Gjør de nyttige tingene først, og kaste bort tid senere.
 • hjelpe andre med everday ting du kommer til å kaste bort tid og det er veldig givende